- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
- Konu Sahibi Kedicikk061
Hehe sen ne komik bisiymisin yaKiskanma kiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehe sen ne komik bisiymisin yaKiskanma kiz.
Oyleyimdir. Sen gidip kv ne bak hadi canim optumHehe sen ne komik bisiymisin ya
Tamam canım sana soracaktım doğru unutmuşum.Oyleyimdir. Sen gidip kv ne bak hadi canim optum
Beterin beterin var Can'ım buna üzülme ben düğünü görümce ve kayınvalide tarafından mafedilip balayında otelde banyoya kendini kapatıp ağlamış biriyim. Allah aşılmayacak dert vermesin.Kızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün
ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugünnasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?
Ben son ana kadar hic huzunlenmedim.
Gelin almaya davulla geliyorlar ya, davul sesini duyunca bir aglamaya basladim.
Sonra babam geldi "noldu len davulun sesi uzaktan hos gelmedi mi hehe" dedi. En son babaannem ben bayilicam dediginde de babam "valla sirasi degil dugunden sonra bayilirsin" dedi.
O garip ve asiri sacma duygusallik dagildi gitti.
Duzenli seks hayati da eklenince valla insan anne babasinin evini ozlemiyor. Ohh evim diyorsun.
Aynen kuzummm 3buçukta kınam var off ağlamalı olcakkkk dua edinnNe çektin be kedicik evleneydiin bir kazasız belasız