Finalde karakteri gruptan ayrılmıs.Acıda olsa tecrübe ettiniz bundan sonra kimseye güvenmemeyi öğretti degilde nerede hata yaptım?diye sorup varsa sayet o hatalari yapmamakla hayatınıza devam edin.Erkeklere sonradan kor 4 senenin acısı.Siz düzelirsiniz o kapınızda köpek olur.eger ararsan seni ailene ve herkese rezil ederim ddi
Senelerime üzülüyorum su anDemek ki fırsat kolluyormuş önceden yolunu yapmış o kızla şimdi de fırsat bu fırsat karaktersizliğimi ortaya dökeyim demiş. Geçmiş olsun ama gerçek yüzünü görmüş oldunuz sevgililik döneminde ileride şükredersiniz kurtulduğunuza
Aynen öyle hata ettiğim nokta daha önce birkaç kez daha şans vermemdi simdi kafamı duvarlara vuruyorum saol cnmFinalde karakteri gruptan ayrılmıs.Acıda olsa tecrübe ettiniz bundan sonra kimseye güvenmemeyi öğretti degilde nerede hata yaptım?diye sorup varsa sayet o hatalari yapmamakla hayatınıza devam edin.Erkeklere sonradan kor 4 senenin acısı.Siz düzelirsiniz o kapınızda köpek olur.
Nerden dönersen kardır diye düşün..evlenmeden önce guvenilmez olduğunu görmen iyi olmuş ..üzme kendini güzel gunlere doğru ilerleArkadaşlar slm .o kdr üzgünüm ki sizinle paylaşmak istedim .4 senelik erkek arkadaşım vardı 1 hafta önce kavga etmiştik konuşmuyorduk ama ayrılalım gbi bisey geçmedi .ben kendi elbet arar ozur dilemek için diye beklerken ,gecen pazar en yakın kankasının hikayesine baska adresten baktığımda 2 kız 2 erkek olarak yemekte story atmıştı .ve ben cildirdim dayanamadim hemen aradım kim bu diye …bu kankası doktor ..ve bu kızda Suriyeli bir doktormuş meğer o tanıştırmış ….bana utanmadan iliskimizin bittigini ve bu suriyeli kizi ciddi olarak tanımak istediğini söyledi .şaka gbi bu adam daha on gün öncesine kdr deli gbi kıskanıp gunde 50 kere arayan adamdı .ben tabi cildirdim kizi arayıp ondan öğreneceğimi söyledim ve arayacağıma emin olunca daha da dellendi eger ararsan seni ailene ve herkese rezil ederim ddi .Oyle telaş yaptı ki annemi ve ablamı aradı. Kızınız yakamdan düşsün ben başkasıyla evleneceğim o kızın vebaline girmesin arayıp dedi ..bu nasıl karaktersizlikti saka gibiydi o an yaşadıklarım inanılır gbi değildi .üstelik ailece covid olmustuk bunuda telde söylememe rağmen annemin durumunun cok kotu olmasına rağmen kadını aradı .sonuç olarak Allaha havale ettim ..ne oldu yaptığı yanına kar kaldi üzülen ben oldum .ve bu hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendim .
Aynen haklısın kişi kendinden bilirmiş cok haklısın kıskanıyor beni seviyormuş diyenlere ders olsunKıskanılmayi sevgi zannedenlere ibret olacak bir konu. Adam zaten kıskançlığından arayan bir adammış tam olarak neye şaşırdınız? Hayır kişi kendinden bilir işi her türlü rengini belli etmiş ama siz görmek istememissiniz.
Aman ne güzel kurtulmuşsun işte. Sal gitsin.Arkadaşlar slm .o kdr üzgünüm ki sizinle paylaşmak istedim .4 senelik erkek arkadaşım vardı 1 hafta önce kavga etmiştik konuşmuyorduk ama ayrılalım gbi bisey geçmedi .ben kendi elbet arar ozur dilemek için diye beklerken ,gecen pazar en yakın kankasının hikayesine baska adresten baktığımda 2 kız 2 erkek olarak yemekte story atmıştı .ve ben cildirdim dayanamadim hemen aradım kim bu diye …bu kankası doktor ..ve bu kızda Suriyeli bir doktormuş meğer o tanıştırmış ….bana utanmadan iliskimizin bittigini ve bu suriyeli kizi ciddi olarak tanımak istediğini söyledi .şaka gbi bu adam daha on gün öncesine kdr deli gbi kıskanıp gunde 50 kere arayan adamdı .ben tabi cildirdim kizi arayıp ondan öğreneceğimi söyledim ve arayacağıma emin olunca daha da dellendi eger ararsan seni ailene ve herkese rezil ederim ddi .Oyle telaş yaptı ki annemi ve ablamı aradı. Kızınız yakamdan düşsün ben başkasıyla evleneceğim o kızın vebaline girmesin arayıp dedi ..bu nasıl karaktersizlikti saka gibiydi o an yaşadıklarım inanılır gbi değildi .üstelik ailece covid olmustuk bunuda telde söylememe rağmen annemin durumunun cok kotu olmasına rağmen kadını aradı .sonuç olarak Allaha havale ettim ..ne oldu yaptığı yanına kar kaldi üzülen ben oldum .ve bu hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendim .
Aynen haklısın kişi kendinden bilirmiş cok haklısın kıskanıyor beni seviyormuş diyenlere ders olsun
Aynen Oyoe inanın hic bir sevgi kalmadı ona karşı anında bitti sadce zamana üzülüyorum oda geçecek insallah cok saolunBir kere daha ararsa şayet, bir güzel totosunu indirin ve yüzüne kapatın. Defteri de tamamıyla zaten kapatın. Kendi değerinizi bilip, sizin sevginizi hakeden biriyle mutlu olun inşallah. Sizin değerinizi böyle bir şe***siz belirlemiyor.
Üzülmeye değmez. Hayatınızdaki zamanı dolmuş.
Evet kesinlikle haklısın tecrübe edinmiş oldumÜzülmeyin ve önünüze bakın bu olaya da bir tecrübe olarak bakın. Sizi çok kıskanan adam zaten sizi sevmiyordur. Kıskançlık bir sevgi ölçütü değildir. Ya size guvenmiyordur ya da sizi kendi gibi sanıyordur.
Anlık başlayan bişey değil belliki yedekte tutulmuŞSun. Böylelerinin bi tarafını kaldırma. Giden gitmiştir. Ypacak bişey yok. Allah seni de daha iyilerle karşılaştırsınArkadaşlar slm .o kdr üzgünüm ki sizinle paylaşmak istedim .4 senelik erkek arkadaşım vardı 1 hafta önce kavga etmiştik konuşmuyorduk ama ayrılalım gbi bisey geçmedi .ben kendi elbet arar ozur dilemek için diye beklerken ,gecen pazar en yakın kankasının hikayesine baska adresten baktığımda 2 kız 2 erkek olarak yemekte story atmıştı .ve ben cildirdim dayanamadim hemen aradım kim bu diye …bu kankası doktor ..ve bu kızda Suriyeli bir doktormuş meğer o tanıştırmış ….bana utanmadan iliskimizin bittigini ve bu suriyeli kizi ciddi olarak tanımak istediğini söyledi .şaka gbi bu adam daha on gün öncesine kdr deli gbi kıskanıp gunde 50 kere arayan adamdı .ben tabi cildirdim kizi arayıp ondan öğreneceğimi söyledim ve arayacağıma emin olunca daha da dellendi eger ararsan seni ailene ve herkese rezil ederim ddi .Oyle telaş yaptı ki annemi ve ablamı aradı. Kızınız yakamdan düşsün ben başkasıyla evleneceğim o kızın vebaline girmesin arayıp dedi ..bu nasıl karaktersizlikti saka gibiydi o an yaşadıklarım inanılır gbi değildi .üstelik ailece covid olmustuk bunuda telde söylememe rağmen annemin durumunun cok kotu olmasına rağmen kadını aradı .sonuç olarak Allaha havale ettim ..ne oldu yaptığı yanına kar kaldi üzülen ben oldum .ve bu hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendim .
Çoook ayıp etmiş Çook sevgiliniz. Baştan görmüşsünüzArkadaşlar slm .o kdr üzgünüm ki sizinle paylaşmak istedim .4 senelik erkek arkadaşım vardı 1 hafta önce kavga etmiştik konuşmuyorduk ama ayrılalım gbi bisey geçmedi .ben kendi elbet arar ozur dilemek için diye beklerken ,gecen pazar en yakın kankasının hikayesine baska adresten baktığımda 2 kız 2 erkek olarak yemekte story atmıştı .ve ben cildirdim dayanamadim hemen aradım kim bu diye …bu kankası doktor ..ve bu kızda Suriyeli bir doktormuş meğer o tanıştırmış ….bana utanmadan iliskimizin bittigini ve bu suriyeli kizi ciddi olarak tanımak istediğini söyledi .şaka gbi bu adam daha on gün öncesine kdr deli gbi kıskanıp gunde 50 kere arayan adamdı .ben tabi cildirdim kizi arayıp ondan öğreneceğimi söyledim ve arayacağıma emin olunca daha da dellendi eger ararsan seni ailene ve herkese rezil ederim ddi .Oyle telaş yaptı ki annemi ve ablamı aradı. Kızınız yakamdan düşsün ben başkasıyla evleneceğim o kızın vebaline girmesin arayıp dedi ..bu nasıl karaktersizlikti saka gibiydi o an yaşadıklarım inanılır gbi değildi .üstelik ailece covid olmustuk bunuda telde söylememe rağmen annemin durumunun cok kotu olmasına rağmen kadını aradı .sonuç olarak Allaha havale ettim ..ne oldu yaptığı yanına kar kaldi üzülen ben oldum .ve bu hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendim .
Aramadım ki o sinirle arayıp ne zamandan beri görüşüyorsun diye o esnada kavga sırasında söyledim yanı aramadım gerçeği söylesin diye arayacagim ddmÇoook ayıp etmiş Çook sevgiliniz. Baştan görmüşsünüz
Ama sen niye kızı arıyorsun. Senin meselen sevgilinle. Bu da yanlış. Aldatılanlar hesabını aldatanla görmeli. 3. Kişilerle değil.
Yanlış yere açmışımNeden aynı konu 2 kere
Böyle şeyler tanıtır insana. Oh kurtulmuşum de. İlerledikçe yıkımı daha kötü olurdu.Aramadım ki o sinirle arayıp ne zamandan beri görüşüyorsun diye o esnada kavga sırasında söyledim yanı aramadım gerçeği söylesin diye arayacagim ddm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?