Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriHem cildiniz beyazlasın Hem gözenekler sıkılaşsın..
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Yeni üye gibi görünsemde forumu dışarıdan sessiz sedasız takip ederim ve bir konuda bende deneyimimi paylaşayım dedim..
söyleyeceğim tarif cildi açıyor ve sıkılaştırıyor.
çok basit evde bulunan malzemeler yoğurt limon karbonat ve soda..
evvela cildimiz temiz olacak sonra yoğurdun içine limon ve karbonatı koyuyoruz bir iki saniye sonra yoğurt kabarıyo onu fırça ile yüzümüze sürüyoruz 5dak. ara ile 2veya3 kat sürebilirz sonra ılık su ile yıkayıp ardından soda ile yüzümüze pamuk yardımı ile tampon yapıyoruz en son nemlendirici sürüyoruz bu kadar ben faydasını gördüm belki sizede iyi gelir
Yeni üye gibi görünsemde forumu dışarıdan sessiz sedasız takip ederim ve bir konuda bende deneyimimi paylaşayım dedim..
söyleyeceğim tarif cildi açıyor ve sıkılaştırıyor.
çok basit evde bulunan malzemeler yoğurt limon karbonat ve soda..
evvela cildimiz temiz olacak sonra yoğurdun içine limon ve kabartma tozunu koyuyoruz bir ii saniye sonra yoğurt kabarıyo onu fırça ile yüzümüze sürüyoruz 5dak. ara ile 2veya3 kat sürebilirz sonra ılık su ile yıkayıp ardından soda ile yüzümüze pamuk yardımı ile tampon yapıyoruz en son nemlendirici sürüyoruz bu kadar ben faydasını gördüm belki sizede iyi gelir
2 yemek kaşığı dolusu yoğurt yarım limon ve karbonatı karıştırıyorsun karıştırmayı bıraktığın anda biraz kabarmaya başlıyor 1 2 dk bekle kabarsın ve fırça yardımıyla yüzünün heryerine tabaka halinde sür ve kuruyana kadar bekle yüzünün gerildiğini hissedeceksin kuruyunca tekrar bir kat daha yap istersen 3. kez de yapabilirsin bu karışım cilt rengini açar morlukları onarır ve yaşlanmaya ve kırışıklıklara karşı direnç maskesidir hafta da en az 3 kez yapılmalı markası fark etmez herhangi bir günlük krem sabah akşam mutlaka kullanmalısınız
2 yemek kaşığı dolusu yoğurt yarım limon ve karbonatı karıştırıyorsun karıştırmayı bıraktığın anda biraz kabarmaya başlıyor 1 2 dk bekle kabarsın ve fırça yardımıyla yüzünün heryerine tabaka halinde sür ve kuruyana kadar bekle yüzünün gerildiğini hissedeceksin kuruyunca tekrar bir kat daha yap istersen 3. kez de yapabilirsin bu karışım cilt rengini açar morlukları onarır ve yaşlanmaya ve kırışıklıklara karşı direnç maskesidir hafta da en az 3 kez yapılmalı markası fark etmez herhangi bir günlük krem sabah akşam mutlaka kullanmalısınız
çok fazla açık gözeneğe sahip olmasamda yine azda olsa var ve rahatsız ediyordu pürüzsüz bir cilt herkesin hayali..şuan bu karışımı sürüyorum ve fark var doğal yöntemlerin hiçbir zararı yok ileri yaşlarda daha çok olan sorunları en aza indirebiliriz bu açıdan bakmak gerek birde...
deneyin ve görün iyi olur inşaallah
Ben normalde de bayağa beyaz tenli biriyim fakat Antalyada yaşadığım için ister istemez yanıyorum tenim daha sarışın oluyor fakat 2 yıldır felan düzenli hamama gidiyorum rahatlamak amaçlı sonra fark ettimki cildimin rengi bayağa açılmış.Yani gözünek sıkılaştırmak ve beyazlamak isteyenler hamamı alışkanlık haline getirsinler böylece beyazlatma niyetine yaptıkları maskeler daha etkili olur.Yatmadan önce limon sıkın içine 5-6 tane karanfil atın bu tonik 40 dk felan beklesin onu sürüp yatın sabahlarıda &100 olmak şartıyla güllü suyla yüzünüze tonik yapabilirsiniz gerçekten çok etkili oluyor ben faydasını görüyorum ve hala uyguluyorum :) maske olrkta sadece BAL BAL BAL diyorum her cilt için birebir ister limonla ister yoğurtla ister yumurta akıyla cilt tipinize göre uygulayabilirsiniz cildi acayip berraklaştırıyor.