Ayyy canım ya çok kötü şeyler yaşamışsın.Çok üzüldüm tatlım ya.İyi ki kurtulmuşsun canım.Şimdi kendini toparladın değilmi.Sadece kötü birer anı olarak kaldı.Ya bu adam bu kadar dövdü hiçmi pişman olmadı acaba.Benide dövdü ama adam kurnazdı canım başımı duvarlara vurdu.Saçlarımı çok yoldu yemin ederim yerde topak topak saçlarım vardı

Hele ki bıçaklamaya çalıştığında...O an ölümü yanıbaşımda hissettim.Kendimi korumak adına ellerimle tutmaya çalıştım ve kesikle oldu.Hızını alamadı bu seferde yastıklarla boğmaya çalıştı.Ayyy hatırladıkça yaşıyor gibiyim.Ama mahkemede nolucak hepsi inkar edilecek biliyorum.Kiracılarda yalan yanlış iftiralar atıcaklar.Öyle bişey yok diyecekler.Belkide biz ayırmaya gittik kadın olmuyordu diyecekelr :) Her iftirayı bekliyorum canım...Bu yalanlar yüzünden davayı kaybedebilirimde...[/QUOTE
hepsini unuttum cnm çok şükür işte böyle konusu olursa aklıma geliyor başka türlü aklıma bile gelmiyor koly mı atlatılıyor tabi ki hayır ama atlatılıyor.senin yaşadıklarında az değil allah yardımcın olsun.onlar iftira atsın ki atacaklar.ben inanıyorum sen bu davayı kazanacaksın tek celsede bitermi bitmez uzar belki ama sen kazanacaksın arkadaşım ben çok inanıyorum sende inan dua et bol bol.seninde şahitlerin var onlar armut toplamayacak herhalde.birde seçtiğin şahitler uzun zamandır sizi tanıyan akrabanız olmayan kişiler olsun gördüklerini aynen anlatsınlar hiç korkma bi tanem.