- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Evet karakterini gosterdigi icin sukretmeliyim ama suandaki psikoljimi bir bilsen... Cok farkli bir durumdayim nerden tutarsam tutayim elimde kaliyor guvenim resmen elimde patladi bu kadar guvendigin birinin yapmasi.. Ve halada devam ediyor yapmaya ben boyle bir serefsiz gormedim omru hayatimdaYahu neyine dayanıcaksın? Karakter gurur vicdan yok iste ve bunu da sana apacık sergiliyor daha ne yapsın. Sen su an kırıldıgın sasırdıgın inanmadıgın icin anlayamıyorsun olay yeni cünkü. Ama zaman gectikce anlayacaksın aslında sana ne kadar büyük bir iyilik ettigini karakterini sergilemis iste. Ya seninle evlenip de bunları yapsaydı? Sükretmelisin bence.
Onun hakli oldugunu dusunmuyorum ki canim keske yaninda daha cok cirkeflik yapsaydim bana sen cirkefsin diyordu.. Yaninda bana ara o kizi konus dedi bende ariycam dedim aramami istedi ama saat cok erken oldugu icin kizi arayamadim sonrasinda numarayida aldin tarzinda konustu bende daha aramadim dedimAyy yok sen bence bi umut ya dogru soyluyasa diye aramak istiyorsun yoksa nasil ne sekilde aldattiginin bir onemimi var hala sende..sadece aldatma degil siddet var kufur var saygisizlik var, var da var yani...hadi aldatmadi diyelim ya digerleri ama yok sen onu sinirlendirip hak mi ettin yoksa? Madem aldatmamis arasaymis senin yaninda kanitlasaymis sana boyle davranacagina..onun hakli olduguna kendini inandirirsan daha coook uzulursun..yapma..
Zaten ben hic tepki vermiyorum o kendi kendine benim gozumun icine sokuyor benim bir atagim yok isteyken facebooka girmesine kizardim simdi surekli favebookta gordugumu goruyor bende bilerek silmiyorum goruyor ama sallamiyor desin diye.. Bana cok dua edin kizlar atlatayim ve su nankor cezasini bulsunBak simcik bu adam kendinin seni aldatma digina seni inandırm aya çalışıyor. .nasil mi? Yani böyle sana inat başkalarıyla gözünün önünde flortleserek 'ben seni aldatmamistim bize yazık ettin ama bunu sen istedin aldatma nasıl olurmuş gör' diyor. .tabii yersen sakin yeme..sebep ne olursa olsun geçmişin hiç Hatri yokmuş sana saygı duymayan geçmiş ilişkisinemi duyacak? Sen o bböyle yaptıkça kucağına atarsınız sanıyor zavallı. .dirayetliol dayan geçecek geçmeli. .böyle biri için başka Şansın yok..şansı fazla Zorla mamak gerekir..
Onun hakli oldugunu dusunmuyorum ki canim keske yaninda daha cok cirkeflik yapsaydim bana sen cirkefsin diyordu.. Yaninda bana ara o kizi konus dedi bende ariycam dedim aramami istedi ama saat cok erken oldugu icin kizi arayamadim sonrasinda numarayida aldin tarzinda konustu bende daha aramadim dedim
Valla bilmiyorum canim 2 tel kullaniyor burda kayitli kalmis dedi ama o kizla 4-5 sene oluyor ayrilali yani o zamanlar bu tarz akilli tel olmadigina gore.. Zaten dahasi olmaz ama ona soylemek istedigim cok laf var ve hepsi bir dugum olarak kaldi icimdeO zaman aldatmayi bilemeyecegim ..olabilirde yani karşında dik durup aramayacagini düşünmus olabilir..ama olmayabilir de..ama diğer yazdıklarım ne olcak? Bak şimdi sen barışma yi düşünmüyorsun ..Ancak zamanla ya aldatmamissa diye düşünme öyle bile olmuş olsa diğer konularda kendini göstermiş. .zaman lazım. .çok git gel yaşayacaksın çünkü. .
Amin insallah canimHakkında hayırlısı olsun
Bir baskasi yapmasin donup dolasip bana gelsinki bana yasattiklarini yasatayim ona tek duam buCanım benim Allahın sevgili kuluymuşssunda bu adamdan evlenemden kurtulmuşsun bide sana vurmaya kalkıyo pislik bırak kendi pisliğinde bogulsun sevmiyorum demeler felan inş sana yaptıgını bir gün biride ona yapar....
Benimde aklima gelen bu malesef canimbence o 'aşk' yazan kızı seviyor da ondan tutuştu
Valla bilmiyorum canim 2 tel kullaniyor burda kayitli kalmis dedi ama o kizla 4-5 sene oluyor ayrilali yani o zamanlar bu tarz akilli tel olmadigina gore.. Zaten dahasi olmaz ama ona soylemek istedigim cok laf var ve hepsi bir dugum olarak kaldi icimde
Ahh bitanem keske oyle yapabilsem farkli sehirlerdeyiz onun yanina gitmem 8 saatden fazla suruyor o yuzden konusamam anca kurban bayramina gorursem oda.. Siddet uygulamasina bu sefer izin vermem onun o kalkan elini neyse twrbiyemi bozmak istemiyorum Allah islah etsin onu ne diyim daha sozde haci torunu birde haysiyetsiz hayasiz kopekAnladım sen de haliyle haksızlığa uğramış bir kadın olarak yüzleşmek istiyorsun. .içindeki zehri akitmaktan istiyorsun..hakkında bunu yapmak. .. bunu yaptıgında o arkadasin senin kararını degistiremeyecegine veya o anın sınırı ile sana şiddet uygulamayacagina inanıyorsan git zehrini akit iyice kana karismadan..o zaman yaşama daha çabuk dönersin. ..
Canım benm bunları bilsen ne artık, bilmesen ne ?Merak ediyorum ne tarz muhabbeti var diyekizi o mu ariyor acaba diye
Evet ama isin icinde salak yerine konmakta varBak bdv arda bi konu var
Kızın biri k.peder ev almıyor diye kendisini seven nişanlısından ayrılmış
Üstelik en bomba kısmı çocuk askerdeyken yapmış bunu .
Böylelerini örnek alalım sana da bana da ders olsun.
Baskasi oldugunu gordum zaten canimda inan o kadar guvenim vardiki birde yeminler etti yok diye o yuzden hic ihtimal vermedim Allah iste gidip gostertti hep dua ediyorum benim yasadiklarimin kat kat fazlasini Allah ona yasatsin insallahhOnceki konundada bicok kisi sana seni aldatio demisti zaten bi insan tele cikmiosa cvp vermiosa soguk davraniosa bellidir yani baskasi var
Boşver canım ya ..Evet ama isin icinde salak yerine konmakta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?