liboşcuğum yine döktürmüşün.Şeniz
canım sen bir pastane açsana bee. hep enişteme yidirip durmacokacimcoook birazda çevrendekilere tattır marifetlerini:lepisen zaten misafirlerine de tattırıyorsun ama tanımadığın çevrene yaniii:jeyyar:)
libyanam kek süper görünüyor delikafadulden
zati tahinli keke ve türevlerine bayılırım
en yakaın zamanda denenecektir efenim :1closedeyes:
:HAfta sonu yapacağım keki. En sevdiğim hamur işi kek. çay ve kek. muhteşem ikilim.
Önceden yemek tarifleri bölümüne takılmazdım. Libyanayı tanıyana kadar... Önce bu yaz atanırsam ailemden ayrılırsam aç kalırım vallahi bir defter yapayım kendime dedim. Bir sürü bildiğimiz klasik tarifleri yazdım. Sonra burayı keşfettim. Artık tariflerin sol üst köşesinde LİBYANA yazıyor. Çoğunu da denedim. Annem bile şaşırdı becerebilmeme.:roflol: Ve çok da güzel oldu. Emeğine sağlık sayende bir sürü şey öğrendim. Allah dert, tasa vermesin. Seni özellikle yemek bölümünde başımızdan eksik etmesin...a.s.
Ciddi misin kelebek..
Çok sevindim biliyor musun sizlere nacizane kaynak olabiliyorsam ve gönlünüzden adım geçiyorsan ne mutlu bana..
İnan ,kalbim coştu..
Ellerine emeğine yüreğine sağlık..
Hepsi kendi güzelliğin...
Sizin içtenliğiniz..
Güzel dualarını Allah kabul €tsin
Şeniz
kaydirigubbakcemile3 Olsun yakınız biz kalben..3-4 ay sonra kapımızı da çalarsın inşallah kuş..oyy oyy o kalplerede bak yahu,sunum çok önemli ya insanın yemeyesi varsa bile iştahı kabarıyor ellerine sağlık libicik bayılırım tahinli helvaya listen kabarıyo bu arada ahh uzaklık yoksa her misafir gidişi çalardım kapını artanlardan tırtıklamak için delikafadulden delikafadulden
Anlatışa bakar mısınız:roflol: Funym insanı yoldan çıkarırsın valla,potansiyel iştah kabartıcım benimkaydirigubbakcemile3 O kalıp işini bir anda aklıma getirdim çok da hoş oldu ,hem de basitallahim bir girdim pir girdim ha
nerdeysse monitordan iceri daliyordum :)
ay baka kaldim yutkundum yutkundum ama ne tad var ne bisey megersem tükürügümmüs
tahini sadece pekmez karisimiyla yerim ekmegi bandirarak tahin helvasida cok tatli agir gelir bana
ama bu cok ilgimi cekdi asiri sekerli diil dimi???
bide acaba susam konulmasa olurmu???
sen büyük kek kalibinda pisirip sonra sekilli kaliplarlami cikartdin canim???cünkü süper harika bi fikirmis bayildim
bilmiyodum sayende bunuda ögrenmis oldum
ellerine emegine saglik ascim benima.s.
Aman Allahım bu ne güzelliktir böyle baktıkça bakasım geldi,yemeye kıyamam ben bunları.
Canım arkadaşım sıkı bir mutfak müdavimi olarak sıkı takipçinim haberin olsun.
Eşim helvayı çok sever,keke zaten bayılır.Bu ikilinin karışımının tadı muhteşemdir eminim.
En kısa sürede yapmam lazım,resimde eklerim inşallah.
Şu simleri nasıl bulurum bilemiyorum.
Paylaşımın için çokkkk teşekkür ederim.Antalya dan sevgilerimle
Polkeki mi yapacaksın süperdelikafaduldenCiddiyim tabi.. Şimdi de yine geldim. Annem bugün fırını çalıştırmışken hadi bir pasta daha dene dedi. Şİmdi hangisini denesem diye geziyorum senin tariflerin arasında. Ama galiba Polkek'i yapacağım. Biraz zor görünüyor ama olsun. :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun gülcükkızzzz liboş bunun göründüsü yeter insan yemeye kıyamaz yine kolları sıvayıp döktürmüşsün vallaha ayol birde üstüne sim dökmüş kız ben onu simsizde löpürdetirimmmm:roflol::roflol::roflol::roflol: ellerine sağlık hayatım:teytey:
gerçekten çok güzel görünüyo insan yemeden bakmayla doyar yani ellerine sağlık
Libicim geçenlerde bazı değişiklikler yaparak denedim kekini.Ben tadına bakma fırsatı bulamadım ama yiyenler çooooook beğendiklerini söylediler..Ellerine sağlık bitanem!!!
Ben un miktarını biraz azalttım. Sıvıyağı da yarım bardak koydum.Üzerini de su ile tamamladım. Hem tahin hem sıvıyağ ağır olur gibi geldi. Bi de kek pişip fırından çıkar çıkmaz önce bir badak süt gezdirdim üzerine.Sonra tahinli karışımı sürdüm...
Ve böyle bişey çıktı ortaya..
Kermese götürecektim.Onun için dilimleyemedim ama o kadar kabarmıştı ki :1shok: oldum
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?