• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEM DAYAK YEDİM HEM REZİL OLDUM :(

ayln35

Kalbimin tek sahibi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
293
77
38
dün akşam çok yorgun ve çocuğumun aşırı hareketli hali yüzünden sinirliydim.eşim uzmanlık sınavları için kursa gittiğinden akşam 9 da geldi yemek yedik biraz oturduk.buzdolabını açtım meyve suyu çıkaracaktım oğlum geldi elini kapağın arasına soktu.daha öncede aynı hareketi yapmıştı ve eli sıkıştı çok ağladı.bende tekrar aynısını yapınca dayanamadım bağırdım.eşimde balkondaydı.bana sert bi şekilde ne bagırıyosun bağırmasana dedi.zaten sinirliyim bide o öyle sinirli konuşunca iyice canım sıkıldı.neyse ben oturdum tabi yüzüm asık. ne oldu ne domuşup duruyon dedi.yok bişey dedim.belli belli dedi.sinirim bozuk dedim.biraz agız dalaşı yaptık çocuğu alıp yatırdım ben.oda geldi yattı.dedimki bilgisayarı içeri aldınmı aldım dedi.masayla sandalyeyi kenara çekseydin dedim.çünkü oğlum benden önce uyanıyor ve ben 3.kattayım masaya falan çıkıp aşağı bakıyor.düşebilir ben unutursam bile mutlaka çek diye defalarca uyarmıştım daha önce.hiç birini yapmamış.bende kızdım neden yapmadın herşeyi benmi düşüncem bu ewde diye.bagıra bağıra sana kızdım ondan yapmadım dedi.ne bagırıyon sen dedim sesini duyurmayamı çalışıyosun millete.hala bagırıyo b u arada.şeytan diyoki çarp bi tane yüzüne dedim ve tam yatacakken tuttu beni kolumdan sen kime çarpıyon hadi vur bakayım diyerek burnuma vurdu 2 kere.çok canım yandı ağlamaya başladım.kalktım çıkıyodum odadan kolumu tuttu koltuğa fırlattı hala vuruyo ve bagırıyo.soyunma odasına gittim giyinip çıkacaktım hava almaya yine saldırdı vurup duruyo hala.giyinmeme izin vermedi.bu arada ben iyice kendimden geçtim.konuşurken çenem titriyo kelimeler ağzımdan çıkmıyor vücudum şoka girmiş gibi titriyo.tansiyonumda düştü aşırı mide bulantısı oldu.alt komşuyla tartışmalıyız konuşmuyoruz.bunlar olayı duydu tabi onca bağırışa.aşagıda güle güle konuşuyolar duyduklarını belli edecekler yani.ekmeklerine yağ sürüldü nede olsa.neyse benim o halimi görünce duşa soktu beni.çıktım ağla ağla kendime gelmedim.aynaya baktım kollarım sırtım morarmış.omuzumda hala çok kötü bi ağrı var.dışarı çıkardı beni arabayla biraz dolaşıp ewe geldik.sırnaşmaya çalışıyo gönlümü almaya çalışıyo izin vermedim uyudum.sabah uyandım ağlamaktan gözlerim şişmiş yüzüm gözüm bi tuhaf.allahtan oğlum uyuyordu yaşananlara şahit olmadı.dayank yediğimemi yanayım yoksa alttaki pisliklerin bunu duyduklarınamı.okadar moralim bozukki nefret ediyorum herşeyden.23 yaşımda ewlendim 26 yaşımdayım suan.bazen diyorum kendi kendime ewlendinde başın göğemi erdi.dün ağlarken annem geldi aklıma ona okadar ihtiyacım vardiki oan. hala ağlıyorum yazarken bile.en çok ağrıma giden bu olaya alt katın şahit olması.çok canım yanıyor.uzun oldu kusura bakmayın içime dökmek istedim.ben şimdi hangisine yanayım....

Bunun affedilir bir tarafı varmış gibi , kolay bir şeymiş gibi bide gelip özür diliyorlar, gönül alma çabalarına giriyorlar ya ! Allah'ım nasıl sinir oluyorum var ya '
Çok geçmiş olsun !
Ama sakın diyorum sakın, unutup geçilecek bir mesele değil bunlar..

esinizin el kaldirmasini desteklemiyorum amma sizde kavqayi tetiklemishsiniz.Sinirli oldugunuz icin ona hadi gel kavqa edelim demishsiniz resmen.Ama ne olursa olsun vurmamaliydi.Komsunu dusunmek sacma

geçmiş olsun..her ikinizin de sinirleri bozulmuş anlaşılan.. ama darp olayı hoş değil tabi.. komşunun duyması sizi dayak yemekten daha çok üzmüş ve düşündürüyor.. ateşe körükle gitmek istemem bana ilginç geldi

Evin içindeki oğlunuz duyup uyanmamissa alt kattakiler de duymamistir.takma Kadana,takacaksan da alt KOMSULARI takma yediğim dayagi ve bundan sonra sini tak.

bence siz dayak yediğinize değil alt katın bu olaya şahit olduğuna üzülüyorsunuz.
Yoksa arabaya binip hava almak yerine tüm binayı ayağa kaldırır gider bir darp raporu alırdınız.
Evet dayak yediğiniz kişi 3 yıllık eşiniz ve bunun affedilir bir yanı yok.
Bugün affedersiniz önlem almazsınız yarın 5 mislini yapar bu adam.
Geçmiş olsun..

Adam afedersin hayvan gibi dövüyor, sonra da arabayla dolaşmaya çıkarıp sırnaşıyor.
Canım bence bu hiç affedilecek bişey değil. Aranızdaki tartışmada her evde olan şeyler, dayaklık bi durum yok. Bazen bizde de oluyor, yap dediğim şeyi yapmıyor, kalkıp ben kontrol ediyorum.
O kadar dayak yedikten sonra alt komşunu düşünme bence, bu evlilik nerden gelip nereye gidiyor onu düşün.

Bu mahalle baskisi nasil bir seydir ki yedigimiz dayak degil de elalemin buna sahit olmasi bizi mahvediyor!

Cok gecmis olsun, benim yapacagim sey belli de sizin sartlarinizi bilemedigim icin bir sey diyemiyorum.

Darp raporu alsanıza en yakın hastaneden. Vücudunuzda morluklar oluşmuş dünyanın türlü hali var sonra kanıt olur sizin için. Ayrıca alttaki komşudan size ne gülüyorsa atalarımız boşuna dememiş gülme komşuna gelir başına. Bence durumunuz şu an vahim eşinizde olsa size şiddet uygulamış ve bu bir suçtur. Kavga o ya da sen haklı değilsin ama vuramaz kesinlikle istediği kadar sırnaşsın bence bugün yapacağınız ilk iş hastane darp raporu.

Umarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreUmarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreUmarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreUmarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreş yükü,
adamda alışık sana anasından ki anaların çoğu suyu dahi ayağına getirmeye v

Umarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreUmarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreUmarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreUmarım adamın dayakları çoğalmaz sende sinirliyken söylediklerine dikkat et ne söylersen söyle ama asla saygısız laflar etme , zaten çocuk olur olmaz kavgalr çoğalır herşeyi kadın yapmak veya düşünmek zorunda kaldığı için, iş yükü ev yükü, alışveriş yükü,kreş yükü,
adamda alışık sana anasından ki anaların çoğu suyu dahi ayağına getirmeye v

dün akşam çok yorgun ve çocuğumun aşırı hareketli hali yüzünden sinirliydim.eşim uzmanlık sınavları için kursa gittiğinden akşam 9 da geldi yemek yedik biraz oturduk.buzdolabını açtım meyve suyu çıkaracaktım oğlum geldi elini kapağın arasına soktu.daha öncede aynı hareketi yapmıştı ve eli sıkıştı çok ağladı.bende tekrar aynısını yapınca dayanamadım bağırdım.eşimde balkondaydı.bana sert bi şekilde ne bagırıyosun bağırmasana dedi.zaten sinirliyim bide o öyle sinirli konuşunca iyice canım sıkıldı.neyse ben oturdum tabi yüzüm asık. ne oldu ne domuşup duruyon dedi.yok bişey dedim.belli belli dedi.sinirim bozuk dedim.biraz agız dalaşı yaptık çocuğu alıp yatırdım ben.oda geldi yattı.dedimki bilgisayarı içeri aldınmı aldım dedi.masayla sandalyeyi kenara çekseydin dedim.çünkü oğlum benden önce uyanıyor ve ben 3.kattayım masaya falan çıkıp aşağı bakıyor.düşebilir ben unutursam bile mutlaka çek diye defalarca uyarmıştım daha önce.hiç birini yapmamış.bende kızdım neden yapmadın herşeyi benmi düşüncem bu ewde diye.bagıra bağıra sana kızdım ondan yapmadım dedi.ne bagırıyon sen dedim sesini duyurmayamı çalışıyosun millete.hala bagırıyo b u arada.şeytan diyoki çarp bi tane yüzüne dedim ve tam yatacakken tuttu beni kolumdan sen kime çarpıyon hadi vur bakayım diyerek burnuma vurdu 2 kere.çok canım yandı ağlamaya başladım.kalktım çıkıyodum odadan kolumu tuttu koltuğa fırlattı hala vuruyo ve bagırıyo.soyunma odasına gittim giyinip çıkacaktım hava almaya yine saldırdı vurup duruyo hala.giyinmeme izin vermedi.bu arada ben iyice kendimden geçtim.konuşurken çenem titriyo kelimeler ağzımdan çıkmıyor vücudum şoka girmiş gibi titriyo.tansiyonumda düştü aşırı mide bulantısı oldu.alt komşuyla tartışmalıyız konuşmuyoruz.bunlar olayı duydu tabi onca bağırışa.aşagıda güle güle konuşuyolar duyduklarını belli edecekler yani.ekmeklerine yağ sürüldü nede olsa.neyse benim o halimi görünce duşa soktu beni.çıktım ağla ağla kendime gelmedim.aynaya baktım kollarım sırtım morarmış.omuzumda hala çok kötü bi ağrı var.dışarı çıkardı beni arabayla biraz dolaşıp ewe geldik.sırnaşmaya çalışıyo gönlümü almaya çalışıyo izin vermedim uyudum.sabah uyandım ağlamaktan gözlerim şişmiş yüzüm gözüm bi tuhaf.allahtan oğlum uyuyordu yaşananlara şahit olmadı.dayank yediğimemi yanayım yoksa alttaki pisliklerin bunu duyduklarınamı.okadar moralim bozukki nefret ediyorum herşeyden.23 yaşımda ewlendim 26 yaşımdayım suan.bazen diyorum kendi kendime ewlendinde başın göğemi erdi.dün ağlarken annem geldi aklıma ona okadar ihtiyacım vardiki oan. hala ağlıyorum yazarken bile.en çok ağrıma giden bu olaya alt katın şahit olması.çok canım yanıyor.uzun oldu kusura bakmayın içime dökmek istedim.ben şimdi hangisine yanayım....

Dayağın yanında şu cümleye de kıl oldum. İlişkiniz ayağa düşmüş, üzüldüm. :KK43:

ayrıl a morartana kadar dövmek ne demek

okadar yoruldumki herşeyi ewin bütün yükünü tek başıma sırtlanmaktan.ve aşırı sinirliyim.yüzümden hemen belli olur sinirim istesemde saklayamam.hiç bi dediğimi yapmaz ewde.o konu hakkında defalarca uyardım çocuk düşebilir dedim yok adam yapmıyor.bende unutabilirim çocuk sabah kalkıp çıkabilir düşebilir diyorum yok çıkmaz o diyo.bu lafından sonra tutamadım kendimi o lafı söyledin.beni bu lafı söyledim diye uyaran hanımlar hep erkeklermi bu tarz yaklaşımlarda buluncak acaba merak ediyorum.yani bayan söyleyince sivri dillilik erkek söyleyince sinirlilik mi olacak.ewet alt katı sorun yaptım çünkü aramızda kötü olaylar yaşandı ve böyle bişeye şahit olmalarını asla istemezdim.eşime çoook sinirliyim ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum.şuan ondan nefret ediyorum. dün gece aklıma geldikçe soğuyorum ondan.ne yapmalıyım peki sizce siz bi akıl verin

bunu gayet siradan birseymis gibi anlattiginiza gore bu ilk degil, son da olmayacak.
esiniz stres topu gibi kullanmis sizi resmen. dovup dovup rahatlayinca da sirnasmis.
simdi onunuzde iki secenek var
ya esinizi bosayip kurtulursunuz
ya da oyle yuzune cakarim vs gibi beylik laflar etmezsiniz.
karsinizda kendisinden fiziken dusuk olan daha narin bir canliya hic acimadan orantisiz siddet kullanan merhametsiz bir ayi var, ona gore ayiyla laf dalasina girmeyip huyuna gitmeniz gerekir.

Back
X