hem anne hem babayım..annelik duygularınızla bana yardım edermisiniz

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
ben cocguma hem anne hemde baba olmaya calısıyorum eşimden daha 7 aylık hamileyken ayrıldım cocgum baba ne demek bilmiyor 3 yasında ..ona sevgimin hepsini veriyorum kıırılsın üzülsün istemiyorum ona nezamn bir babası oldugunu söylemeliyim nasıl anlatmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum ..eşimden şiddet ve alkol yüzünden ayrıldım ondan nefret ediyorum ama cocguma bunu yansıtmamak için elimden geleni yapmaya calısıyorum peki ben ondan nefret ederken evladıma nasıl bir babası oldugundan bahsedicem siz olsanız ne yapardınız konuya nereden girerdiniz yada evladına baabasının nerde oldugundan bahsederdiniz((özellikle babası hiiiç arayıp sormuyor ve onu merak bile etmiyorken)))

Babasını kötülemeyin yeter... Kuzenimin oğlu babasının arkasından etmediği küfür yok ve bu çocuk daha 7 yaşında... Sırf bu yüzden kuzenim ile görüşmüyorum çünkü tartıştık. Bilen bir kişiden ( Dr.) Fikir alırsanız sizin için daha uygun olur diye düşünüyorum

yok asla kotülemeyi düşünmüyorum ben n
Babasını kötülemeyin yeter... Kuzenimin oğlu babasının arkasından etmediği küfür yok ve bu çocuk daha 7 yaşında... Sırf bu yüzden kuzenim ile görüşmüyorum çünkü tartıştık. Bilen bir kişiden ( Dr.) Fikir alırsanız sizin için daha uygun olur diye düşünüyorum
ekdr nefret etsemde onun babası ...sadece cocguma nasıl bahsedicem onu bilmiyorum nereden baslıcam ne dicem

yok asla kotülemeyi düşünmüyorum ben n

ekdr nefret etsemde onun babası ...sadece cocguma nasıl bahsedicem onu bilmiyorum nereden baslıcam ne dicem
Pedagog ile görüşüp o şekilde karar verseniz ? Bence daha sağlıklı olur. Sonuçta her çocuğun tepkisi farklı oluyor.

Ben çocuğu kandırmak yerine gerçeklerden bahsederdim. Ve bunu okul hayatına başlamadan önce anlatırdım arkadaşları baban nerde diye sorarsa hazirlikli olsun diye. Bi de çok dramatize etmemeye çalışırdım en önemli nokta babasının bi alkolik ve siddetci biri olduğunu bilmesine gerek yok bu kotulemek olur bunun yerine anlasamadiginizi anlatın davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ama ben böyle yapardım anlatırken güçlü oolun babası olmadan da olabileceğini bilsin. Allah bağışlasın bu arada

Ben çocuğu kandırmak yerine gerçeklerden bahsederdim. Ve bunu okul hayatına başlamadan önce anlatırdım arkadaşları baban nerde diye sorarsa hazirlikli olsun diye. Bi de çok dramatize etmemeye çalışırdım en önemli nokta babasının bi alkolik ve siddetci biri olduğunu bilmesine gerek yok bu kotulemek olur bunun yerine anlasamadiginizi anlatın davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ama ben böyle yapardım anlatırken güçlü oolun babası olmadan da olabileceğini bilsin. Allah bağışlasın bu arada
cok tesekkur ederim

Back
X