• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem ağlarım,hem boşanırım...

Canım benimkide bir kere gelseydi barışmak için enazından egom tatmin olurdu.Böyle umursamaz olması ilişkisi yok yazması abone olması açıkçası zoruma gitti.Hemde abone olduğu kızdan birisi eşimin maaş aldığı bankada memurmuş bekarmış.kız gerçekten güzel.Bence aralarında bişey var.Yoksa insan maaş aldığı yerden birine neden durduk yere abone olsun? OLabilirde hatta birliktede olabilir ama neden bukadar erken? Hiçmi saygısı yoktu bana.Enazından boşanmaya kadar bekleseydi.

senin ki hepten saygısızmış ya,bu erkeklerin zihni çok fakir.. yada bize öyle denk geldi...

kim olacak canım...
belli işte...
nefret eden insan bunları yapmaz, emin ol...
şimdi birilerinin gazına gelip milletin yanında atıp tutuyor...
ama seni özlüyor demekki şarkı filan dinletiyor.
bu bile onun olgunlaşmamış bir insan olduğunu gösteriyor...
şiddet acizliktir...
sevgisinin arkasında duramamak acizliktir...
neden sana şarkı dinletsin yoksa...
eğer çok rahatsızsan özel aramalara kapat telefonunu...
kıvransın kendi kendine...
emin ol, şarkı dinletmeyi bile ben çaba harcadım, bulamadım hiç bir şey yapmadı olarak görüyordur...

sen yazarken,yazdıklarında kendimi görüyorum..
olgunlaşmamış bir insan,acizlikten doğan şiddet,ve sevgisine sahip çıkamamak..
bu kadar mı zor ya,hiç anlam veremiyorum !

benimki de bir kere mesaj attı,herşeyin üzerine sünger çekeceğim yazmış. yani herşeyi ben yapmışım da hatalı ben mişimde o da affedecek beni.. şimdi senin yazdıklarını okuyunca,erkeklerin hepsi mi aynı yaa :D kesinlikle hiç bir istekleri gerçekçi değil. ve kesnlikle atlatacağız...

canım ne yardan, ne serden geçen erkek modeli bu...:))
ve bunun adına gurur diyorlar...
saçmalık bunun adı, bencillik...
yuvasını bilen, kurtarmaya çalışan, kadına değer veren erkek gururludur...
yoksa ben kapısına gitmedim, o kim oluyor diyen değil...
o kim oluyor? senin karın, hayat arkadaşı olarak kabul ettiğin kişi...
neyin gururu?
ama anlamazlar...
ve biz bunun için kesinlikle atlatacağız...:34:

canım ne yardan, ne serden geçen erkek modeli bu...:))
ve bunun adına gurur diyorlar...
saçmalık bunun adı, bencillik...
yuvasını bilen, kurtarmaya çalışan, kadına değer veren erkek gururludur...
yoksa ben kapısına gitmedim, o kim oluyor diyen değil...
o kim oluyor? senin karın, hayat arkadaşı olarak kabul ettiğin kişi...
neyin gururu?
ama anlamazlar...
ve biz bunun için kesinlikle atlatacağız...:34:

eşim face açmış,ve bir profil yazısı yazmış.
şöyle yazıyormuş ;
"İki mükemmel insan asla birlikte olamaz.
Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez,
Mükemmel erkekse 2. şansı vermez"..

yani yuvasını kurtarmamak,peşimden gelmemek,ailemizi yıkmak onun için mukammellik demek..
ve bunu gerile gerile yazıyor. gerçekten gelişmemiş bir beyni ve saçma sapan düşünceleri var. çocuk kalmış...

ama yinede biz bunu kesinlikle atlatacağız ! :)))

Hayatmızdaki bazı insanlar istenmeyen tüy gibidir,
ne kendimiz haz ederiz ne gören yakıştırır.
Kurtulmak için ise ağda şarttır,
hasılı hayatımızdan çıkarken biraz canımız yanacaktır... :))

eşim face açmış,ve bir profil yazısı yazmış.
şöyle yazıyormuş ;
"İki mükemmel insan asla birlikte olamaz.
Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez,
Mükemmel erkekse 2. şansı vermez"..

yani yuvasını kurtarmamak,peşimden gelmemek,ailemizi yıkmak onun için mukammellik demek..
ve bunu gerile gerile yazıyor. gerçekten gelişmemiş bir beyni ve saçma sapan düşünceleri var. çocuk kalmış...

ama yinede biz bunu kesinlikle atlatacağız ! :)))

canım benim bu düşünce yapısını anlamam gerçekten zor oldu.
hep neden dedim? nasıl bu kadar vurdumduymaz dedim.
ben aşıktım eşime içim titrerdi benim...
bu ne haklı, haksız davası anlamadım.
ortada yıkılan bir yuva var haklı olan o olsa, ne olur; ben olsam ne olur?
kurtarılacak olanı kurtaralım diye düşündüm.
ama yok inanır mısın? ben özür beklemedim eşimden...
ne hale geldiğimizi görsün ve artık biz olalım istedim.
ama o boşanmayalım, hayat devam etsin derdindeydi...
ben kıyafetlerimin bir kısmını bile almadım evden...
kızımın beşiği bile oradaydı...
boşandıktan sonra getirdi.
boğdu beni o ev, kendimi kapı önüne konmuş kedi yavrusu gibi hissettim.
bana onunla olan güzel günleri hatırlatan kazaklarımı bile yaktım...

o ne yaptı? beraber döşediğimiz evde oturdu, hala da oturuyor...
bir insana bu bile acı vermiyorsa, gerisi boş...
en çok bana doğumda taktığı yüzük vardı,tek taş...
onu kızımın doğumunda takmak istiyordum...
olmadı...:43:
neyse, koyveriyorum kendimi silkineyim biraz....

kim olacak canım...
belli işte...
nefret eden insan bunları yapmaz, emin ol...
şimdi birilerinin gazına gelip milletin yanında atıp tutuyor...
ama seni özlüyor demekki şarkı filan dinletiyor.
bu bile onun olgunlaşmamış bir insan olduğunu gösteriyor...
şiddet acizliktir...
sevgisinin arkasında duramamak acizliktir...
neden sana şarkı dinletsin yoksa...
eğer çok rahatsızsan özel aramalara kapat telefonunu...
kıvransın kendi kendine...
emin ol, şarkı dinletmeyi bile ben çaba harcadım, bulamadım hiç bir şey yapmadı olarak görüyordur...

Canım cevap veremedim pc başında değildim.Misafirler geldi.Kusura bakmayın lütfen.Canım tebligattan sonra aramalar durdu zaten.Demekki dilekçemde yazılanları ve tazminat istediğimi öğrenince deli oldu.Ve en son dünde ilişkisi yok yazdı.Bazen acaba omuydu diye düşünsemde bazende kesinlikle o olmaz yapmaz diyorum.Çünkü beni orda burda karalıyor.Seven insan yapmazki bunları.Bir silersem tam silerim diyordu.Birde canım hergün yüzüme sevmiyorum istemiyorum diyordu.Neden evlendin ozaman dediğimdede tartışmalarımız sevgimi bitirdi dedi.Ya seven adam gecenin 1 de karısını otobüse bindirip 3 saatlik yola gönderirmiydi.Bence hayır seven adam yapmaz.Ara annenleri git dedi.Bende birkaç parça eşya almak için toplanırken bana internetten anlaşmalı boşanma dilekçesi örneği gösteriyor ne istersin benden diye...Yaaa canım seven adam yaparmı?Birde bütütn takılarımı alıp bozmuştu zorla araba alıcam diye aalmadıda kendi adına bankaya atmıştı evde sadece 3 bilezik kalmıştı.Gece adam beni 1 de gönderiyor arabaya biniyorum yarım saat geçmiyor tlf çalıyor arayan eşim bende bir sevinç sormayın pişman oldu galiba diyorum.Açtığım gibi teli bana hırsız altınları neden aldın diyor.Şok oldum ben.Yemin ederim almadım aklımamı geldi o saatte okadar şiddetten sonra.Dedim yazıklar olsun sana bir bu kalmıştı bana demediğin.tlf kapattım ama o yolu nasıl geldim bilmiyorum.Ağla ağla canım çıktı.Bu adamda sevgi yok canım ben inanmıyorum...

geldim canım burdayımmmmm..dizi izliyordum tatlım..

Ohhh ne güzel.Bizde kızlarla yazıştık.Okudunmu yazdıklarımı? Sence özelden arayanlar kimdi beni? Birde en son yazdığımı okudunmu yorumlarını bekliyorum tatlım...

Canım ben ailemin yanına geldiğim gibi telefon hattımı değştirdim.kızkardeşimin üzerine hat ve 118den istesende bulamazsın.Neyse canım ben geldikten 15 gün sonra falan eşim aracılara gelmiş ve beni karalamış hatta bulamadım ın aklında başka biri var demiş.Bukadar olur yani.Sözde beni dövmemiş ben bitirmişim evliliği ben istememişim sevmemeişm onu.Aracı olanlarda demişki madem buraya kadar geldin karının yanınada git yüzyüze konuşun yok demiş gitsemde olay çıkar.Demiş ben bulamadımı çok aradım tlf kapalıydı aracılarda demiş hattını değiştirdi falan.Bulamadım boşanma davasını senden bekliyor açmayacaksan bulamadım açıcak demişler.Oda ben açmam istiyorsa o açsın boşanırım demiş.Bu olayın üzerinden 1 ay kadar sonra aracılar dediki senin aklında başka biri varmış diye sinir oldum tabi.Neyse yeni numaramdan mesaj attım eşime dedim bu iş bitti neden hala dedikodulara devam çok ayıp falan cvp yazmadı bu.Aradan 20 gün kadar geçti ahşam saat 23:00 gibi bir numara çağrı attı.Dönmedim numaraya.Aynı gece saat 02:00 de özelden arama olmuç tlf sesssizdeydi.Ondan sonrada 15 günde bir özelden aramalar geldi.Ama konuşma yok.Sadce şarkı dinleiyorlar.Anlamlı şarkılar.Ben kapatmayana kadarda kapatmıyordu.Neyse en sonki arama tebligatın karşı tarafın eline geçmesinden 4 gün sonra oldu önce ev arandı özelden açmaya fırsat kalmadanda kapandı 2 kere.Hemen ardındanda cep tlf özelden arandı.Açmadanda kapandı yine.Ondan sonrada yaklaşık 20 gündür özelden aramalar durdu.Ama kim bilemiyorum canım...

canım bence ozelden arayan kesınlıkle o..aklını karıstrmak ıstıo bence..ya da canım senın numaranı bırılerıne vermıs senı denetıoda olabılır..belkıde tuzaga dusurmek ıstıo..belkıde senın gtmıs olman ve onu aramaman dönmemen gururunu kırmıstr.kendımı hatrlatımde gelsın mı demek ıstıo kendını tatmın etmek ıcın..ben anlayamadım wallahı

Canım cevap veremedim pc başında değildim.Misafirler geldi.Kusura bakmayın lütfen.Canım tebligattan sonra aramalar durdu zaten.Demekki dilekçemde yazılanları ve tazminat istediğimi öğrenince deli oldu.Ve en son dünde ilişkisi yok yazdı.Bazen acaba omuydu diye düşünsemde bazende kesinlikle o olmaz yapmaz diyorum.Çünkü beni orda burda karalıyor.Seven insan yapmazki bunları.Bir silersem tam silerim diyordu.Birde canım hergün yüzüme sevmiyorum istemiyorum diyordu.Neden evlendin ozaman dediğimdede tartışmalarımız sevgimi bitirdi dedi.Ya seven adam gecenin 1 de karısını otobüse bindirip 3 saatlik yola gönderirmiydi.Bence hayır seven adam yapmaz.Ara annenleri git dedi.Bende birkaç parça eşya almak için toplanırken bana internetten anlaşmalı boşanma dilekçesi örneği gösteriyor ne istersin benden diye...Yaaa canım seven adam yaparmı?Birde bütütn takılarımı alıp bozmuştu zorla araba alıcam diye aalmadıda kendi adına bankaya atmıştı evde sadece 3 bilezik kalmıştı.Gece adam beni 1 de gönderiyor arabaya biniyorum yarım saat geçmiyor tlf çalıyor arayan eşim bende bir sevinç sormayın pişman oldu galiba diyorum.Açtığım gibi teli bana hırsız altınları neden aldın diyor.Şok oldum ben.Yemin ederim almadım aklımamı geldi o saatte okadar şiddetten sonra.Dedim yazıklar olsun sana bir bu kalmıştı bana demediğin.tlf kapattım ama o yolu nasıl geldim bilmiyorum.Ağla ağla canım çıktı.Bu adamda sevgi yok canım ben inanmıyorum...

haklsın canım bence seven adam bukadarını yapmaz..yanı senı gecenın yarısı tekbasına otobuse bındırmesı yuh adam deılmıs o bence..o bıletı sakla canım atma belkı ısıne yarar.delıl olabılır...he sora arıo ve sana altını soruo ya yuh..dusman bellemıs bu senı canım yaa...ama ne tartısması olursa olsun bukadar nefret etmesı tuhaf deılmı ya_? ya bu neden evlendı ozaman senınle? ne bunun derdı ben anlamadım..

canım bence ozelden arayan kesınlıkle o..aklını karıstrmak ıstıo bence..ya da canım senın numaranı bırılerıne vermıs senı denetıoda olabılır..belkıde tuzaga dusurmek ıstıo..belkıde senın gtmıs olman ve onu aramaman dönmemen gururunu kırmıstr.kendımı hatrlatımde gelsın mı demek ıstıo kendını tatmın etmek ıcın..ben anlayamadım wallahı

haklsın canım bence seven adam bukadarını yapmaz..yanı senı gecenın yarısı tekbasına otobuse bındırmesı yuh adam deılmıs o bence..o bıletı sakla canım atma belkı ısıne yarar.delıl olabılır...he sora arıo ve sana altını soruo ya yuh..dusman bellemıs bu senı canım yaa...ama ne tartısması olursa olsun bukadar nefret etmesı tuhaf deılmı ya_? ya bu neden evlendı ozaman senınle? ne bunun derdı ben anlamadım..

muska mı yaptılar bu adama be :S gecenin bi yarısında nasıl gönderdi seni...

htczhr seninde yorumlarını bekliyorum canım son yazdıklarıma....

Bana hergün sevmiyorum istemiyorum diyordu zaten.Neden evlendin ozaman dediğimdede tartışmalarımız sevgimi bitirdi dedi.Sevgi bukadar çabukmu bitiyor?

alex canım ben siteye yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. 100 mesajı tamamlayınca atabilirmişim. :/ istersen mailini yaz oradan cevap atayım:S

Back
X