Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kızlar bende başlıyorum
cimcime-içten samimi
antika- fazla ayrıntıcı
leangel-güzel gözlü ve relax
beyaz melek- sakin ağır başlı
kaderim- telaşlı içten panik
nilimsi- güzel anne

görmediklerim hakkında yorum yapmasam ayıp olmaz dimi?
kızlar işin esprisi sakın alınmaca gücenmece olmasın ok :kkk::kkk:
ben burdaki herkeze tanıdığım herkezi çook seviyorum gerçekten allah hepimizin kalbine göre versin inşallahhhhh

ben yokum yaaa konuşun durun bakalım dır dırrr:33:sondan gideyim ben ilaca karşı olduğum için asla ilaçlı bir yöntem düşünmedim...leadangelim allerji testi yaptıracağına dr. sor neler yedireyim allerjiye karşı diye nasılsa test fosss çıkacak ilaçla olacak iş değil yani :43:

kızlar bişey soruca ama sakın yanlış anlamayın lütfen bu atak nasıl oluyor niye mi soruyorum Atatuğun doğuştn tıkanma sorunu olduğu için sordum.
bizim ki burun tıkanıklığıyla başlar ateş mateş olmaz genelikle bişey yedirirken emzirirken feci bir kusma kusmanın akabinde morarmaya dönmeden nefes alır:50:
bunu ilk yşadığımda atatuğ 12 günlüktü ve bunun üstüne 4 kere daha oldu :32:
ama nurcan hnm bunun normal olduğunu olabileceğini burnunun sürekli temzlenmesini BİR BEBEĞİN ASLA MORARMA OLMADAN bir atak geçiriyor denemez dedi...hiç ilaç vermedi tıpkı ben nefret eder ilaçtan bitkisel bile olsa..

bunları neden mi anlattım o kadar dikkat ettim ki kızlar burnu tıkalıyken hep yapıyorlar bunu dikkat edin bak bi de kendinizi düşünün burnunuz tıkalıyken aynı şeyleri yaşamıyormuyuz ??? çok bilmişlik taslamak değil niyetim aman yanlış anlamayın ama geçmiş topikleri okursnız hatırlarsınız benim atatuğu tıkandı diye nurcana acilllllll götürdüğüm günleri :5:hiç ilaç filan kullanmadım 12 günlükken bile zaten artı burun spreyi hep bizimle burun tıkanık değilse tıkanmada kesinlikle olmuyor:nazar:

cnm şimdi sana ben bizim durumu şöle iza edeyim tuğkan bronşrolit yani bronşitin ilk aşaması denen bir rahatsızlığı var bizde bundan 3. kezde emin olduk her köyden gelişimizde çocuk ilk gün süper iyi 2. gün öyle bir halsizlikle başlıyor ve sbhına diyim ölebir tıkanıyor ve hırıltısı oluyorki öksürüyor burnu akıyor ve nefes alamıyor aynı astım hastaları gibi hırr hırrr bunun üzerine 3. kez götürüşümüzde dr artık netleşti oğlunuz bronşrolit ve yine atak geçiriyor dedi bunun üzerine dediki eğer tekrarlarsa alerji testleri yapmaya mecbur kalıcaz çünkü bu böyle devam eder gider ve tedavi tam yapılmassa ilerde astım hastası olur benim bahsettiğim atak bu
sanırım atatuğun drumu nesef alma problemi özellikle yiyip içtikten sonra oluyordu galiba bizde onu hiç yaşamadık mesela tuğkanın öyle tıkandığını ben hiç bilmem çocuk morarıyorsa yüksek ihtimal kalple lgili testler yaptırıyor drlar allahım göstermesin o çok farklı bizim tamamen alerjimixzin sebebiyet verdiği bronşit başlangıcı
yeme içme konusunda yalnız alerji yok ben tuğkana herşeyi denmişimdir 1 yaşına kadar herşeyden tatı desem yeridir gıdalara hiç tepki vermiyor vucut sanırım polen veya hava değişimi yani rakım farkı etkiliyor hatta bronşrolit hastalarında yazıyorki nette dağa çıkarmayın nöbet geçirmişken tetikler
velasılı böyle yivrüm yalnız sen bana geliyimmi yazmışsın ben bu sbh okudum keşke ç.ıkıp gelseymişsin haremlik selamlık yaptık

sedaaaaaaaaaaa kızım tam fıstık olmussun valla cok beğendm kiloda weryn oh cıtır seniii bende kilo wercm insallah ama elifangel ve sizle waffle doyana kadar:)ayferde numaram war kızlar leadangel gecmiş olsn cnm senn hangi dktra gdyrsn ve memnumusun cıkırmöm kendinize ve kuzucuklara iyi bakın kaderm dövme benii bende senin numaran yoktukiiiii:::::(

tesekkur ederim hayatim

cimcimem:=samimi,dürüst ,içten dostcanlısı
leadange:=melek gibi,
seda:=aktif,enerjik,doğal
kaderim:=panik,sabırsız ve telaşlı
devrimin annesi:=yoğun,telaşlı,değişik,sevimli
nilimsi:=sakin,uyumlu tatlı anne
elifangel:=canayakın,doğal tatlı anne adayı
naz:=güzel,tatlı ve candan
yeşim:=güzeller güzeli melek kalpli
ilknur:şirin doscanlısı uyumlu ve çok şekerr

Son düzenleme:
cimcimem:=samimi,dürüst ,içten dostcanlısı
leadange:=melek gibi,
seda:=aktif,enerjik,doğal
kaderim:=panik,sabırsız ve telaşlı
devrimin annesi:=yoğun,telalı,değişik,sevimli
nilimsi:=sakin,uyumlu tatlı anne
elifangel:=canayakın,doğal tatlı anne adayı
naz:=güzel,tatlı ve candan
yeşim:=güzeller güzeli melek kalpli
ilknur:şirin doscanlısı uyumlu ve çok şekerr

:16: :16::16::16:

öncelikle yazdıklarınıza teşekkür ederim ehh fena biri değilmişim anlaşılan :52::52:
meleğim = onun için bir sürü şey yazabilirim en önemlisi DOĞRU İYİ ANNE...Allahım onları korusun :25::25:
leadangelim= pozitif ,hamarat ,candan ,çooook sakin (bayılıyorum bu huyuna ):46:
antika =sabırsız ; suratsız, şaşkın ,tam bir antika:)
kaderim =aşık ,tez canlı ,inatçı ,temiz kalpli
ahyatu =çok çok iyi bir anne, ailesi için canını bile verir,anasının kuzusu :)
seda=kocişiimm:33: doğal
elifangel = hem kusar hem güler hemde birazcık sinirli :)kafa dengi..
naz =güzel saçları var , sempatik
nilimsi =tatlı ve mesafeli
ilknur =şeker mi şeker
karamuk =oğluşu herşeyi ,uyumlu ,kalp kırmaz...

Son düzenleme:
leadangelim cnm bak benimde anlatmak istediğim o bizimkinin de kalple ilgili değil bunu diğen dr.ları çoktan sildim hayatımızdan :23:burun tıkanıklığı hırıltıları aynılarını bende yaşadım o dediğin atakları da bizimkide durup dururken hiç tıkanmadı burnu tıkalı oduğu için besini çeviremediği zamanlar tıkandı...bizimki besine karşı da allerjili üstelik....astım bile dendi tuğkancığıma sadece üşütme hava değişikliği olamazmı yanii bronşit başlangıcı da nerden çıkıyor ayyyyyyyyyy ben kıyamadığım için valla cnm yakştıraıyorum belki de neyse yüz yüze tartışalım olur mu bu hafta :84:

Son düzenleme:
selam kızlar.
cimcimem suratsız he alacağın olsun ne suratsızlığımı gördün kız.:59:
bide meleğe çok şaşırdım değişik. :90: valla uzaydan gelmedim.
kızlar bu gün adeta sokak süpürgesi gibi gezdim. sabah herif işten geldi önce özdileğe ordan eve uğradık mudanyaya arkadşa ordan onlarla birlikte başka bir arkadaşa. biraz önce arabada uyumuşum ama iyikide uyumuşum nasıl hoş bi rüya gördüm anlatamam. akan sular. bir sürü balıklar. ayyyyyyy zaten çok güzel bi gün geçirdim üstünede bu rüya nasıl mutluyum şu an anlatamam.

cimcimem cnm bende hiç yakıştıramıyorum ama öyle bir tıkanıyorki ilk oluşunda demiştimki rahmetli anneanem astım hastasıydı ok ama çok iyi yaşadık onunla hastalığı anneanemden beter oluyor allahım inş. gelip geçicidirde 2 yaşından önceki süt çocuklarında olurmuş bronşlar tam gelişmediği için inş. bidaha tekrar etmez

ohhhh antikam amm güsel gezmişsin cnm devrimde sizinlemiydi hava süperd çünkü bizde tuğkanı gezdirdik yaşoyla yeşilyaylada bikaç işimiz vardı hallettik geldik yemeğimizi yapmışlar yedik ohh misss elifim engalım istiratte slmları var
bende kaçar öpüldünüss

herkeze guzel pazarlar benim pazarim igrencti yaaa
kocacim erkenden ise gitti saat 8de ve bu hafta gececi simdiden ozledim kizimla geldik eve annemde yemekteydik off bir suru utum var kalkayimda isime bakayim yaaa

benim oğlum geceleri hiç uyumuyor ya ayy delirecem artık.
2 saatte bir tepemde vır vır ağlıyor hadi önceden kendi evimizde müstakildi bir eltim vardı altımda
çekiyordu kız bizi şimdi koca apartman ardayımı dinleyecekler...apartman inliyor sanki.
bugün de arda kafsını duvara vurdu baya bir ağladı.susturmakmı imkansız.
yanda geri zekalının biri duvara bir patlattı:me:95:denyet görmemiş insanlar.ne yapayım çocuğun ağzınımı bantlayım.
çok aşırı sinirlendim..bir tanede duvara patlatmadımya ona yanıyorum..::95:
üstüne birde ardaya bağırdım zaten çocuğun canı yanmış yöneticiye söyleyicem olmassa o hayvanı bulucam iki saat ağladım o hayvan yüzünden
bende sustum diye yarın daha kötüsünü yapacaklatr ama sinirden ne yapğacağımı şaşırdım.bundan sonra aynısını ben yapacağım..biraz sres gelsin duvara yıkarcasına vuracam öyle değil böyle olur.
birde seçkin insanlarmış tükürüm onun şarap çanağına ayy bildiğiniz igbi değil bugünümü zehi ettiler...

antika gece gece aklıma gledi
eltim konusnda pot kırdım dedin ya ay neydi o merak ediyorum.
kızlar siz normal sütlere nezaman başladınız.
ben ardaya yavaş yavaş vermeye başladım
büyük oğluma 1.5 yaşın akadar devam sütü vermişrim
ardaya akşam yarım yağl birazda su ekleyip verdim ve aptamili içtiği gibi içti
hiç yadırgamadı..geçenlerde paket devam sütü aldık normal süt tazrında bu akşamda tamamen normal süt içti.

çocuk ağlıyor die duvara vurdular he ayy apartmanda yaşamak çok zor cnm allah kolaylık versin çocukmu ağlarda gülerde koşarda yapacak bişey yok kıyamam ardayada canı çok yanmışki ağlamış okadar çok süt mevzusu bizim çok karıştı ilk keçi sütüyle başladım asla içmedi sonra gece muhallebisini sütle yapıp yarım biberon yaptım yarı keçi sütü biraz içti önceki günde markette ne çeşit süt varsa aldım aptamil junyr,pınar devam sütü ballı,normali,yine keçi sütü şimdi deniyorum hangisini severse ona devam edicem yeterki içsinde ne içerse içsin die çabam

iyi geceler uykusuz hanımlarrrr nasılsınız...ben malum ece ile uyanık daha bu saatte:52:hanımefendi uyumadı daha inşş birkaç saat içinde uyurrr.uyusada işerimi yapsam bu hata çok misafirim var çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Back
X