- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #1.301
Ay kızlar hiç görüşemedik gitti. Eşim bilgisayarı çoğu zaman hep işe götürdü. Son birkaç gündür götürmüyor ama hava bozuk olduğu için vın çekmiyor. Sinir oldum.
Şimdi nasıl olduysa açıldı, hava kapalı olunca, yağmur kar yağınca uydu ile bağlantı kurulamaıyor deyip net kesiliyor. Yerleşik evim olunca kesinlikle evime internet alırım. Bu ne böyle yaa, tam insanı sinir etmek için yapılmış bir ürün.
MELEKCİM çok geçmiş olsun canım...
Allah başka dert vermesin, 1 tane kist hele de iyi huyluysa hiç bir şey yapmaz. Bak bende çok var ondan iyi biliyorum, sadece adet düzensizliği oluyor. Jale hanım çok iyi bir hekim, onun elinde bence güvendesin.
Jale hanım seni fiziksel iyileştirirken biz de sana haftalık ruhsal terapi yaparız eheheh
Bir şeyciğin kalmaz
Leadangel malum uysal ama ben ve cimcime sana her türlü komikliği yaparak senü iyileştiririz 
ANTİKA, ay canım ben şimdi çocuk hiç bakmadığım için bilemem iştahsızlık problemini. Tahminim 2,5 ay sonra her şeyi yaşayarak öğreneceğim. İnşallah gecici bir süreçtir. Belki de dişlerdendir. Çok yıpratma kendini, iyi düşün iyi olsun....
KADERİM, hayırlı olsun eviniz. Oraları çok güzel yerler, temiz havada ne güzel vakit geçirirsin.

MELEKCİM çok geçmiş olsun canım...
Allah başka dert vermesin, 1 tane kist hele de iyi huyluysa hiç bir şey yapmaz. Bak bende çok var ondan iyi biliyorum, sadece adet düzensizliği oluyor. Jale hanım çok iyi bir hekim, onun elinde bence güvendesin.

ANTİKA, ay canım ben şimdi çocuk hiç bakmadığım için bilemem iştahsızlık problemini. Tahminim 2,5 ay sonra her şeyi yaşayarak öğreneceğim. İnşallah gecici bir süreçtir. Belki de dişlerdendir. Çok yıpratma kendini, iyi düşün iyi olsun....
KADERİM, hayırlı olsun eviniz. Oraları çok güzel yerler, temiz havada ne güzel vakit geçirirsin.