• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem akraba evliliği hemde paranoyak eş napmalı ?

Adam da pek masum değil ama. Konu sahibi sonradan yorumlarda belirtmiş de kadına da fiziksel şiddet varmış.
Belki de adam abartıp yalan söylüyor, bilemeyiz. Karısını döven bir adam sonuçta.
Sayfaları takip etmemiştim,uyarıniz için teşekkürler..
Madem böyle de bir durum var,konu sahibinin hala bir arada tutma çabası daha da anlamsız kalıyor!!

Sayfaları takip etmemiştim,uyarıniz için teşekkürler..
Madem böyle de bir durum var,konu sahibinin hala bir arada tutma çabası daha da anlamsız kalıyor!!
Aynen takıldığımız nokta da bu. Adamı tamamen suçsuz anlatmış, kadını gömdükçe gömmüş. Ama şiddeti sonradan söylemiş, önemsiz bir şey gibi. Ne olursa olsun şiddet uygulayan bir adam masum değil, bunu göz ardı eden de konu sahibi. Kadından olay hiç dinlenmedi, karısını döven adam yalan da söyleyebilir.

Sanane diyorum
Bı tanıdıgım cıft var sekiz sene ayrıl barıs ilişkinin sonunda evlendiler. Altı aylık evliler. Adam karısına göre daha alımlı. Esıde paranoyak derecede kıskanc artık kavgasız da gunlerı gecmıyor. Adam işten eve geliş süresinde bıle sorguya cekılıyor. Cevresi deki herkesten kadın kıskanıyor. Ama dısarı ya ve ailelere kadin asla yansıtmıyor hersey dort dortluk gıbı davranıyor Erkek boşanmak istiyor kız intihar ederim diye tehdit ediyor. Öyle ki adam şort giyse bıle müdahale eden bir r kadin arkadaşlar bu durumda napmalı? psikolog üyeler bu tarz durumu yasayan gören arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. çunkü bu çifte yardımcı olmak istiyorum. Üstelik akraba evliliği bittiği zaman cddi zarar lar verecek.

Adamın cinnet getirme ihtimali var!
O yüzden ayrılsın.
Ama ayrılırsa, kadının da intihar etme ihtimali var!
Çözüm zor
Aklıma şu geldi:
Belki mesela deprem olur. Hepimiz ölürüz depremde.. Film bu garip sonla biter
Zaten film gibi

Psikolojik destekten başka yapılacak bir şey yok ve bey kişisi eğer boşanmak istiyorsa boşansın. Şimdiye kadar eşi ayrıldı, sevgilisi ondan ayrıldı diye ölen birini ne duydum ne gördüm. Herkes kendi canını başkasından daha çok sever. Ancak eğer devam edeceklerse maddi durum da el veriyorsa en mantıklısı hem psikolojik danışmanlık sertifikası olan bir psikiyatriye gitmek bir de bu süreçte kesinlikle çocuk filan düşünmemeleri. Bir bebenin daha hayatı kararmasın.

19 yasinda bir genc uzaktan akraban sevgilisi ayrilinca intahar etti. Cenazesi geldi askerden. Onun icin ben korkuyorum böyle seyleri okuyunca

Back
X