Hem çalışıp hem tüp bebek yaptıranlar

LILYUM78

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
32
13
298
İzmir
Çalışırken tüp bebek yaptıran arkadaşlar Ben işin içinden çıkamıyorum bir türlü. izin almam sorun oluyor,doktora git gel yarım günüm gidiyor, üstelik iğnelere başlandığında her gün kontrole gitmek lazım sizler bu süreçte nasıl bir yol izlediniz.işi bıraksammı diye düşünüyorum ama sonu belli olmayan bir yol o yüzden korkuyorum işten ayrılmaya

canım bende çalışıyorum devlet memuruyum. ben tüp bebeğe başlayacağım zaman gittim müdürümle konuştum.anlaışlıydı. izin ve raporla geçirdim. şimdi mart ayında yine başlayacağım bu defa oturduğum yerden baya uzakta olan istanbula gieceğim. 15 günlük süreçte izin yada rapor almayı düşünüyorum.sen nerde çalışıyorsun müdürünle ya da patronunla konuştun mu?

bende kamu kurumunda çalışıyorum ama memur değilim bana ilk denememde zorluk çıkarıldı.anlayış gösterilmedi mecburi izin vermek zorunda kaldılar öğle tatiliyle birlikte 3 saat izin aldım tam gün yıllık iznimden kestiler şimdi yıllık iznimde yok o yüzden sanıyorum iğnelere başladıktan sonra ilk kontrolde rapor almam gerekecek ama buda beni strese sokuyor çünkü hiç bir şey söylemeden direkt raporu alıcam bu seferde iş yerini zor durumda bıraktım diye benimle zıtlaşacaklar.Bu stresli dönemde bir de bu zorluklar benim için ayrı bir stres

ne olurr birileride bana yardimcii olsun..ben haziran adetiylee tüpe başlıycamm....13 gün yıılık iznim var.....transfere kadar kimseye hesap vermeden gider gelirim ama transeferden sonra 20 gün rapor ALMAK İSTİYORUM...sizce verirlermii yada nasıll olcakk...paramm kesintiye ugrarmıı.iş yerii benii çıkarirmii.....bidee 20 günden sonra işe başlarsamm hamileligimde bi sıkıntı yaşarmiyim sizcee

canım insallah olumlu sonuç alırsın... devlettemi çalışıyorsun? devletteysen sorun yapma, çünkü hastaneye gittiğin süre boyunca zaten izinlisin işin bitene kadar, ben ultrason ve kan tahlili için 2 günde bir gidiyordum işim bitince geliyordum, buarada özelde yaptırdım ben tedaviyi, transferden sonra en fazla 10 gün veriyorlar diye biliyorum

yokk özeldee calışıyorum....ben adanada yapcemmm yaniii 3 saatlik yola gitcemmgelcem..sanirim 2 güne bir gitmem....zor olur benim için.pekiiii senn kaç günn sonra işe başladinn...buarada gebeligin tutmuss.. :)

yokk özeldee calışıyorum....ben adanada yapcemmm yaniii 3 saatlik yola gitcemmgelcem..sanirim 2 güne bir gitmem....zor olur benim için.pekiiii senn kaç günn sonra işe başladinn...buarada gebeligin tutmuss.. :)

tedaviye başlayınca 2 günde bir mecbur gidiyorsun canım yumurta takibi ve e2 değeri için... ben iki transferimdede 1 hafta izin kullandım. insanların bu konuda biraz anlayışlı olması lazım ya herkesin başına gelebilir böyle bir durum, hatta o kadar çok duyuyoruzki ilki normal yolla olmasına rağmen 2. çocuğu tüp bebekle yapmak zorunda kalan insanları

hımm demek öylee bunu bilmemm iyii olduu...2 güne 1:26: taa transferee kadarmiiii gidilip gelinecekk pekiiii..ben transferden sonra 10 gün rapor almayıı düsünüyorum....sen nezaman başladin geri işee

hımm demek öylee bunu bilmemm iyii olduu...2 güne 1:26: taa transferee kadarmiiii gidilip gelinecekk pekiiii..ben transferden sonra 10 gün rapor almayıı düsünüyorum....sen nezaman başladin geri işee

yumurta toplanana kadar yumurta kontrolu yaptıklarından 2 günde bir gidiyorsun, benimki uzun protokoldu toplam 4-5 gün gittim yumurta toplandıktan 3 gün yada 5 gün sonrada transfer oluyor, ben 1 hafta sonra işe döndüm

merhaba canım. Neden transfer sonrası 20 gün rapor almak istiyorsun onu anlamadım ( transferden sonra 2-3 gün yat dinlen normal hayatına dönebilirsin sonra ben öyle yaptım. Yumurta kontrollerime 2 günde bir çağırdılar gittim. Onu da işyeri biliyodu söyledim müdüre tedavi görüyorum diye o yüzden çok sıkıntı olmadı benim için. Öğleden sonra kontrollere gittim ordan çıkıp direk eve geçtim saat 4 yada 5 muayenelerine gittim. yani o saate kadar çalıştım canım

yumurta toplanana kadar yumurta kontrolu yaptıklarından 2 günde bir gidiyorsun, benimki uzun protokoldu toplam 4-5 gün gittim yumurta toplandıktan 3 gün yada 5 gün sonrada transfer oluyor, ben 1 hafta sonra işe döndüm

hımm 4-5 gün iyiyimşşşş..dedigim gibii benim 13 gün iznim oldugu için o hiçç problem diil....demekk 1 hafta sonrada ise döndünn..benim tekk korkuymm düser falan diyee

korkumdann 20 gün almak istiyorum hanii tam tutunma asmasii yaa düsmesin diye:26: ben müdürüme söylemekk zorunda kalmayacagim sükürr....13 gün iznim var...çaktırmadan gidip gelcem...kimse bilsin istemiyorum... benim düsüncem su yönde olduu 2 aya kadAR RAPOR ALAYIMdaa bebek düsüp müsmesin..yanlışşmüü düsünüyorum..bakk kimse benim gibii izin almamıss......dememkii bisii olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…