Çene Estetiği Hem burun hem çene estetiği olanlar bakabilir mi?

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Hâlâ aktifseniz lütfen yardım edin bana.. ne kadar tuttu ikisi birlikte ?

meraba kizlar bende burun ve cene ameliyati olmak istiyorum cenem kucuk oldugu icin gidim warmis gibi duruyo butun yorumlarinizi okudum ozellikle emre beyle ilgili olanlar dikkatimi cekti bu doktor hangi hastanededir ve ameliyat fiyati hakkinda bilgi werir misiniz yeni uye oldum fotolarinizi goremiorum

şimdiden kolay gelsin. benim arkadaşım aynı anda hem burun hem de meme ameliyatı oldu. dr. serdar bora bayraktaroğlu yaptı. yeri maslak'ta. arayıp bilgi alabilirsin. kendisi aynı zamanda cerrah..

kızlar bende cene + burun olucam ama aynı doktor olması gerekmiyor ..burun icin 9-10 bin tl fiyat aldım ancak cene dolgu mu olsun iplant mi olsun derken burun + cene beraber bir fiyat teklifi alsam cok iyi olur acikcasi maddi kısımlar bu aralar benim icin oncelik tabi cok pisman olmak istemiyorum ...önerileriniz fiyatla beraber olursa cok sevinirim ..

Buyuk gecmis olsun, kime oldun ameliyatini?

Merhaba soktorunuz kimdi acaba:)Bende olmak istiyorum

Çok geçmiş olaın şikayetleriniz düzeldimi acaba ve dontorunuz kim?bende olmak istiyorum çünkü

Merhaba arkadaşlar bende 18 ekimde gecen sene burun olucaktim doktorun ceneyide yapalım dedi benim alt cenem gerideydi agiz icinden kesi açılıp takilde imalat görüntü diyecek kelimem yok ama cidden çok zor bi süreç yani bazilar kolay yazmis anliyamadim ;/ hicte kolay bi ameliyat değil 6 7 ay oldum halen agrimm oluyor ve enfeksiyon kaptı cekiyorum bakalım ne olucak pskolijim alt üst olmuş halde bi ıy oluyor bi kotu oluyor anlam veremyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…