- 25 Ağustos 2014
- 21.116
- 50.534
- 798
íçinde bulunğum durum yanlış olabilir yani altkatı sorun yapmam.ama hiç bi zaman kötü olarak bi başkasının ağzına laf vermek istemdim heleki o tarz insanların ağzına hiç. rezillikten korkan bi insanım ve bunu yaşamış olmak üzdü beni.dayak konusuna gelince yapılan olay bende büyük yara açtı.ewe gelmesini bile istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi davranması beni iyice sinir ediyor.defalarca geri gittim ailemin yanına.artık utanıyorum.benim dertlerim yüzünden ailemde mahvoldu.hiç bizaman yaşadığım olayları tam anlatmadım onlara ama buna rağmen perişan oldular.herşeye çok çabuk kızan biri.kendi zehrini akıtır ben başlayınca uzatma kes artık der.ama o çoktan yaralamıştır beni
bundan sonra iyi olacagina inanarak bekliyoraun degil mi? belki olur belk olmaz bilemiyoruz, konumunu durumunu bilmiyorum ki sunu yap bunu yap diyeyim.. ama bu yara esinin muthis bi donus yapmasi ve baska bi adam olmasiyla (belki) kapanir.. adamin cabasi olmali, degismeye gayret etmeli, kendi sorgulamali.. komsular hassasiyetine bsy diyemem ama su an onemli olan onlar dgl, onlar iyi bilse ne olur kotu bilse ne olur, siz mutlu olmadiktan sonra.. bizim komsumuzun oglu karisini hamileyken bile doverdi ama sonra oyle bi degisim olduki, kadin iyiki devam etmisim diyo, cok dua etti cabaladi.. insaallah sizn de duzelir.. ama yanlis anlamayin, siz de kiskirtici dil birakin