hem ağlarım,hem boşanırım...

Rica ederim canım.inşllh sabırlı olmaya çalış dualarını eksik etme insanın gerçekten içi rahatlıyor umarım kısa zaman da atlatırsın bu üzücü olaylarını bırak birazda onlar üzülsün senin degerini anlasa neolur anlamasa neolur sen kendin için degerli ol kaybeden o olsun:16::29:

Canım belkide insan yerine koyup bir kere konuşmak isteseydi bukadar üzülmezdim :(

canım konuşsa aklını karıştırmaktan başka bir işe yaramayacak...
kabullenmek lazım eski eşlerimiz bizi hiç sevmemiş...
biz körmüşüz uyanıyoruz...
bizim suçumuz hata yapma hakkımızı kullandık, bitti.
değer verilmemesi gereken insanlarmış, tecrübe böyle böyle kazanılıyor, ne yapalım...
konuşması değil, sana değer verdiğini göstermesini istiyorsun, istedik, istiyoruz...
ama yok...
hem bu bizim için daha hayırlı bence...
kadınlar daha yumuşak oluyor...
isteseler gelip gönül de alırlar, yine de kandırırlar...
ama bir şey düzelir mi?
kafaları değişmeden hayır...
onun için üzme kendini...
topla...
olmuyorsa olmuyor, kaderin önüne geçilmiyor...
ama biz ah etmesek bile, Allah biliyor,nasıl huzurlu olabilirler ki...
hakkımı kesinlikle helal etmiyorum, edemem...
Allaha havale ediyorum...
sende öyle yap...
güzel günler gelecek...

Geldim canım :) pc açıktı ama misafir vardı...Nasılsın? Alex grünmüyor yaaa....Onun şimdi kafası çok karışıktır.Karar vermesi gerekiyor...

alex bulamadım nerelerdesiniz ?

bende merak ettim bütün gün yoktu ortalıkta iyi olsunda bekleriz napalım???sen nasılsın?cnm

slm kızlar gunduz gelemedım..mısafır wardı..sora aksamda dısardaydık aılemle..anca gelebıldm canlarım..ıyıym napım dunden beri işte bıldiğiniz gibi walla..arada konu geçiyorda annem walla hop oturup hop kalkıyor asla değişmez die..onu bu kadar üzdüğüm için üzülüyorum ben..

Canım belkide insan yerine koyup bir kere konuşmak isteseydi bukadar üzülmezdim :(

yapma böyle arkadaşım valla bende çok üzülüyorum ne demek insan yerine koymak allahaşkına sen bu kadar düşündüğün için bu kadar kafana taktığın için onu insan yerine koyuyorsun demektir yapma nolur güzelim yaa insanlar konuşa konuşa anlaşır ama insanlar....
konuşma taraftarı olan sen olduğuna göre ;)
iyi tarafından bak sıkma canını bu kadar lütfen

slm kızlar gunduz gelemedım..mısafır wardı..sora aksamda dısardaydık aılemle..anca gelebıldm canlarım..ıyıym napım dunden beri işte bıldiğiniz gibi walla..arada konu geçiyorda annem walla hop oturup hop kalkıyor asla değişmez die..onu bu kadar üzdüğüm için üzülüyorum ben..

canım çok iyi yapmışsın ohhh iyi haberlerinizi alalım yeter :))

değer verilmemesi gereken insanlarmış, tecrübe böyle böyle kazanılıyor, ne yapalım...
konuşması değil, sana değer verdiğini göstermesini istiyorsun, istedik, istiyoruz...
ama yok...
ama bir şey düzelir mi?
topla...
sende öyle yap...
güzel günler gelecek...

ne güzel söylemişsin arkadaşım ağzına yüreğine sağlık :)

ama yok...
ama bir şey düzelir mi?
topla...
sende öyle yap...
güzel günler gelecek...

İnş canım güzel günler gelicek...Allahım yar ve yardımcımız olsun.Onların yaptıklarıda yanına kalmasın inşallah...

yapma böyle arkadaşım valla bende çok üzülüyorum ne demek insan yerine koymak allahaşkına sen bu kadar düşündüğün için bu kadar kafana taktığın için onu insan yerine koyuyorsun demektir yapma nolur güzelim yaa insanlar konuşa konuşa anlaşır ama insanlar....
konuşma taraftarı olan sen olduğuna göre ;)
iyi tarafından bak sıkma canını bu kadar lütfen

Canım benim desteğin için sonsuz tşk...Adam şimdiden face de kızlara abone oluyor ya :) Eşimle oturduğum yerden bir arkadaşım vardı mağazacılık sektöründe çalışıyordu onunla konuştum dün dedim böyle böyle abone olduğu kızın birini tanıyor bankacıymış eşimin maaş aldığı bankada çalışıyormuş.Çok tatlı bir kız gerçekten diyor.Gerçi fotosuna bakınca gerrçekten çok güzel.Canım acıdı ne diyim:( Bu kadar çabuk zamanda daha boşanmadan....Tabiki hayatlarımıza biri girecek oda evlenicek bende ama şu aşamada yanlış geliyor bana...Haaa birliktelermi bilemem ama bişey varki adam abone olmuşşş....Yanlışmıyım...

ama yok...
ama bir şey düzelir mi?
topla...
sende öyle yap...
güzel günler gelecek...

duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım. bende 4 aylık evliyim ve boşanıyorum. her şer gibi görünen de vardır bir hayır diyorum. kimse yaşattığını,kırıdğı kalbin cezasını çekmeden ölmeyecek. Allah en güzlini verir her zaman,Ona havale edelim ve güzel günleri bekleyelim...

duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım. bende 4 aylık evliyim ve boşanıyorum. her şer gibi görünen de vardır bir hayır diyorum. kimse yaşattığını,kırıdğı kalbin cezasını çekmeden ölmeyecek. Allah en güzlini verir her zaman,Ona havale edelim ve güzel günleri bekleyelim...

Canım yaaa çok üzüldüm.Boşanma davanız açıldımı? Daha çok yeniymişsiniz bitanem.Çözümü olmayan problemlermiydi?

Canım yaaa çok üzüldüm.Boşanma davanız açıldımı? Daha çok yeniymişsiniz bitanem.Çözümü olmayan problemlermiydi?

önümüzde ki hafta açılıyor dava. ne hayaller ile evleniyorsun sonucunda neler oluyor. hayat gerçekten oyundan ibaret. malesef çözümü yok bu problemlerin. çünkü eşim arkamda değil ve hiç bir zaman olmayacak. ailesi de zaten benden boşanması için ellerinden geleni yaptılar. hepsi bir oldu ve ve 4 ay da bitti. bu bana ve benim gibilere hak mı ? hiç zannetmiyorum. ama biliyorum ki burası cennet değil,imtehan dünyası. eden bulur diyorum. ve onun için harcadığım iki yılıma üzülüyorum. ve ALLAHa havale ediyorum.
en çok üzüldüğüm konu da ; 2 ay önce babam öldü ve bunu fursat bilip bana şiddet bile kullandı. babam olmayınca beni sahipsiz sandılar. babamın acısını yaşatmadılar. herşey üst üste geldi ama ben yinede vardır bi hayr diyorum. çünkü başka çarem yok..

önümüzde ki hafta açılıyor dava. ne hayaller ile evleniyorsun sonucunda neler oluyor. hayat gerçekten oyundan ibaret. malesef çözümü yok bu problemlerin. çünkü eşim arkamda değil ve hiç bir zaman olmayacak. ailesi de zaten benden boşanması için ellerinden geleni yaptılar. hepsi bir oldu ve ve 4 ay da bitti. bu bana ve benim gibilere hak mı ? hiç zannetmiyorum. ama biliyorum ki burası cennet değil,imtehan dünyası. eden bulur diyorum. ve onun için harcadığım iki yılıma üzülüyorum. ve ALLAHa havale ediyorum.
en çok üzüldüğüm konu da ; 2 ay önce babam öldü ve bunu fursat bilip bana şiddet bile kullandı. babam olmayınca beni sahipsiz sandılar. babamın acısını yaşatmadılar. herşey üst üste geldi ama ben yinede vardır bi hayr diyorum. çünkü başka çarem yok..

Kıyamam sana ya.Başınsağ olsun canım.Allah size uzun ömürler versin.Kesinlikle canım kimse boşanmak için evlenmiyor.Ne hayallerle umutlarla o ev kuruluyor.Sonuda böyle olunca insan üzülüyor.Bir bakıyorsun canım dediğin adam düşmanın olmuş.Canım senmi açıcaksın davayı? Eşinle konuştunuzmu boşanma konusunu?Offf canım ya üzüldüm gerçekten.Onlar sana bu kötülüğü yapıyorsa sende acıma kanunun sana verdiği bütün haklarını al asla gurur yapma.Şimdi ailenin yanındamısın canım?Zaten canım sana şunu söyliyeyim insanı vezirde eden rezilde eden kocasıdır.Benimkide öyleydi sanki ben içlerinde bir düşmandım.Arkamdan dolaplar dönüyordu.

Kıyamam sana ya.Başınsağ olsun canım.Allah size uzun ömürler versin.Kesinlikle canım kimse boşanmak için evlenmiyor.Ne hayallerle umutlarla o ev kuruluyor.Sonuda böyle olunca insan üzülüyor.Bir bakıyorsun canım dediğin adam düşmanın olmuş.Canım senmi açıcaksın davayı? Eşinle konuştunuzmu boşanma konusunu?Offf canım ya üzüldüm gerçekten.Onlar sana bu kötülüğü yapıyorsa sende acıma kanunun sana verdiği bütün haklarını al asla gurur yapma.Şimdi ailenin yanındamısın canım?Zaten canım sana şunu söyliyeyim insanı vezirde eden rezilde eden kocasıdır.Benimkide öyleydi sanki ben içlerinde bir düşmandım.Arkamdan dolaplar dönüyordu.

ALLAH razı olsun canım,amin inşh. davayı ben açmak istemedim aslında,çünkü herşeyi benim üzerime yıktıkları gibi davayı da üzerime yıkmaya çalıştılar. hem avukata para vermemek için,hemde "kız kendi boşandı gitti" diye arkamdan konuşmak için. bende sinir oldum ve davayı açmıyorum dedim.

hem bizi ayırasıya kadar canları çıktı,şimdide dava açmıyorlar,yok öyle dünya. benim haklarıma gelince ; ben onlardan bir an önce kurtulmaya bakıyorum. çünkü onlar 1 kuruş bile koklatmamak için her türlü şeyi yaparlar. ben yıprandığımla kalırım. hiç birşey benim sağlığımdan önemli değil. üstelik ben onların gücünü yerle bir edemem ama rabbime havale edersem yerle bir olurlar,ki ben rabbime bıraktım artık herşeyi.

evet bir aydır ailemin yanındayım. ve aynı dediğin gibi,benimde arkamdan öyle dolaplar çevirdiler ki anlatsam inanmazsın. hiç bir zaman benimsemediler. ve şunu anladım ki erkekler akıllı ve güzel kadınlarla yaşayamıyorlar. hazmedemiyorlar. şimdi alsın sümsük bi kız ve çalıştırsın ailesinin emrinde. onların istedikleri sadece bir köle..

senin hikayen nedir ? :) okuyamadım ben geçmişi...

ALLAH razı olsun canım,amin inşh. davayı ben açmak istemedim aslında,çünkü herşeyi benim üzerime yıktıkları gibi davayı da üzerime yıkmaya çalıştılar. hem avukata para vermemek için,hemde "kız kendi boşandı gitti" diye arkamdan konuşmak için. bende sinir oldum ve davayı açmıyorum dedim.

hem bizi ayırasıya kadar canları çıktı,şimdide dava açmıyorlar,yok öyle dünya. benim haklarıma gelince ; ben onlardan bir an önce kurtulmaya bakıyorum. çünkü onlar 1 kuruş bile koklatmamak için her türlü şeyi yaparlar. ben yıprandığımla kalırım. hiç birşey benim sağlığımdan önemli değil. üstelik ben onların gücünü yerle bir edemem ama rabbime havale edersem yerle bir olurlar,ki ben rabbime bıraktım artık herşeyi.

evet bir aydır ailemin yanındayım. ve aynı dediğin gibi,benimde arkamdan öyle dolaplar çevirdiler ki anlatsam inanmazsın. hiç bir zaman benimsemediler. ve şunu anladım ki erkekler akıllı ve güzel kadınlarla yaşayamıyorlar. hazmedemiyorlar. şimdi alsın sümsük bi kız ve çalıştırsın ailesinin emrinde. onların istedikleri sadece bir köle..

senin hikayen nedir ? :) okuyamadım ben geçmişi...

Canım bende 16 aylık evliyim.10 ay eşimin yanında kaldım.6 aydırda ailemleyim.Ne eşim nede ailesi 1 kere bile aramadılar.Davayıda açmadılar.Ben açtım eşyalarımıda aldırdım.Şimdi duruşma gününü bekliyorum canım.Eşimde kendisi gibi ailesinide düşman etti bana.Ben kaynımdan ve eşimden defalarca dayak yedim.Hemde annesinin yanında.Ama annesi memnundu bu durumdan.Özel hayat yoktu canım bizde.Kaynanam herşeyime bir kulp takardı.En son canım haziran da gece dövüp gönderdi eşim beni ailmin yanına.Ondan sonrada başladı arkamdan beni karalamaya.Ailece hemde.Canım eğer karşı taraftan birşey talep etmeyeceksen avukat tutmana gerek yok anlaşmalı olarak tek celsede boşan kurtul.Eşin kararlımı peki boşanmaya?Eşyalarını aldırdınmı?

slm canım bosver canım yaa..takma kafana..Allahlarından bulsunlar..bak bızde burdayız canım..özellıklede gecelerı burdayım ben..gel canım konusur dertlesırız..

ıyıym canım saol.sen nasılsın?moraller nasıl?

İyiyim canımın içi...Özlüyorum valla seni gündüzleri senin yerine ben konuna müdahil oluyorum tatlım :)Nerelerdesin yaaa....Canım sorma bende gelişme yok ta şöyle bişey var adam facede ilşki durumunu ilişkisi yok yapmış dün birde abone olduğu kızlar vardı kendi yaşadığı yerden.Kızın birini araştırdım özellikle kız eşimin maaş aldığı bankada memur ve bekar.Tatlımı tatlı bir kız.Buda benim canımı sıktı nedens :) Aralarında bişey varmı bilemem ama neden abone olsunki değilmi ama ? Özel bişey vardır gibime geliyor yaaa...Ama şu aşamada yapılırmı tatlım yaa...

Back
X