Saç Uzatma Yöntemleri Hem bakım hem hızlı uzama yöntemi buldum

o fotoları görmedm ben tekrar bakiim. peki ne kadar sürede sonuç aldın.yani ne kadar sürede kaç cm uzadı bir de nasıl yapıyorsun yani ben mi yanlış yapıyorm da sonuç alamıyorum

benim 8 kür sonucunda yaklaşık 10 cm uzama oldu saçlarımda gören şaşırdı açıkçası.Ben bi tutam sinamekiyi yarım kadar çay bardağı suyla kaynattım ılınınca süzdüm içine 1 bemiks 1 tatlı kaşığıda badem yağı koydum karıştırıp spreyli bir şişeye aldım saç diplerime sıktım 2-3 saat bekleyip yıkadım ve özel tarihlerde yaptım ayın hareketlerine göre yani

benim 8 kür sonucunda yaklaşık 10 cm uzama oldu saçlarımda gören şaşırdı açıkçası.Ben bi tutam sinamekiyi yarım kadar çay bardağı suyla kaynattım ılınınca süzdüm içine 1 bemiks 1 tatlı kaşığıda badem yağı koydum karıştırıp spreyli bir şişeye aldım saç diplerime sıktım 2-3 saat bekleyip yıkadım ve özel tarihlerde yaptım ayın hareketlerine göre yani

hımm yani bugn pazar yaptm diye haftaya pazar yapmadın. o özel tarhlerde vardı bi forumda ordan mı baktn cnm lnki hatrlıyorsan atablr misin

özel tarih derken???

herkese merhabalar saçlarımı uzatmak için aktardan aldığım bitkisel yağları 1 aydır kullanıyorum 3 günde bir kez uygulayarak , 2 cm uzadığını fark ettim sizlerle paylaşayım istedim

hint yağı

avakado yağı

jojoba yağı

çam terebentin yağı

tatlı badem yağı

çörek otu yağı

lavanta yağı

hepsinden eşit ölçüde fıs fıslı şişeye doldurup çalkalayıp önce saç diplerime kalanınıda uçlarına sürüyorum 2 saat bekliyorum ve streçle sarıyorum
beklettiğim esnada bi tutam ısırgan otunu kaynar suya atıp demletiyorum ve ılımaya bırakıyorum
2 saat sonra saçlarımı ısıran otu suyu ile durulayıp yarım saatte o şekilde bekletip şampuanla yıkıyorum
gerçekten etikisi gördüm tavsiye ederim sizlere

3 günde 1 uyguluyorsun ve ayda 2 cm mi uzadı yoksa haftada 2 cm mi ben anlayamadım. bir de kendin mi buldun yani bu formülü deneme yanılma ile ?? fısfıslı şişeye sadece tek kullanımlık mı hazırlıyorsun? aynı zamanda sinemaki yapıyor muydun çok soru oldu ama cvplarsan sevnrm =)

bende sinameki bemiks ve badem yağı yapıyorum canım, ne kdr sürede uzadı peki?

Hint yağı benim saçlarımı güçlendirdi hızlı uzattı, hatta saç çıkarttı :) he bi de saçlarımın kalitesini korudu yanmasını engelledi... :)

az önce saçla alakalı farklı farklı yerleri okurken aynı şeyleri okuduğumuzu ve senin daha önceden bu konuya merak saldığını gördüm ve sormak istedim...şimdi istediğin saçlara kavuştunmu ve en çok neyden etki gördün yazarsan sevinirim...

Back
X