• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem ağlarım hem giderim

Oluyor öyle ben evlenmeden önce uzun süre şimdiki evimde kaldım haftanın belli günleri ama düğünden sonra evime gelmek yerine annemlere gidesim geldi nedense :70: ama geçiyor üzülme :KK50:

Kızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemo_Oevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün :KK61:ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugün :cry: nasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?
Beterin beterin var Can'ım buna üzülme ben düğünü görümce ve kayınvalide tarafından mafedilip balayında otelde banyoya kendini kapatıp ağlamış biriyim. Allah aşılmayacak dert vermesin.

Ayy kiyamaam bende ablam evlendiginde perisan olmustum herkes benle beraber aglamisti kayinvalidesi sende git onlarla demisti ama nasil gidilir....uzulmeyin yeni bir hayatiniz olacak cok ozlerseniz annenize gelirsiniz ama surekli gitmeyin evinizden sogumayin Allah cc mutlu mesut etsin hic pismanlik yasatmasin amin

Ben son ana kadar hic huzunlenmedim.
Gelin almaya davulla geliyorlar ya, davul sesini duyunca bir aglamaya basladim.
Sonra babam geldi "noldu len davulun sesi uzaktan hos gelmedi mi hehe" dedi. En son babaannem ben bayilicam dediginde de babam "valla sirasi degil dugunden sonra bayilirsin" dedi.
O garip ve asiri sacma duygusallik dagildi gitti.

Duzenli seks hayati da eklenince valla insan anne babasinin evini ozlemiyor. Ohh evim diyorsun.

Yaaa baban :D çok iyi tepki :D

Bende stresten son ana kadar bişey anlayamayanlardanım. Korna sesleri eşimin beni almak için eve gelişi ve babama son sarılışım hala düşündükçe ağlatır beni.. Ama o anın özelliğinden olsa gerek. Yoksa her zaman söylerim. İyi ki evlenmişim.

insan o zaman garip psikoloji altına giriyor ben sözlendiğimi hatırlıyorumda ertesi gün telde konuşurken ağlamıştım daha istemem de psikolojik ya baktım ailemden ayrılamıyacağım ayrıldım bende :KK53::KK53::KK71::KK71::KK71:

Aynı şeyleri bende yasamistim düğüne yakın yataktan hiç çıkmadim ama alisiyo insan öyle zirt pirt gitme zaten kendi evine alış kocanla yaşamaya alış tabikide gideceksin ama çok sık gidip kocani sıkma canım evlilik saygı sevgi olduğu sürece o kadar güzel ki düğün gecesi uyandım yanımda bi adam arkası dönük yatiyo ev yabancı kalktım gidiyodum korktum çünkü :D sonra canımın içi kalkıp ışığı yaktı sarıldı bir bardak su getirdi ve yatırdı tekrar sabaha kadar canım karım benimmmm diyip diyip sarıldı öptü :) geçecek canim

ayy bilirim bu duyguyu :) hele benim gibi doğduğundan beri annesinin dizi dibinde oturan, okuyanlardansanız...
ilk zamanlar evime gelince kıyafetlerimi değiştirmeden koltuğun ucunda oturduğumu biliyorum sanki kalkıp eve geri gidecekmişim gibi :KK70:
bir de ilk birkaç akşam eşimle otururken saniyenin binde biri kadar bir süre "hayret annem aramadı "kızım nerde kaldın sen baban gelecek yüreğime indirme benim" demedi" diye düşünüp sonra hatırlıyordum evli olduğumu :KK53:
zamanla alışılıyor, sık sık görüşürseniz daha kolay alışırsınız
öyle bir alışılıyor ki annemin telefon açıp sitem ettiğini hatırlarım "bir hafta oldu ne aradın ne sordun ne uğradın" diye
şimdi 5 yılı devirdik akşam annemlere gidip güzel yemeklerini yedikten sonra eşimin gözüne bakıyorum hadi kalkalım diye
"insanın evi gibisi yok" bir klişe ama yaşanınca anlamı bilinenlerden...
mutluluklar dilerim :KK73:

ben türkiyenin bi ucundan diğer ucuna gelin gittim ve hayatımda yaşadığım en büyük acıydı evden çıkmam. Gerçekten çok zor içim parçalanmıştı annemi arkamda bırakınca bunun üzüntüsü bi yandan bir de tabi prenses gibi görüldüğün bi evden el olarak görüldüğün bi eve gitmek var o daha da zor hiç bi zaman babamın evinde gördüğüm kıymeti değeri kocanın evinde görmüyosun, babanın evinde bir damla göz yaşın aksa ortalık ayağa kalkıyor ama yeri gelince kocanla kavga edince gözyaşın ne kadar akarsa aksın umrunda bile olmuyor adamın, bir sürü sorumluluk bir sürü dert üstüne biniyor, babanın evinde tek derdin bulaşık yıkamak, eve geç kaldığında hesap vermekken küçücük yüreğinle kadın oluyosun, evi idare etmeye çalışıyosun, kocanı idare etmeye çalışıyosun. Ama sen şanslısın ki ailene yakınsın bakma bu yazdıklarıma şu an biraz moralm bozuk belkide ondan ama hayatın kanunu bu dünyada 'güçlü' deyince akla ilk erkek gelse de bence bunu diyen yada düşünen halt etmiş bu dünyanın bütün yükü kadınlarda. Alışırsın zamanla eşin anlayışlıysa seni seviyor ve değer veriyorsa korkma.

Back
X