Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hem bakım hemde düzleştirici yapsam nasıl olur?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
arkadaşlar ben saçıma zeytinyağlı sarımsak kürünü uygulamak istiyorum.ve haftada 1 kerede yılan yağı sürmek istiyorum.sizce bunları yaptıktan sonra saçlarımı düzleştirsem bi zararı olur mu?yani yaptığım bakımlardan bir sonuç elde edermiyim?etmez miyim?düzleştirici yapmalımıyım yapmamalıyım???????:61:

ya aslında bişey olmaz. çok mı sık yapıyorsun? sarımsak ve zeytinyağı harikadır. ve yılan yağıda öyle. saçların güçlenir. düzleştirici en fazla kırar saçlarını. çok kullanımda. onuda kuaföre giderek halledersin ;) ama hiç sorun çıkmaz merak etme. :67:

canmm ne kadar titrersen o kadar bakım istiyor saçlar ben bunu bilir bunu söylerim:6:
çünkü kız kardeşimde bakım yapıp düzleştirici kullanıyordu ki o zaman az kullanıyordu üstelik şimdi bakım yapmadığı gibi sürekli düzleştiriyor he kırık yok mu var ama yha ben saçım kırılacak diye HER zaman az yaptım ki bazen 1 ay boyunca hiç yapmadım çünkü hep üşenirim o kadar süsleenemem ama hep kırıktı şimdi ben çamterbantin ve sarımsaklı şampuan kullanıyorum hem de saçımı düzleştiriyorum zararı daha olmadı önceden düzleştirirken mutlaka kırılırdı yane ucundan en azından 3-4 cm hep kırılırdı dökülürdü çok içim giderdi artık yok üstelik eskisine göre daha çok yapıyorum düzleştiriyorum...

düzleştiriciyi düşük ısıda ve haftada 2-3 kez kullanırsan bakımla birlikte sorun yaşamazsın bence.

o bakımlarla saçlarını korumayı amaçlıyorsan bir sorun olmaz ancak yıpranmış saçını sağlığına kavuşturma falan gibi bir amaçla bakım yapıyorsan kesinlikle düzleştirici fön vs kullanmamalısın:97:

çok teşekkürler kızlar.ama ben düzleştiriciyi fazla yapmayı düşünmüyorum haftada ya 1 ya da 2 :) umarım.yıpranmaz ve dökülmez..:34:

Back
X