Belki eşin senin kafanı dinleyebilmen için yapıyordur yani senin yorgun olduğun için çıkmak istemeyeceğini düşünüyordur.açık açık konuşsan ,yorgun olduğunu ama birlikte zaman geçirmek istediğini söylesen. Arkadaşım benzer şeyleri biz de yaşadık,diğer arkadaşların dediği gibi geçiyor ama ne kadar çabuk geçeceği biraz da senin elinde,bak kendinde demişsin,kıyafet alayım,saçımı düzelteyim diye.bunları biran önce yap,havalar güzel gidiyor,koy bebeğini arabasına hergün dışarı çık,hızlı tempo yürü bebek arabasıyla,kızını parka götür,oynasın kumlarda ,beraber hava alın.hem sen yürüyüş yapmış olursun,hem kızının beslenmesine,uykusuna iyi gelir hergün dışarı çıkmak,enerjisini atar. ''çok emiyor '' diyorsun,emdiği için de yemiyor,ben 9.aydan sonra gece emzirmelerini 1 e düşürmüştüm, sadece sabaha karşı 1 kere emziriyordum,ilk birkaç gece zor oluyor ama sonra alışınca hem düzenli uyumaya hem de yemeğini güzel yemeğe başlıyor,tabi bu da sana + 1 olarak yansıyor. evde pijama giyme,yine rahat kıyafetler olsun ama pijama değil,bütün gün saçını taramıyor musun,sorun değil,ama akşam eşin gelmeden önce saçını tarayıp,bir rimel,bir allık ,bir ruj sürmen 5 dk alır sadece. anlıyorum içinden gelmiyor,yoruluyorsun ama kendini zorla,eşin için,evliliğinin mutluluğu ve devamı için 5 dk nedir ki? çevrende hiç mi güvenebileceğin biri yok ? kızını haftada yada 10 günde bir 2 saatliğine bırakıp akşam yemeğine vs gidin.kilolarını takıntı haline getirme ama boşverme de,kilolu ama bakımlı ve çok hoş kadınlarda var,kaldı ki senin bu durumun kalıcı değil,yeni doğum yapmışsın. Evet annelik çok özveri istiyor ama anne olmadan önce biz birer kadındık ve eştik, hala öyleyiz,dengeleyemezsek malesef eşler bir yere kadar anlayış gösterir. Her erkek aynı değil tabi,illa aldatacak diye de birşey yok ama bizim buralarda bir laf vardır ''adamın yüzü döneceğine ,salı dönsün''derler yani senden yüz çevireceğine ,ölsün daha iyi anlamında ,çünkü bir kere yüz çevirdimi döndürmek ,o ilgiyi tekrar yakalamak zor.şuan zor bir dönemden geçiyorsunuz,evliliğinizin sınavı bu.benim gördüğüm kadarıyla eşin elinden geleni yapıyor,çocuğuna vakit ayırıyor,senin kafa dinleyebilmen için çocuğu alıp çıkıyor,''yüzmeye git,arkadaşlarınla çık,çocuğa ben bakarım''diyor, evine yardımcın da geliyor, biraz gayret canım,bi silkelen toparlan bakalım,yarın çık dışarı yeni 1-2 kıyafet al,saçına rahat kullanabileceğin bir kesim yaptır,eşin gelince hafif makyajlı ,güler yüzlü ve hoş karşıla,yemekten sonrada hep beraber bi yürüyüş teklif et,gerisi de gelir zaten. çok öpüyorum,kolay gelsin şimdiden