Hem beni terketti hemde hayatımda birinin oldugunu dusunup tehditler savurdu ?

Valla yanlışlıkla aradım ya ona da dedim bu zamana kadar açık açık özlediğim de yada barışmak istediğimde gurur yapmadan niyetimi açıkça soyledim
Canı cehenneme. Boşver.
Hatta numarasını falan sil.
Şu kısacık dünyada kaç senelik ömrümüz var Allah aşkına?
Gençliğine yazık;(
Çünkü bir daha o yaşlara dönemeyeceksin.

Hem sizi reddediyor hem de hayatınızda birinin olması fikrine bile kuduruyor.Benimle olmasın ama başkasıylada olmasın.Var mı öyle bir dünya?Sizinle olmuyorsa yolunuzu tıkamaya hakkı yok.

yaslar kac 17 falan heralde
ayrldıgınız kısının nosunu engelleyın
boyle muhabbetlere gırmeyın
bu tarz muhebbetlerı olan ınsanlarla gorusmeyın

😂😂deseydiniz ya bu yazdıklarını yeni sevgilin oöunca göstericem anlatıcam senin ne manyak olduğunu anlasın ,bulaşmayın engelleyin numarasını silin ,adam normal değil belli

Insallah ondan once birini bulup cookk mutlu olursunuz da o da kudurduguyla kalir. Ay bu cocuk daha yahu, agzi sut kokan erkek cocugu laflari bunlar

Anladigim kadariyla senin de yasin kucuk. Ah yasin buyuk olaydi da, bu bebege soylenecek laflari, banlanma pahasina yazsaydim 😂

Ayy bekarlik gunlerim geldi aklima vallahi okuyunca ne guzel duygulardi bunlar.Adam sizi seviyor bence. Ama sebebini anlayamadim bu denli degisik davranmasini

Aklıma lisede dinledigim aglak sesli radyocularin okudugu arabesk ucuz siirler geldi:cool:bazilari bu durumu 23 e kadar sürdürebiliyor demek ki... saçmalamış... istiyosa gelir istemiyosa gider bu kadar net. Kendisinden önce sevgili yapmana bozulmuş olabilir...

Bugun eski sevgilimin wpdan bakarken yanlışlıkla aramışım . Ayrılalı tam bir ay oldu ve ilk başlarda çok yalvardım ama bana dönmedi . Bugün mesaj atmis niye aradın diye bende yanlışlıkla dedim bana yeni sevgilini arayacaktın galiba sürekli cevrimicisin ama ne yaparsan yap hep aklında ben olcam yanında bi başkasının olması seni mutlu etmez ve ben senin acıların la mutlu olcam dedi

Bende onun beni birakip gittiğini ve bi baskasiyla mutlu olacaksın diye teselli ederken sabaha kadar çevrimiçi oluşumu izleyecegin aklına gelmedi galiba dedim . Oda yaşadığımz herşey gittiğimiz her yer yatağında yatarken is yerinde otururken aklına hep ben gelcem ne yaparsan yap unutamayacaksın dedi. Sonra bana ben zaten cok zorlanıyorum unutmaya calisiyorum hayatından çıkmaya calisiyorum ccok zormus unutulacak gibi degilmis böyle beni yanlışlıkla fln arayarak dengemi bozuyorsun dedi .

Sonra bende uzaktan da olsa hayatıma müdahale etme bırak bende mutlu olayım dedim . Bu kadar erken değil hani cok seviyorsun o kadar yapma etme dedin biranda başkasına tutundun bu kadar erken olmasını kaldıramam hemen beni unutup bi başkasına gidemezsin nerde görürsem göruyum seni biriyle yanına gelcem gözlerinin içine bak cam hatta sevgiline aramızda geçen herşey gittiğimiz her yeri anlat cam mutlu olmana izin vermeyecem öyle şeyler yaptinki geldin gittin dedi bende uzak dur benden ruh hastası dedim . Hayatımda kimse yok konuştuğum kimse yok hem beni terkediyo hem yalvarmama rağmen dönmüyo ve bu yaptıkları ne istiyo bu psikopat benden ben dönsün diye beklerken niye boyle şeyler yapiyo?
Sanki siz yanlışlıkla değil bile bile aramışsınız
Bir konuşma olsun oradan devam edelim barışalım gibi
Sizin yalvarmalarınıza rağmen dönmeyip terk eden birinin başka biriyle olamazsın saçmalamalarını oturup dinledin mi cidden?
Bas git tirrek istersem her gün farklı biriyle çıkarım diyemedin mi

Ayrıca seni kıskanması seni sevdiğinden değil
Şair burada diyor ki:
ben diğer kızlarla bir gezip tozacağım eğlenmenin dibine vuracağım onlardan biri beni terk ederse boşta kalmak istemiyorum
Sen çantada keklik olarak hazır dur sevgili falan yapma
Ayrıca senin arkamdan ağlayıp zırlaman hoşuma gidiyor hayatını devam edememen sevgili yapmaman egomu okşuyor

Sal ipini çayıra engelle gitsin her yerden

Back
X