Belki bazı kadınlar için bu attığım başlık bi dert olarak gözükmeyebilir. Ama benim için bazen içimi burkan bi durum. Yavrumu gün boyunca öyle özlüyorumki... 2,5 yaşında henüz. Anneannesi bakıyo. Gözüm arkada değil ama onu gün boyu çok özlüyorum. Bilmiyorum hangisi daha iyi kadın için.. Ev hanımı olmakmı yoksa çalışan kadınmı. Bazen ev hanımlarına öyle özeniyorumki. Çocuklarının yanındalar diye.. Zaman konusunda özgürler diye.Çünkü çalışan kadının hele günde 8 saat çalışıyosa zaman özgürlüğü olmuyo. Hep bi koşturmaca.. Ailesine kendisine çevresine yeteri kadar vakit ayıramaması.. Herşeyde yarım olmak... Yarım eş, yarım ev hanımı, yarım anne... Sizce hangi kadın daha şanslı??? Çalışan kadınmı ev kadınlarımı??
Canım ben de aynı şeylerden sıkıntılıyım.Benim çocuğum da 2,5 yaşında. Ben de çok özlüyorum, o da beni çok özlüyor özellikle bugünlerde. Hep sarılıp sarılıp duruyor akşamları
Ben de gel-gitler yaşıyorum bazen ama hayatın ne getireceği hiç belli olmaz !
Bir de o kadar okumuşuz etmişiz. Eminim evde oturduğumda da kabus gibi bir hayatım olacak ve çocuğuma da faydam olmayacak.
Belki eşimin hayata bakış açısı farklı olsaydı başka şeyler düşünebilirdim. Örneğin en azından ilkokula gidinceye kadar çalışmamak gibi vs. ama yine de o zaman da o saatten sonra çalışamayız bir çok iş konumlarını kaçırırız. Ben 1,5 yaşına getirinceye kadar çalışmadım ama mecburen başladım. Bundan sonra da çalışmama gibi bir lüksüm yok malesef
AKşamları , haftasonları işte oyunlar oynuyoruz doymaya çalışıyoruz birbirimize, elimden gelen bu.