Saç Uzatma Yöntemleri Hem bakım hem hızlı uzama yöntemi buldum

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
herkese merhabalar saçlarımı uzatmak için aktardan aldığım bitkisel yağları 1 aydır kullanıyorum 3 günde bir kez uygulayarak , 2 cm uzadığını fark ettim sizlerle paylaşayım istedim

hint yağı

avakado yağı

jojoba yağı

çam terebentin yağı

tatlı badem yağı

çörek otu yağı

lavanta yağı

hepsinden eşit ölçüde fıs fıslı şişeye doldurup çalkalayıp önce saç diplerime kalanınıda uçlarına sürüyorum 2 saat bekliyorum ve streçle sarıyorum
beklettiğim esnada bi tutam ısırgan otunu kaynar suya atıp demletiyorum ve ılımaya bırakıyorum
2 saat sonra saçlarımı ısıran otu suyu ile durulayıp yarım saatte o şekilde bekletip şampuanla yıkıyorum
gerçekten etikisi gördüm tavsiye ederim sizlere

Son düzenleme:
herkese merhabalar saçlarımı uzatmak için aktardan aldığım bitkisel yağları 1 aydır kullanıyorum 3 günde bir kez uygulayarak , 2 cm uzadığını fark ettim sizlerle paylaşayım istedim

hint yağı

avakado yağı

jojoba yağı

çam terebentin yağı

tatlı badem yağı

çörek otu yağı

lavanta yağı

hepsinden eşit ölçüde fıs fıslı şişeye doldurup çalkalayıp önce saç diplerime kalanınıda uçlarına sürüyorum 2 saat bekliyorum ve streçle sarıyorum
beklettiğim esnada bi tutam ısırgan otunu kaynar suya atıp demletiyorum ve ılımaya bırakıyorum
2 saat sonra saçlarımı ısıran otu suyu ile durulayıp yarım saatte o şekilde bekletip şampuanla yıkıyorum
gerçekten etikisi gördüm tavsiye ederim sizlere

Bu kadar yağı kaç liraya aldın canım? :) Jojoba yağı, avokado yağı falan pek duymadım da fiyatlarını merak ettim az mı çok mu :)

ya tam anlayamadım kusura bakma hepsini karıştırıyoruz dimi bi şişede :26:

Evet canım hepsini bi şişeye koy iyice çalkala. Sonra saç diplerine sür. Beklet bekletebildiğin kadar. saçlarını sıcak havluyla örtebilirsin veya fön tutabilirsin diplerine ve ya yağı önce çok az ısıtıp sonrada uygulayabilirsin. Ama inan çok yarıcak saçlarına.

Evet canım hepsini bi şişeye koy iyice çalkala. Sonra saç diplerine sür. Beklet bekletebildiğin kadar. saçlarını sıcak havluyla örtebilirsin veya fön tutabilirsin diplerine ve ya yağı önce çok az ısıtıp sonrada uygulayabilirsin. Ama inan çok yarıcak saçlarına.

denicem bakalımmm teşekkürler :32:

bemiksli yöntem hakkında ne düşünüyorsunuz 2 kez denedim ve okulum açılınca bir daha denemedim ama baya iyi sonuç alanlar var topıcte

o fotoları görmedm ben tekrar bakiim. peki ne kadar sürede sonuç aldın.yani ne kadar sürede kaç cm uzadı bir de nasıl yapıyorsun yani ben mi yanlış yapıyorm da sonuç alamıyorum

Back
X