• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem çalışıp hem de okumak ?

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
Ailem iki kızını da şehir dışında okuttuğu için biliyorum ki zorlanıyorlar. Maalesef burs da çıkmadı ve kredi almamızı da istemiyorlar. Faizi filan dert görüyorlar. ben adalet okuyorum bir ilçede. ama seneye kpss ye girip on parmağı da ilerletip katiplik için uğraşacağım. eminim ki altından da kalkar ve o şehir de kazanırım. Dediğim gibi okulum ilçede yani merkeze yarım saat uzaklık var ama gözüm de büyütmüyorum.okulum örgün ama hocalarla konuşup 2.öğretimlerle derse girerim de yakınımda ki herkes çok zorlanırsın diyor. Bunu daha önce yapmış olanlar var mı? bir de az da olsa para biriktirmek ve dgs ile kazanabilirsem özelde olsa hukuk okumak istiyorum. Daha önce hem çalışıp hemde okuyanlar akıl verin lütfen ?

Katiplik icin 10 parmak bilmene gerek yok.
Ben gecmistim onun sinavini.
Klavyeyi aktif kullanan her turlu gecer.
Ama mulakat kisminda simdiden torpil bul kendine.
Onu hallet, kalanini zorlanirsan dusunursun.

Aynen cevremde cok basarili oldugu halde ve mulakattaki sorulari bildigi halde mulakat notu dusuk verilen bir kac kisi var.

Konu sahibi basarili olmak istiyorsan torpil bul bence.

açıkcası torpil yok.. olsun da istemem kul hakkına girmeyi göze alamam. on parmak olmasa da f klavye şart değil mi ?

Aynen cevremde cok basarili oldugu halde ve mulakattaki sorulari bildigi halde mulakat notu dusuk verilen bir kac kisi var.

Konu sahibi basarili olmak istiyorsan torpil bul bence.

Benim girdigim sene adliye 240 kisi alacakti. Ben 226.yim. 225 kisi alacaklari tuttu. Hala anlam veremem o kontenjan ve alim sayisina.
Isin kotusu torpilim de vardi :KK70: :KK70:
Olacagi yokmus.

Konu sahibi cidden bul kendine torpil. Yoksa sansin binde bir falan.

Zaten devlet islerinde mulakat varsa aradaki adam onemli.

##f klavye sart degil. Q kullanabiliyorsun.

Benim girdigim sene adliye 240 kisi alacakti. Ben 226.yim. 225 kisi alacaklari tuttu. Hala anlam veremem o kontenjan ve alim sayisina.
Isin kotusu torpilim de vardi :KK70: :KK70:
Olacagi yokmus.

Konu sahibi cidden bul kendine torpil. Yoksa sansin binde bir falan.

Zaten devlet islerinde mulakat varsa aradaki adam onemli.

##f klavye sart degil. Q kullanabiliyorsun.
senin ki harbiden çok kötüymüş ya çok üzüldüm :( f kalvye dersi alıyoruz boşa mı o :(

torpil işine bulaşmadan heseflerine odaklan. kimin nerde ne kısmeti var bilinmez. eğer gerçekten istersen yaparsın. gündüz okul akşam iş yapan arkadaşlarım var.

senin ki harbiden çok kötüymüş ya çok üzüldüm :KK43: f kalvye dersi alıyoruz boşa mı o :KK43:
hayır boşa değil iki klavye türünden de giriliyor. f yazanlar daha fazla yazdıkları için sıralamaya girme ihtimalleride yüksek oluyor.

b*k gibi bi hayat.ne tam okula adaptesin ne işe ne hayatına.önce işini garantile sonra oku okumak istersen derim

Hem okul hem is zorlar biraz seni ama imkansiz degil bence. Azimliysen yorulsamda idare ederim diyosan neden olmasin. Birde calistigin is cok önemli, anlayisli bi patronun olursa sınav dönemlerinde izin alirsin.

Ailem iki kızını da şehir dışında okuttuğu için biliyorum ki zorlanıyorlar. Maalesef burs da çıkmadı ve kredi almamızı da istemiyorlar. Faizi filan dert görüyorlar. ben adalet okuyorum bir ilçede. ama seneye kpss ye girip on parmağı da ilerletip katiplik için uğraşacağım. eminim ki altından da kalkar ve o şehir de kazanırım. Dediğim gibi okulum ilçede yani merkeze yarım saat uzaklık var ama gözüm de büyütmüyorum.okulum örgün ama hocalarla konuşup 2.öğretimlerle derse girerim de yakınımda ki herkes çok zorlanırsın diyor. Bunu daha önce yapmış olanlar var mı? bir de az da olsa para biriktirmek ve dgs ile kazanabilirsem özelde olsa hukuk okumak istiyorum. Daha önce hem çalışıp hemde okuyanlar akıl verin lütfen ?

kpss ye gireceksin
o ilçede de kadro açılacak
sen o kadroya başvurup kazanacaksın
derslere de 2. öğretim olarak gideceksin

imkansız değil ama bulunduğun yere atanmak çok çok çok çok zor bence

Marta 5 yil olacak. Allaha sükür isim iyi devleteyim ama 5 yildir tabiri caize anam agliyor. HAftaya son sinavim insAllah. Daha 2 tana tez yazacagim bu yil bitmeyi umuyorum insAllah. Zor elbete degil ama bazen araya isle yada özel konular giriyor sinavlar aksiyor uzadikca uzuyor. Ben suan mesela kafami zor toparliyorum ders calismak icin artik bunaliyor insan bi noktadan sonra. Cok yorucu bir sürec :( Sinir minir kalmadi :(

olursa seneye son senem oluyor. hemen bunalır mıyım ki ?
Marta 5 yil olacak. Allaha sükür isim iyi devleteyim ama 5 yildir tabiri caize anam agliyor. HAftaya son sinavim insAllah. Daha 2 tana tez yazacagim bu yil bitmeyi umuyorum insAllah. Zor elbete degil ama bazen araya isle yada özel konular giriyor sinavlar aksiyor uzadikca uzuyor. Ben suan mesela kafami zor toparliyorum ders calismak icin artik bunaliyor insan bi noktadan sonra. Cok yorucu bir sürec :KK43: Sinir minir kalmadi :KK43:

kpss ye gireceksin
o ilçede de kadro açılacak
sen o kadroya başvurup kazanacaksın
derslere de 2. öğretim olarak gideceksin

imkansız değil ama bulunduğun yere atanmak çok çok çok çok zor bence
sadece o bölgeye tercih yapacağım puanım iyi olsa da

Back
X