HELPP!!! AİLE YAPISI...!

Aile yapısı ne kadar önemli ?

• önemli

OY: 19 100,0%
  • önemli değil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    19

Ayse Su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
10
3
30
Benim birsorum olacaktı 21 yaşındayım ben birini sevdim uzun bir sürede çıktık ama olmadı bana ihanet etti yarı yolda bıraktı neyse şimdi 8 9 ay geçti bir çocuk var 2 3 aydır arkadaşça konuşuyorduk sonra bana açıldı çocuk ben önce yok dedim çünkü içki içtiğini grdüm fotoğraflarda ve tekel bayiilerinin olduğunu sonra msj atınca sebeplerini söyledim artık içmiyorum dedi büfemiz vardı onuda sattık dedi sonra konuşmya başladık çocuk bana çok değer veiyor bi gün konuşurken babasının ganyan bayisi olduğunu söyledi ben bi garip oldum hani dediğinie göre gidip gelmiyormuş babası başkası işletiyormuş felan şimdi bunları acaba beni etmek için mi söylüyordur dedim ve konuşmak istemedğimi söyledim ama şuan çok arıyorum onu 1 haftadr konuşmk istiyorum onunla ama sizce bu olayla ileriyietkiler mi aile yapısıne kadar önemli lütfen yorum bekliyorum :KK43:

I don't think it's really necessary to deal with such questions now that you only know each other for 2-3 months. Focus on your present. And stop making him feel awkward about his family stuff.
(bkz: help)
Ben de diyorum KK English Version da mı çıktı, ben kimim, burası neresi? :KK53:

of yine bir vurun abalıya durumu... madalya mı takıyorlar arkadaş size?

konu sahibi arkadaşım, belli ki içinize sinmiyor bu durum, ters geliyor size. o halde işler ilerlemeden, duygularınız yoğunlaşmadan vazgeçin.

İçki, kumar... Pek düzgün bir aileye benzetemedim ben...

Benim birsorum olacaktı 21 yaşındayım ben birini sevdim uzun bir sürede çıktık ama olmadı bana ihanet etti yarı yolda bıraktı neyse şimdi 8 9 ay geçti bir çocuk var 2 3 aydır arkadaşça konuşuyorduk sonra bana açıldı çocuk ben önce yok dedim çünkü içki içtiğini grdüm fotoğraflarda ve tekel bayiilerinin olduğunu sonra msj atınca sebeplerini söyledim artık içmiyorum dedi büfemiz vardı onuda sattık dedi sonra konuşmya başladık çocuk bana çok değer veiyor bi gün konuşurken babasının ganyan bayisi olduğunu söyledi ben bi garip oldum hani dediğinie göre gidip gelmiyormuş babası başkası işletiyormuş felan şimdi bunları acaba beni etmek için mi söylüyordur dedim ve konuşmak istemedğimi söyledim ama şuan çok arıyorum onu 1 haftadr konuşmk istiyorum onunla ama sizce bu olayla ileriyietkiler mi aile yapısıne kadar önemli lütfen yorum bekliyorum :KK43:
eğer içkili ortamda bulunmam, sayısala bile tahammül edemem diyorsanız, kendi hayat görüşlerinize uygun biriyle birlikte olmanızı tavsiye ederim.
sonra hem siz üzülürsünüz, hem karşınızdakini üzersiniz.

ganyan bayisi babasının sonuçta, oraya gitmiyosa bile belli bi miktar alıyodur. bu konularda hassassan ilişkiye devam etmemen en iyisi

Babasının dukkanını napcan?

Çocuk neci ona baksana sen..

Okumuş mu..senin gibi ingilizcesi varmı..
sen banlımıydın, bugün bütün konularda yorumlarını görüyorum uzun zamandır ilginç yorumlarını görmediğimi farkettim :)

Ganyan bayileri de tekel bayileri de yasal iş yerleridir. Siz sorun ettiğinize göre demek ki aile yapısı değil ama ailenin geçimini nasıl sağladığı sizin için önemli. Kararı siz vereceksiniz.

X