ne olurr birileride bana yardimcii olsun..ben haziran adetiylee tüpe başlıycamm....13 gün yıılık iznim var.....transfere kadar kimseye hesap vermeden gider gelirim ama transeferden sonra 20 gün rapor ALMAK İSTİYORUM...sizce verirlermii yada nasıll olcakk...paramm kesintiye ugrarmıı.iş yerii benii çıkarirmii.....bidee 20 günden sonra işe başlarsamm hamileligimde bi sıkıntı yaşarmiyim sizcee
canım insallah olumlu sonuç alırsın... devlettemi çalışıyorsun? devletteysen sorun yapma, çünkü hastaneye gittiğin süre boyunca zaten izinlisin işin bitene kadar, ben ultrason ve kan tahlili için 2 günde bir gidiyordum işim bitince geliyordum, buarada özelde yaptırdım ben tedaviyi, transferden sonra en fazla 10 gün veriyorlar diye biliyorum
yokk özeldee calışıyorum....ben adanada yapcemmm yaniii 3 saatlik yola gitcemmgelcem..sanirim 2 güne bir gitmem....zor olur benim için.pekiiii senn kaç günn sonra işe başladinn...buarada gebeligin tutmuss.. :)
tedaviye başlayınca 2 günde bir mecbur gidiyorsun canım yumurta takibi ve e2 değeri için... ben iki transferimdede 1 hafta izin kullandım. insanların bu konuda biraz anlayışlı olması lazım ya herkesin başına gelebilir böyle bir durum, hatta o kadar çok duyuyoruzki ilki normal yolla olmasına rağmen 2. çocuğu tüp bebekle yapmak zorunda kalan insanları
hımm demek öylee bunu bilmemm iyii olduu...2 güne 1:26: taa transferee kadarmiiii gidilip gelinecekk pekiiii..ben transferden sonra 10 gün rapor almayıı düsünüyorum....sen nezaman başladin geri işee
ne olurr birileride bana yardimcii olsun..ben haziran adetiylee tüpe başlıycamm....13 gün yıılık iznim var.....transfere kadar kimseye hesap vermeden gider gelirim ama transeferden sonra 20 gün rapor ALMAK İSTİYORUM...sizce verirlermii yada nasıll olcakk...paramm kesintiye ugrarmıı.iş yerii benii çıkarirmii.....bidee 20 günden sonra işe başlarsamm hamileligimde bi sıkıntı yaşarmiyim sizcee
yumurta toplanana kadar yumurta kontrolu yaptıklarından 2 günde bir gidiyorsun, benimki uzun protokoldu toplam 4-5 gün gittim yumurta toplandıktan 3 gün yada 5 gün sonrada transfer oluyor, ben 1 hafta sonra işe döndüm
merhaba canım. Neden transfer sonrası 20 gün rapor almak istiyorsun onu anlamadım( transferden sonra 2-3 gün yat dinlen normal hayatına dönebilirsin sonra ben öyle yaptım. Yumurta kontrollerime 2 günde bir çağırdılar gittim. Onu da işyeri biliyodu söyledim müdüre tedavi görüyorum diye o yüzden çok sıkıntı olmadı benim için. Öğleden sonra kontrollere gittim ordan çıkıp direk eve geçtim saat 4 yada 5 muayenelerine gittim. yani o saate kadar çalıştım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?