Merhabalar. Yasim 25. Esimle liseden arkdasiz ve nasil olduysa seneler sonra yollarimiz kesisti ve sevgili olduk. Cok guzel gunler yasadik ve evlenmeye karar verdik. Nolduysa bundan sonra oldu. Ailesi surekli bahaneler sergiledi. Istemeye gelmek icin dahi 1 saat vakit ayirmadilar bana. Sonrasinda eylul 15 te evlendik ve ailesi bizi evden kovdu. Ust katlarinda yasiyorduk ev ararken esime kiralar yuksek geldi halbuki gelir durumu iyiydi. Sonrasinda kavgalar hakaretler basladi ustune hamileydim 6 haftalik. Evlenmeden kalmistim ve sonradan ogrenmistim. 15 gun icinde beni istemedigini soyledi. Bebegi aldir ve bosan dedi. Barismak icin cabaladim gecekonduya dahi raziydim pislikte yasamaya cadirda kalmaya. Ama esimin ailesi cok kararliydi esimde onlari dinledi ve beni birakti. Bense ona bedenimi ruhumu adadim. Sirlarimi paylastm ve bu adam sirlarimi gecmisimi herseyimi ortaliga doktu. O kadar canim aciyir ki ankatamam. Bebegimi benden alacaklar. Ona bakabilcek maddi gucumde yok calismiyrmda. Ailemde istemiyor cocugu.beni zor kabul ettiler. Bu durumdan nasl kurtulabilirim. Hala soktayim. Sevdgini soyleyen adam her seye katlanan adam 1 gecede nasl degisti nasl bu cana kiymaya can atiyor anlamadim. Bildgnz bir dua var ise bebegim icin bir mucize istiyorum bana yardim edin. Boguluyor. Onu koparirlarken bende olmek istiyrm.