- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
merhaba bende hemşireyim gece ve gündüz vardiyalı bişekilde çalışıyorum. uyku düzenim yok ve bu yüzden aşırı yemek yeme isteğim war kilom 89 bende kurtulmak istiyorum artık bu fazlalıklardann
Ay canım ya aynen öyle sıkıldıkça daraldıkça yiyorum bende ..Önlem almazsam halim harap...benim yaşından küçük çocuğum var nöbete girmiyorum...
ben nöbet tutmak zorundayım onuda geçtım yoğun bakımda çalışıyorum ve haftada en az 56 saat bildiğin ölüyorum yani...:2: ne yapcağımı bilemez durumdayım
Özeldemi çalışıyorsun yoksa fazla mesai mi saatin çok fazlaymış..
Bugünki menüm:Sabah 1 tane tahinli çörek, 1 bardak çay,öğle:1 kase çorbA,avuç içi kadar tavuk,arada 2 küp şekerli kahve....ara 1 tane simit....akşamda salata balık ince dilim tiramisu...düne göre hafif oldu bu menü böyle böyle topaRLİCAM İNŞALLAH....
yok eğitim ve arastırma hastanesindeyim eleman eksiği çok fazla.
ya şu tatlıyı bile kesmk çok ii oluyor ekmeği ve tatlıyı bıraktım bi ay 3 kilo werdim
Canım kararını destekliyorum...ben de çalışıyorum ama iradesizim...dayanamıyorum...sıkıldıkca bunaldikca yiyorum...istahim felaket açık...iş arkadaşlarım da zayıf...onlarla takılıp onu bunu yiyelim dedikçe onlara uyuyorum maalesef...bilmiyorum ama kilolarıma kilo katiyorum...maalesef...sen azimle devam et canım...seni takip edecem ben...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?