• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem akraba evliliği hemde paranoyak eş napmalı ?

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
Bı tanıdıgım cıft var sekiz sene ayrıl barıs ilişkinin sonunda evlendiler. Altı aylık evliler. Adam karısına göre daha alımlı. Esıde paranoyak derecede kıskanc artık kavgasız da gunlerı gecmıyor. Adam işten eve geliş süresinde bıle sorguya cekılıyor. Cevresi deki herkesten kadın kıskanıyor. Ama dısarı ya ve ailelere kadin asla yansıtmıyor hersey dort dortluk gıbı davranıyor Erkek boşanmak istiyor kız intihar ederim diye tehdit ediyor. Öyle ki adam şort giyse bıle müdahale eden bir r kadin arkadaşlar bu durumda napmalı? psikolog üyeler bu tarz durumu yasayan gören arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. çunkü bu çifte yardımcı olmak istiyorum. Üstelik akraba evliliği bittiği zaman cddi zarar lar verecek.

Adamda kadında kuzenim. Adam Yüzeysel anlatıyor. Çıkış bulamıyor ağladıgına dahi şahit oldum

Adamda kadında kuzenim. Adam Yüzeysel anlatıyor. Çıkış bulamıyor ağladıgına dahi şahit oldum
Yine de karışmayın derim ben. Sonra size bilenirler. Dinlemekle yetinin. Bu devirde intihar tehdidi mi kalmış? Çık rahatsızsa boşansın.

Ayrıca sizene cevabını verecekseniz yazmayın yapıcı fıkır beklıyorum bana ne olsa zaten yazmam
İstediğim cevabı yazarım yorum yapılıyorsa. Ben de konunun size ne olduğunu düşündüm ve yazdım!

İlişkilere bu kadar müdahil olabilirsiniz ama yorumuma karışmayın. Saygı çerçevesi dışında bir yorum yaparsam zaten bildirin engellenirim. Onun dışında yorum yazıp yazmamak fikrimi beyan etmek benim insiyatifimde olan bir durum. Buraya konu açmış iseniz.

Tekrar söylüyorum olay sizi hiç alakadar etmiyor. Söylemleriniz de hep erkek kuzeni savunur nitelikte. Çok alımlı şu bu... İyi söylemler değil. Adam da evlenmeseymiş 8 senenin sonunda. Bilmiyor muydu huyunu?

Cdden yaklaşımınız ilginç zaman ne kötü olmus. Ciddi bir sıkıntıyı paylasıyorum yok nerden bılıosun bu kadar yok sana mi aglıyor yok efendım yanlıs anlasılırsın. Dogrudan yada dolaylı bılıyorm destek olmak istiyorum. Olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın

Hic masum yardimsever kuzen yazisi gibi olmamis yazdiklariniz:KK47::KK47:
Kızı kötüledikçe kötülemiş. Sonra da "olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın" diyor.
Madem eleştiriye açık değilsin, konu açma. Hakaret edilmiyorsa da saygı duy.

Psikolojik destekten başka yapılacak bir şey yok ve bey kişisi eğer boşanmak istiyorsa boşansın. Şimdiye kadar eşi ayrıldı, sevgilisi ondan ayrıldı diye ölen birini ne duydum ne gördüm. Herkes kendi canını başkasından daha çok sever. Ancak eğer devam edeceklerse maddi durum da el veriyorsa en mantıklısı hem psikolojik danışmanlık sertifikası olan bir psikiyatriye gitmek bir de bu süreçte kesinlikle çocuk filan düşünmemeleri. Bir bebenin daha hayatı kararmasın.

Olanı gördüğümü yazdım. Zaten bşr ilişkim var kuzenimde de gözüm yok. Aileler karslıklı zarar görecek. Belkı dedım bızım dusunemedıgımız bır sey bulurlar bende soylerım. Ama hersey normal sıze gore evlı kuzene göz dikmeye kadar.

Tes
Psikolojik destekten başka yapılacak bir şey yok ve bey kişisi eğer boşanmak istiyorsa boşansın. Şimdiye kadar eşi ayrıldı, sevgilisi ondan ayrıldı diye ölen birini ne duydum ne gördüm. Herkes kendi canını başkasından daha çok sever. Ancak eğer devam edeceklerse maddi durum da el veriyorsa en mantıklısı hem psikolojik danışmanlık sertifikası olan bir psikiyatriye gitmek bir de bu süreçte kesinlikle çocuk filan düşünmemeleri. Bir bebenin daha hayatı kararmasın.
Tesekkur ederm bende bunu önermiştim boyle bır yol izlenecek insallah

Back
X