Hem aşkla bağlı bir adam hemde eski sevgilisiyle görüşen bir adam

Kusura bakma ama ne bekliyosun ki adamın 5 yıllık ilişkisi varmış.Ve onu senle aldatıy kızın yerine kendini koysana 5 yıl emek vermiş adama bi de böyle bişey yaşıyo.Haksızsın.O adamdan da ayrıl.O adam o kızdan kopamaz.

içinde bulunduğum durum başlı başına komik.Başkasının başına gelse verecek çok aklım var ama insanın kendi başına gelince olmuyormuş...

erkek arkadaşınız size aşkla bağlı değil , diğer kızada değil sadece ikinizide elinde tutmak istiyor ve benim anlamadığım siz ikinizde nasıl kabulleniyorsunuz bu adamı.Bana kalırsa vazgeçin bir daha asla görüşmeyin o insala hyatınıza bakın.O tür erkeklerden hayır gelmez..

yani ben okuyunca şok oldum.valla bana istediğini söyle ama içimdekileri söylemeden edemiycem sen nasıl bir kızsın ya çocuğu hem sevgilsinden ayırıyosun o şeref yoksunu çocukda bişe demiyo eee sonrada kıza bide yeter diyosun ölemi.kızmı sana demeli yeter diye sen mi ona bu tartışılır.çocuk seni parmağında oynatıyo seni her türlü kulanıp sonundada o kızla evleneceğine kalıbımı basarım.çok ii yapıyo çocuk görüşsün tabi.

ya belki sen burda günah keçisi oldun ama şunu belirtmek istiyorumki gerçekten bazen hemcinslerimden utanıyorum.ne demek sevgilinden ayrıl gel ya niye bunun 5 yıllık sevgilisi var uzak durayım kimsenin arasını bozmiyim demiyorsunda bunu kabul ediyorsun.hayır erkeklere kızıyoruz falan ama yani çokda dürüst olmayan her erkek bu teklif karşısında tani derki dur bunuda götüreyim eskisinide.çok acıdım 5 yıllık sevgilisine çok

içinde bulunduğum durum başlı başına komik.Başkasının başına gelse verecek çok aklım var ama insanın kendi başına gelince olmuyormuş...
sen bu kafayla daha cok komık duruma dusersın.hayatta deger yargıları gelısmemıs ınsanlar kadar nefret ettıgım tıksındıgım kımse yoktur.sen ne mantıkla sevgılınden ayrıl gel dıyosun?ayrıca 5 yıllık sevgılısınden sana gelmıs ınsandan ne beklersın?ve nasıl bır pişkinlikle 5 yıllık sevgılısıne sıtem edebılırsın yeter artık dersın?kusura bakma ama adam senden saklamıs kandırmıs olsa senı anlayabılırdım ama basbaya ayırmıssın bı de haksızlıga ugramıs gıbı davranıyosun.sen sımdı aklın coksa kendıne sakla ve komık duruma dusurme kendını.adam o kızı sevıyordur muhtemelen senlee arada degısıklık olsun dıye gorusmustur ötesine heveslenme bence

seninle tanıştığında ilişkisi devam eden bir adama nasıl guveniyorsun? oh ne ala ikinize bir arada idare etmiş arkadaşın dediği gibi. bence kusura bakma ama ikinizide sevmiyor. biriniz alışkanlık diğeriniz heves. üzgünüm ama boyle

sevgilinden ayrıl çıkalım derken nasıl sizin vicdanınız o kız için sızlamadıysa o adamdan beklemeyin bunu

5 senelik iliski az degil.. Akli hala onda kalmis olabilir.. Hele ki vicdan azabi cektigini soyluyorsa kiza buyuk haksizlik yaptiginin farkinda.. Meyil var yani sevgilinde bence..

5 senelik iliski az degil.. Akli hala onda kalmis olabilir.. Hele ki vicdan azabi cektigini soyluyorsa kiza buyuk haksizlik yaptiginin farkinda.. Meyil var yani sevgilinde bence..

Hiç insani duyguların depreşmedi mi bir başkası ile 5 yıl boyunca aşk yaşayan adama ayrıl gel dediğinde!! dedin de noldu?? bak ayrılmamışlar işte.. hala görüşüyorlar.. başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz bunu hiç mi bilmezsin... gittiğin yol yanlış bir yol... askerliğini ikinizi idare ederek geçirecek.. sen de olacaksın neden? çünkü heycansın... sadece askerlik heycanısın... bitince onunla kopmayacak... sen elinin tersiyle itileceksin... kendi çapında da idare edilmene susma gurursuzluğunu yaptığın için de pişman olacaksın... 5 yıllık adı gibi bildiği insanı değil de 2 günlük insanı seçecek değil... ne şiş yansın ne kebap yansın diyen erkek mantığı...... gelmeyin böyle oyunlara... kalitenizi düşürmeyinnnnn

sinirlerim bozuldu okuyunca kusura bakmada arkadaşım sende vicdan denilen birşey varmı bence yok 5 yıl ne demek o kızın günahıı ne 5 yıl hayatını geçirdiği adamın çekip gitmesi ve hiç tanımadığı bir kızın ona olan öfkesi bence bütün suç sende ve o aşağılık sevgilinde

alkışlıyorummm arkadaşımmmmmmm

ne yardan vazgeçiyor ne serden yani.
sen 8 ay boyunca hala buna göz mü yumuyorsun?
bazı kadınlara akıl sır ermiyor gerçektende.
yahu adam istese onun mesaj atmaması için elinden geleni yapar. ama demekki istiyor.
ne diyim devam edin siz 3 kişilik ilişkimize.

kusura bakma da
oh çok iyi olmuş sana
gidip ayrıl o kızdan çıkalım demişsin
adam da ikinizi birden idare ediyor
sen suçlusun
adam zaten tam sopalık
yazık olan o kızcağıza olmuş

Erkek yapar eder faturası kadına kesilir.Siz bile karşı tarafla konuştum diyorsunuz.Onun suçu günahı ne Allah aşkına?Beş yılını vermiş bir adama ve sonra bir gün pat diye biri çıkıp onca yıllık ilişkisi elinden kayıp gidiyor.Siz daha sekiz aylık ilişkinizde ah vah derken onun beş yıllık ilişkisi için bir şeyler yapması çok mu saçma?Bir arkadaşta demiş ya 'ayrıl ondan' dedim deyince siz çok mu doğrusunuz diye,kusura bakmayın ama bende aynı fikirdeyim.
Sert yorum yapmak istemiyorum ama o insanın yerine koyuyorum kendimi,o kadar yıllık emek-sevgi..Hiç kolay değil.

Ayrıca o kadar yıllık ilişkide kolay kolay unutulmaz.İstediğinizi diyin,istediğinizi yapın bu gerçek değişmez.

Bir de şimdi ilk cümleme takılıp sizde kadına faturayı kesiyorsunuz denebilir ama siz olaylardan bihaber,kandırılmış bir insan değilsiniz.Sizin de hatalarınız var.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…