• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem akraba evliliği hemde paranoyak eş napmalı ?

Siz öyle bir üslup ile anlatımşsınız ki konuyu
sanki yardım etmek için değilde aksine onlar ayrılsın diye gözünün içine bakan, yangına körükle gitmek isteyen birisi canlandı gözümde sadece ben mi böyle hissettim bilemedim.
Bence kimseye yardım etmeyin. herkesin kendi aklı kendine yeter. sizden önce büyükleri var ailesi var ana baba sı var onlar bir el atsınlar. size düşmez bu kadar hakim olmanız çok şaşırtıcı.
Kadının demek ki sıkıntıları var. kendi içlerinde halledebilirler inşallah.
bir doktora gözükebilir tedavi olabilir. çift terapistine gidebilirler.
acaba kocasına güvenmiyor mu ?

Cdden yaklaşımınız ilginç zaman ne kötü olmus. Ciddi bir sıkıntıyı paylasıyorum yok nerden bılıosun bu kadar yok sana mi aglıyor yok efendım yanlıs anlasılırsın. Dogrudan yada dolaylı bılıyorm destek olmak istiyorum. Olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın
Canım bayan psikolojik destek almalı ayrica daha çok yeni evliler zamanla oturuyor evlilikler ilk birkaç yıl sıkıntılı olabiliyor.
Yalnız erkek haklı olarak bunalmış şort giymesine kadar karışıyorsa durum vahim usanmıştır kıskançlıktan oyuzden boşanmayı düşünüyordur.
InşAllah duzelirler ama bayan böyle devam ederse çok zor onunla konuşsanız kiskancliginin zarar verdigini ve yersiz olduğunu söyleseniz.

Siz öyle bir üslup ile anlatımşsınız ki konuyu
sanki yardım etmek için değilde aksine onlar ayrılsın diye gözünün içine bakan, yangına körükle gitmek isteyen birisi canlandı gözümde sadece ben mi böyle hissettim bilemedim.
Bence kimseye yardım etmeyin. herkesin kendi aklı kendine yeter. sizden önce büyükleri var ailesi var ana baba sı var onlar bir el atsınlar. size düşmez bu kadar hakim olmanız çok şaşırtıcı.
Kadının demek ki sıkıntıları var. kendi içlerinde halledebilirler inşallah.
bir doktora gözükebilir tedavi olabilir. çift terapistine gidebilirler.
acaba kocasına güvenmiyor mu ?
Belkı yazarak yanlıs anlasıldım cdden üzücü bır durum farklı niyetim olsa niyetimin oldugu gıbı yazardım zaten. Teskkur ederm dusuncelerjn ıcın

Benim kardeşimin böyle manyak bir kızla ilişkisi vardı, bitti kurtulduk diyordum ama 4 sene olmuş hala beni ekliyor arada yapışık. Böyle problemli insanlar düzelmiyor bence.

Ciddi problemli bir ilişkiyse kızın tarafını da dinlemeye çalışın tabi sizden yardım istendiyse.

Canım bayan psikolojik destek almalı ayrica daha çok yeni evliler zamanla oturuyor evlilikler ilk birkaç yıl sıkıntılı olabiliyor.
Yalnız erkek haklı olarak bunalmış şort giymesine kadar karışıyorsa durum vahim usanmıştır kıskançlıktan oyuzden boşanmayı düşünüyordur.
InşAllah duzelirler ama bayan böyle devam ederse çok zor onunla konuşsanız kiskancliginin zarar verdigini ve yersiz olduğunu söyleseniz.
Kız hıc bırsey anlatmıyor dort dortluk bır profil cızıyor. Ee sıddet te baslamıs bu noktada bnm daha cok cnm yandı hemcınsım sonucta. Dedıgım gıbı daha az zararla bırsey ler yapılsa keske

Olanı gördüğümü yazdım. Zaten bşr ilişkim var kuzenimde de gözüm yok. Aileler karslıklı zarar görecek. Belkı dedım bızım dusunemedıgımız bır sey bulurlar bende soylerım. Ama hersey normal sıze gore evlı kuzene göz dikmeye kadar.
Belki de kuzenin degil nereden bilebiliriz?
Ayrica evet size ne alimli olmasi?
Nereden eminsiniz bu kadar kizin sorunlu bir insan oldugundan disariya da yansitmiyorsa?
Siz bu evliligi kurtarmak mi istiyorsunuz yoksa adami evlilikten kurtarmak mi?
Eger duzeltmek istiyorsaniz bir de kizla konusun bakalim.

Benim kardeşimin böyle manyak bir kızla ilişkisi vardı, bitti kurtulduk diyordum ama 4 sene olmuş hala beni ekliyor arada yapışık. Böyle problemli insanlar düzelmiyor bence.

Ciddi problemli bir ilişkiyse kızın tarafını da dinlemeye çalışın tabi sizden yardım istendiyse.
İstendiği için yazdım payşastım ama linc oldum Yanı goruyorsunuz.

Belkı yazarak yanlıs anlasıldım cdden üzücü bır durum farklı niyetim olsa niyetimin oldugu gıbı yazardım zaten. Teskkur ederm dusuncelerjn ıcın
üslup biraz yanlış anlaşılmaya yönelik
birde bdv de öyle konular var ki bu tür konulara herkes bir ön yargı ile bakıyor neler neler var..
eğer bir kadın bu kadar kıskanıyor ise bence kocasına güvenmiyordur.

üslup biraz yanlış anlaşılmaya yönelik
birde bdv de öyle konular var ki bu tür konulara herkes bir ön yargı ile bakıyor neler neler var..
eğer bir kadın bu kadar kıskanıyor ise bence kocasına güvenmiyordur.
Eskiden beri hep yasadıkları sıkıntılardı ama gıt gide buyudü işte.

Eskiden beri hep yasadıkları sıkıntılardı ama gıt gide buyudü işte.
anladm.. demek ki sorunun ana kaynağını çözememişler büyümüş gitmiş
bu saatten sonra artık siz ne yapsanız boş onlar oturup düşünüp karar verecekler
başkalarının müdahalesi akıl vermesi ile olacak şeyler değil bunlar.
ikisi de yetişkin aklı başında insanlar bence en güzel çözüm oturup konuşmaları ve eğer evliliklerini kurtarmak istiyorlar ise o yönde birşeyler yapmaları

İstendiği için yazdım payşastım ama linc oldum Yanı goruyorsunuz.
İnsanlar da daha çok kadın tarafından bakıyor, erkekler genelde yalancı olduğu için.
Aldatırlar karımı sevmiyorum derler çocuk yaparlar, aldatırlar kadın paranoyak olunca kendilerini aklarlar vs.
Olayı karşı taraftan mutlaka dinleyin derim ben.

İnsanlar da daha çok kadın tarafından bakıyor, erkekler genelde yalancı olduğu için.
Aldatırlar karımı sevmiyorum derler çocuk yaparlar, aldatırlar kadın paranoyak olunca kendilerini aklarlar vs.
Olayı karşı taraftan mutlaka dinleyin derim ben.
bencede bir kadın durduk yere bu kadar kıskanmaz paranoyak hale gelmez kesin birşeyler vardır.
erkek milleti kendini aklamayı çok iyi becerir nedense
bide o kadıncağız dan dinlense neler var kim bilir ?

bencede bir kadın durduk yere bu kadar kıskanmaz paranoyak hale gelmez kesin birşeyler vardır.
erkek milleti kendini aklamayı çok iyi becerir nedense
bide o kadıncağız dan dinlense neler var kim bilir ?
benim kardeşiminki kıskanıyordu mesela. Benim nikahıma gelmesine izin vermemiş. Ben bunu duyunca onu parçalayacaktım ama kardeşim durdurdu.
O yüzden çok kesin konuşamam vardır illa ki ruh hali bozuk kadınlar da ama madem kuzenler karşı tarafı da dinlemeli.

Adam madem ayrilmak istemiyorsun psikologa gideceksin diyecek oyleyse
Kiskanclik ciddi bir hastalik
Ve kadin olsun erkek olsun cekilmez
Tedaviyle hersey yoluna girecektir
Cevremde parfum sıktirmayan renkli tisort giydirmeyen kadinlar biliyorum surekli kavga ediyorlardi
Ama tedaviyle duzeldi

Bak kardeşim öncelikle konuyu bu açış şeklinle buradan yardım falan bekleme zira konuda mağdur taraf erkek olduğu için alacağın tek cevap "karışma" olacaktır. daha dün sevgilisini aldatan bir kıza dahi burada bir madalya takılmadığı kaldı, canımlar cicimler havada uçuştu, ustune aldatilan adam suçlandı neymiş işsizmis okulunu bitirmemis bu yuzden aldatilmayi hak ediyormuş. ama ayni konu kızın issiz ve okulunu bitirememis oldugu icin sevgilisinin onu aldattigi seklinde açılsaydi o adam burada linç edilirdi linç, ustunede mezara baş aşagı gomulurdu. Ama dedigim gibi aldatan kadin tarafi olunca bir tavsiyeler bir merhamet gozlerim yasardi.
Yani burada hal boyleyken senin mağdur bir adam için yardım beklemen sadece bir hayal. Belki bir iki kisi çıkar duzgun tavsiye verecek sadece o.
Aslında sen konuyu sorunlu taraf erkek magdur taraf kadın seklinde ufak bir degisiklikle acmaliydin, iste o zaman gorurdun buranin yardım meleklerini !
Bu hali ile o adam ölse su vermezler. Ki zaten koca adam nasıl ağlarcılar gelmis bile. Yahu adam nasıl caresizsse agliyor yani otesimi var.

Back
X