• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem çalışmak hem anne olmak..

calisirsan paran olur zamanin olmaz, calismazsan zamanin olur paran olmaz..ama dendigi gibi evdeysen 24 saat ev hanimisin...calisiyorsanda eve geldigindede calisiyorsun, yani bi nevi is degistiriyorsun. kisaca kadin olmak zorr...benimde ilk bebegim ve simdiden calisirken nasil olacak diye dusunuyorum, ama sonrasinda ise cok fazla ilerisi diyerek dusunmemeye calisiyorum. Rabbim onu bir hale suya koymustur diye dusunuyorum..canim senin en azindan annen bakiyormus cocuguna en azindan gozun arkada kalmiyor her ne kadar ozlesende...anneannesinin gozu gibi bakacagini biliyorsun torununa :49: ya bakiciyla ugrasanlar ne yapsin???

Son düzenleme:
yazık değil mi o küçücük yavrulara? hep başkalarının ellerinde büyüyorlar.bence bencil olmayalım.birazda onlar için kendimizden,cebimizden fedakarlık yapalım.
aç kalacak durumda değilsek bebeğimizi kendimiz büyütelim.o ufacık yavrularında güven duygusunu sağlamlaştıralım.

bunun bencillikle ne alakası var

bende çalışmayan bir anneyim ..bir kızım bir oglum varr...ve hep merak ettigim bir konudurrr..ben evde oldugum halde çamasırbulasık evin temizligi vs....vs... bu çalısan bayanlarrr nasıl yapıyorlr bunlarrı..ya zaten en erken 6 gelirsin ev işten ..zaten işin verdigi yorgunluk ..sonrasında yemek ev temizligi ....anacım nasıl yetiyorsunuz her birinee :S

tatlım bnde evlenmeden hemen önce çkmıştım işten,evlendim 3 ay sonra hamile kaldım zaten.
ve bugünleri düşünerek de çkmıştım işten.
dua et bakacak kişiler var bebeğine,bnm kimsem yok.
eğer o zaman çkmasaydm şimdi çkıcaktm.
hem tek maaş da zor oluyor,bişiler istiyorsun alamıyorsun paran olmayınca.
ama evde olmanın da güzelliği,bebğini kendin büyütüyorsun için rahat bir şekilde..

Back
X