Kizlar eski konumu bilenler bilir ben o adi pisligin yanina gittim sirf onun icin il degistirdim. Yanindayken telefonuna bakmak istedim vermedi kavga ettik bi suru sonra ben gidiyorum diyerekten ayrildim yanindan pesimden geldi ve telefonunu verdi ama yuzde yuz eminim mesajlar silinmisti ve rehberinde "ask" yazili biri vardi ve o ben degildim
cok buyuk tartistik herkesin icinde beni rezil ettin diye bana vurmaya kalkti. Simdide kizlara yavsiyor ve bunu benim gozumun icine soka soka yapiyor biliyor gorecegimi inadina yapiyor ve bu serefsiz herif benim akrabamdi.. Darmadagan oldum resmen o kadar guvendim ki ona anlatamam size. Simdi niye gittin diye soranlar olcak onlarada cevabim gitmeseydim aldatildigimi ogrenemeyecektim. Bana isi bahane edip yazmayan adamin yazmamasinin sebebi belliymis baskasi varmis
ben her seyimle onu sevmisken birde. İlk defa aldatildim ve cok kotu hissediyorum. Allah bana yasattiklarinin cezasini ona odetir mi bilmiyorum ama benim icimde alevler sonmuyor surekli yaniyor nasil gecicek bu durum inanin bilmiyorum psikolojim alt ust oldu gitmiyor aklimdan hicbir seyi. O "ask" yazisi hele.. Kizin nosunu aldim onu aldigimda cok kotu oldu. Tartisirkende gozleri baya baya doldu sesi titredi ve ilk defa bu derece uzun sure yuzume,gozlerime bakti bunun sebebinide anlayamadim