• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem çalışıp hem de okumak ?

Ailem iki kızını da şehir dışında okuttuğu için biliyorum ki zorlanıyorlar. Maalesef burs da çıkmadı ve kredi almamızı da istemiyorlar. Faizi filan dert görüyorlar. ben adalet okuyorum bir ilçede. ama seneye kpss ye girip on parmağı da ilerletip katiplik için uğraşacağım. eminim ki altından da kalkar ve o şehir de kazanırım. Dediğim gibi okulum ilçede yani merkeze yarım saat uzaklık var ama gözüm de büyütmüyorum.okulum örgün ama hocalarla konuşup 2.öğretimlerle derse girerim de yakınımda ki herkes çok zorlanırsın diyor. Bunu daha önce yapmış olanlar var mı? bir de az da olsa para biriktirmek ve dgs ile kazanabilirsem özelde olsa hukuk okumak istiyorum. Daha önce hem çalışıp hemde okuyanlar akıl verin lütfen ?
Bende hem okudum hem çalıştım lisansı bitirdim
Şuanda ikinci bir lisans okuyorum son sınıftayım
İlk bitirdiğim bölüm üzerinden yüksek lisasn yapıyorum
Aynı üniversitede tübitak projesinde çalışıyorum
Biraz zor oluyor evet ama başarabilirsin
Sadece az zamanda daha verimli çalışmayı öğrenmen gerekiyor
Umarım istediğin yerlere gelirsin

ğniye başlamamla işe girmem bir oldu. üstelik iş ve okul çokk uzaktı birbirine.

okula sınavlar haricinde haftada 1 falan gitmişimdir . oda çalıştığım yer cumartesi pazar çalışmıyodu c.tesi çalışmam karşılığında.

ne büte kaldım ne senem uzadı.

yaparsın neden yapamayasın devam işi hikaye ama sen yinede hocalarla konuş hem samimiyetin olur hemde seni biraz daha tanımış olurlar.

emeksiz yemek olmaz zorlanır mısın evet ama altından kalkarsın bi şekilde diye düşünüyorum

İstedikten sonra her şeye zaman bulunur çok iyi düşünmüşsün umarın hayallerin gerçek olur

lise

diye düşünüyorum ilk girişimde
Önlisans olarak gir kendi alanından daha iyi Şansın olabilir. Zaten 2016 da yapılacak ve seneye son senen olacak.Çalışman gerek ise part time çalış ve özel ders ver.

Back
X