Oldu olacak iyi ki dayak yemiş diyin de tam olsun. Ya hu kadın hiç mi kocasına bağırmasın, hiç mi sinirlenmesin? Allah aşkına sizlerin hayatı nasıl çok merak ediyorum evliliğinizde bugüne kadar tek bir ses yükseltmeniz dahi olmadı mı?Hep böyle güllük gülistanlık mıydınız? Anne çocuğuna hiç mi kızmasın, hiç mi dur demesin?
Gerçekten bu kk kadınlarının çağdaşlığı bir gün öldürecek beni.
bende konu sahibinin lafına sözüne dikkat etmesi gerektiğini düşünenlerdenim..
ve bu asla şiddeti normal gördüğüm, konu sahibine kaşınmış, iyi ki dayak yemiş dediğim anlamına gelmiyor !
elbette eşler arasında tartışmalar yaşanabilir, sesler bazen yükselebilir..
fakat gördüğü şiddet sonucunda bir kadın boşanmıyorsa, kocasını affetmiş de şimdi ki mesele kolu komşuya olan rezillikse,
o zaman bu kadının yapması gereken şey lafına sözüne dikkat etmektir..
lafına sözüne dikkat etmesin de iki gün sonra yeniden mi dayak yesin, sonunda ölüp kalsın mı?
birileri konu sahibine lafına sözüne dikkat et diyorsa bu olay bir daha yaşanmasın diye diyor...
"kendini ezdir, sus o senin kocandır, kocaya cevap verilmez hıııııı

" diye düşündüklerinden değil yani.....
sen çünkü kavga sırasında" suratına çarparım" diyorsan , adam dönüp gerçeğini yapar.. senin dediğini eyleme döker..
anlatılmak istenen bence bunlar..
kimse şiddeti haklı görmez...
ama boşanacak cesareti yoksa, hayat şartları kendi başına çocuğuna bakacak güçte değilse,
o zaman bu şiddet yanlısı adamla iyi geçinmek için çabalayacak.
kendi sağlığı canı için.. evladıyla huzurlu bir ömür yaşabilmek için.
inanın gerçekten konu sahibi için üzüldüm.. asla eşine cevap verdi diye dayak yemeyi hak etmedi.. tabi ki cevap verebilir.. susup oturmasın... fakat verdiği cevaplara dikkat etmek zorunda.
karşısında sağlam karakterli bir adam yok çünkü.. onunla tartışmaya girecek bir adam yok.. kısaca onu anlayacak bir adam yok...
eee böyle bir adama evet git bağır çağır, devam et haydi sen haklısın diyerek ikinci bir şiddete sebep mi olalım ?