help

Mechanicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
328
137
103
Merhaba benim bi sıkıntım var düşünmekten yoruldum nefes problemimvar senelerdir bu sene iyice arttı burnumda hiç memnun değilim bugün doktora gittim kemik eğriliği var geniz Eti'n var hepsini halledelim estetiğini de yapalım bir haftaya kadar ilaç verdi kullan gel dedi koru hastanesi Sincan kbb reyyan Elif Gönen hoca genç bi doktor daha güvenemedim de şaşırdım kaldım bana önerebileceğiniz bi doktor var mıdır fikirleriniz çok önemli doktor aramaktan yoruldum

5 bin falan Sincan da oturuyorum bir de koru hastanesi çok yakın değerlendirsem mi yakınlığı da

Tevfik sozene muayene olun hacettepe de calisiyor. genc doktora ameliyat olma fikri kulaga pek hos gelmiyor. Ankara ici yakinlik pek sorun olmasa gerek eger yuruyerek gitmeyecekseniz? Cogu yerden tek vesait ulasim var sincana.

Pazartesi esabil Eker hoca var duymuşsunuzdur ona randevu aldım ona ameliyat olan bi kaç arkadaşla görüştüm çok memnun kalmışlar mütevazi ve çok ameliyat yapan bi hoca gibi okuduklarımdan yola çıkarak Kafam ona yattı gibi ama bakalım hayırlısı 12 mayıs da da kardeşimin düğünü var o Zaman a olup bitsin istiyorum bakalım artık

Evet esabil hocayi duymustum. Yalniz bugun bile olsaniz 12 mayista sislikler olacaktir, halayda iyi performans gosteremeyebilirsiniz :)

:halay::halay: Günaydının ertelemekde istemiyorum ama bi karar almışken bilmiyorum halay çekmem artık ☺️

Içimden bir ses olmaman gerektiğini söylüyor [: Bir arkadaşım aklıma geldi mesajini okurken. 3. Ameliyatini olmak zorunda kaldi o da. Ve surekli burnu kaniyordu.. Çok kötü bir süreçti.. Emin oldugun hastalarini gordugun ve daha fazla ameliyata girmiş tecrubesi olan bir doktora olman daha iyi olur bana sorarsan acele etme. Biraz daha para biriktirip ameliyat icin Istanbula gidebilirsin. Ben de sadece ameliyat icin gidip gelmistim. İstanbulda doktor sordugun zaman burada bi cok arkadas tavsiye verecektir bende dahil ama Ankara icin bilemiyorum.. Belki Ankarada memnun kalan hastalar da olmustur biraz daha araştırıp bekle bakalim yazan olur belki..Görüştügun doktor da isinde elbette ki cok iyidir ama demek istedigim daha fazla hastasini gorup daha fazla yillarini bu ise vermis bir doktor senin icin daha iyi olabilir canim.. Seçim senin

:( bu kararsızlık korku insanı çok yıpratıyor istanbul a gitmem biraz zor çalışıyorum çünkü hala araştırmadayım bir de doktorla görüşürsem heralde içime siner sinmez o zaman anlayacağım ilk gittiğim doktoru elemiştim hiç güven vermemişti çünkü ben sizin burnunuzdan istiyorum maşallah çok güzel doğal gibi resminizi aldım doktora göstercem :) o da bayılır kesin :nazar::nazar:

Back
X