• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEM DAYAK YEDİM HEM REZİL OLDUM :(

elini bile bile dolaba sokuyorsa bende bağırırım,savunursa babasına da bagırırım,ağrına gidiyorsa bağırmamız babası baksın o zaman..zaten tum gun bunaltmışlar kadını..tevbee tevbee.
geçmiş olsun arkadaşım,Allah bir daha yaşatmasın..

Bağıra bağıra terbiye edin zaten çocukları, sonra o çocuklarda büyüyünce döve döve eşlerini terbiye etsin.

Türlü türlü dert var kardeşim işte.
Bu arkadaşın kocası da ayrı bir tür psikopat.
Ve evet senin kocan ender bulunan bir türdü, ama neticede sorunluydu. Takma kafana artık...
Benim kocamin oyle olduguna dair bi iddaam yok.sadece kadinlarin bu kadar caresiz davranmasini kabul edemiyorum.

Sakın beni yanlış anlamayın ama bazen biz kadınlarda tutamıyoruz çenemizi. Resmen davetiye çıkarıyoruz. Azmettiriyoruz resmen. Yorumları okumadım henüz bana kızanlar olacaktır. Asla eşinizi tasvip edemem ama sizde azıcık yapıcı olsanız. 10 yıldır dayak yemediysem inanın nerde durmam gerektiğini bildiğim içindir.

Benim kocamin oyle olduguna dair bi iddaam yok.sadece kadinlarin bu kadar caresiz davranmasini kabul edemiyorum.
Aynen ben de, hiç evlenmedim, ondan mı bilemiyorum ama kocam ağzımı burnumu dağıtsa, komşuyu düşünüp dertlenmem herhalde. Bu kadarını da yapmam di mi? Yoksa evlenince karakterim mi değişir?

Sakın beni yanlış anlamayın ama bazen biz kadınlarda tutamıyoruz çenemizi. Resmen davetiye çıkarıyoruz. Azmettiriyoruz resmen. Yorumları okumadım henüz bana kızanlar olacaktır. Asla eşinizi tasvip edemem ama sizde azıcık yapıcı olsanız. 10 yıldır dayak yemediysem inanın nerde durmam gerektiğini bildiğim içindir.
Neee :KK57:
Kadıncağız neye sinirlenmiş, iyi okuyun, kapıyı açık bırakıp, balkonda sandalye bırakıyormuş adam BİLEREK. Sabah kalkıp çocuk sandalyeye çıkıp, kendini aşağı bırakabilir, kaç çocuk öyle ebeveyn dikkatsizliğinden ölmüş.
Ortada bildiğin can korkusu var ve adam sırf karısına gıcıklığına önlemini almıyor.
Ben olsam ben de bağırırım, oğlumun canı mı, kocamın rahatı mı, tartışmam bile!
E iyi o zaman kocam sinirli olduğunda, tartıştığımızda bana bağırdı diye alayım elime sopayı, ne de olsa davetiye çıkardı:KK14:
Tanrı korusun yıldan sonra haybeye şiddet görürseniz, acaba nasıl bir bahane bulursunuz, onu merak ettim şimdi. Dayak atan erkek ruh hastasıdır, dayağa sebep aranmaz, dayak hayvana bile atılmaz, buna sebep arayan da en az atan kadar suçludur.

Aynen ben de, hiç evlenmedim, ondan mı bilemiyorum ama kocam ağzımı burnumu dağıtsa, komşuyu düşünüp dertlenmem herhalde. Bu kadarını da yapmam di mi? Yoksa evlenince karakterim mi değişir?
Valla ben hep boyleydim hala boyleyim.cocugum oyle bi ortamda buyuyecegine ve mutsuz olucagina,ilerde beni dayak yiyip kocasinin koynuna giren gurursuz biri olarak hatirlayacagina ayrilirdim.kaldi ki bunlar olmadigi halde ayrildim cocugumun gelecegi,huzuru icin.degismezsin sanmam

Valla ben hep boyleydim hala boyleyim.cocugum oyle bi ortamda buyuyecegine ve mutsuz olucagina,ilerde beni dayak yiyip kocasinin koynuna giren gurursuz biri olarak hatirlayacagina ayrilirdim.kaldi ki bunlar olmadigi halde ayrildim cocugumun gelecegi,huzuru icin.degismezsin sanmam
Babam bir kere girişimde bulundu. Elini kaldıramadan,6 yaşındaki aklımla, 3 yaşındaki kardeşimle örgütlenip, birer terlik kapıp, babama saldırmış bir şahsiyetim. O gün bu gündür de denemedi, deneyemedi. O şok ona 16 yıl yetti.
Eğer babam değil dövmek, bir daha girişimde bulunsaydı, anneme en başta boşan diyecek kişi ben olurdum, olurum da. Öyle babasız büyümek, düğünümde babamın olmaması falan hiç etkilemez, dayakçı baba istemiyoruz anneler, dikkat dikkat. :KK31:

Neee :KK57:
Kadıncağız neye sinirlenmiş, iyi okuyun, kapıyı açık bırakıp, balkonda sandalye bırakıyormuş adam BİLEREK. Sabah kalkıp çocuk sandalyeye çıkıp, kendini aşağı bırakabilir, kaç çocuk öyle ebeveyn dikkatsizliğinden ölmüş.
Ortada bildiğin can korkusu var ve adam sırf karısına gıcıklığına önlemini almıyor.
Ben olsam ben de bağırırım, oğlumun canı mı, kocamın rahatı mı, tartışmam bile!
E iyi o zaman kocam sinirli olduğunda, tartıştığımızda bana bağırdı diye alayım elime sopayı, ne de olsa davetiye çıkardı:KK14:
Tanrı korusun yıldan sonra haybeye şiddet görürseniz, acaba nasıl bir bahane bulursunuz, onu merak ettim şimdi. Dayak atan erkek ruh hastasıdır, dayağa sebep aranmaz, dayak hayvana bile atılmaz, buna sebep arayan da en az atan kadar suçludur.
Dayak asla hakli sebepten degil ama oncesinde elini skstirdi diye canin acisiyla bide annesinin azarini isiten bi cocuk var.ve bence annenin asil tepkisi sandalye iceri alinmadigi icin degil koca ona bagardigi icin.kaldiki kucucuk cocuk anneden once kalkipta evde oyalanamaz tek sorun balkondaki sandalye olmaz.yada uyuyan cocuk evdemi birakildi yanina alarakmi gecenin bi saati dolandi sokaklarda o detayi bilmiyorum ki ikiside yanlis.ben ortada dusunulen bor cocuk goremiyorum

tamam bende kendi hatamı kabul ediyorum.o şekilde konuşmam körükledi bu durumu.ama karşımda beni okadar tahrik edici konuştuki gerçekten bi tane vurasım geldi.okadar bağırmadan konuş dememe rağmen bağıra bagıra konuşması sinirlerimi iyice gerdi.akşam gelince konuşucam bunun son şansı olduğunu.kendisi çok iyi bilir kafama koyduğum kararlı olduğum şeyi yapacağımı.eşimde olsa kimseye muhtaç olarak yaşamadım bu yaşıma kadar.erkektir olabilir zihniyetim olmadı hiç.alttada kalmadım kolay kolay ezdirmem kendimi.ama çocuk olunca iş değişiyor.bazı bayanlar bana kızıyordur biliyorum.aynı konuyu başkası açsa ona yorumum ne duruyosun boşa onu boşamazsan durumu kabullenmiş olursun olurdu.ama iş kendinde olunca olmuyor işte.hep bi yuvam var ewladım var düzenim var diyosun.ikimzide karşılıklı saygılı olunca düzelir diyosun.diyosun da diyosun yani.

Ya bu Türk kadinlarin yersiz bir sekilde asiri yuva düsünceligini anlamiyorum. Buna takinti derler artik. Soruyorum, ortada yuvami kaldi artik? Oglun birsey duymadigini ne malum? Kim bilir korkudan zavallim sesini çikartmadi? Hadi duymadi diyelim, ilerde duymayacagi, görmeyecegi ne malum?

Ki duymak, gormek her zaman önemli degil. Cocuklar herseyi hiseder. Anne babanin arasindaki gerginlikleri hiseder. Anne baba arasindaki asksiz, sevgisizligi hiseder ve kisligi, evlilik üzerinde görüsleri öyle sekillenir.

Kaç sans vermisin esine, yani bos bos kendini kandirma "son sans" demek ile. O son sans uzun zaman önce verilmisti zaten fakat hiç bir zaman son olmadi, ve olmayacakta. Bunu sadece esin degil, sende biliyorsun. Kendimi ezdirmem diyorsun fakat bu olayda (çok üzgünüm) bile kendini çok ezdirmisin. Kendin dedin sürekli annenlere gittin fakat her zaman geri geldin. Bu ezilmek degilde ne oluyor? Ogluna bu sekilde ne ögrettigini saniyorsun? Ki zaten oglun bahane, asil korktugun sey dul kalmak. Yeni bir hayata atanmak, bagimsiz olmak ve o hayatin ne getirecegini bilmememek. Ondan dolayi sinirli, siddetli bir adamin yanina kalmak daha mantikli geliyor sana ve "oglum için, yuvam için" diye kendini kandirip avutuyorsun.

Biliyormusun, baze siddet gören kadinlar artik o kivama geliyorlarki, bir gün esleri kötü yapilan yemek için bile dövmediginde "bu adam beni sevmiyor artik" diye düsünüp üzülüyorlar. Tipki senin gibi, artik siddet o kadar normal ki tek düsüncen "alt komsuya rezil oldum".

Seni dövecek, sonrada gezmeye çikaratacak kadar psikopat adam asla ve asla düzelmez! Bunu sakin unutma. Aklin yolu birdir, bu kadar insan yanilir olamaz. Darp raporu al ve bosan bu adamdan!

msjima belirtmistim, komsumuzun oglu esini hamileyken bile dovecek kadar psikopatti, ama ne olduysa adam 180derece degisti ve esi iyiki ayrilmamisim diyor simdi, cok dua etti e sabretti.. tabi o sure icinde olan psikolojine yillarina oluyor.. bosanacak durumunuz yoksa bile koklu bi cozum bulmalisiniz, ne yazikki %98 huylu huyundna vazgecmiyor, ama bu boyle gitmez, gitmemeli

dışarıya çok mutlu her şeyi yolunda bir çift olarak mı görünmek istiyorsunuz? o yüzden mi başkalarının, sizin yaşadıklarınıza şahit olmasından rahatsız oluyorsunuz, bu kadar dert ediyorsunuz bunu? tabi ki çiftlerin özel hayatına kimse şahit olmasın ancak yaşadığınız olayda üzüleceğiniz şey alt komşularınızın şahitliği olmamalı.burada asıl sorgulanması gerekenler, tartışma sırasındai sizin tavrınız, üslubunuz ve en önemlisi de eşinizin üslubu, uyguladığı şiddet. "domuşmak ifadesi, çocuğun düşme ihtimalini umursamamak, morartana kadar dövmek bunun üstüne bir de duş aldırıp arabayla gezintiye çıkarmak"

Eşini cezalandırman gerekirken birde arabaya binip gezmişsin ödül verir gibi , ne yapmak istediğinizi anlamadım bir kargaşa var hayatınızda bence bunu düzene sokum ve mutlaka bu hareketinden dolayı eşinizi cezalandırın artık darp raporumu alırsın 2 hafta kafa dinleyeceğim deyip annenemi gldersin birşey yapman gerek sanırım bu dayağın devamı gelir eşin ne pişman olmuş nede üzülmiş , bu ona 2 dövmeye cesaret verecektir
okadar yoruldumki herşeyi ewin bütün yükünü tek başıma sırtlanmaktan.ve aşırı sinirliyim.yüzümden hemen belli olur sinirim istesemde saklayamam.hiç bi dediğimi yapmaz ewde.o konu hakkında defalarca uyardım çocuk düşebilir dedim yok adam yapmıyor.bende unutabilirim çocuk sabah kalkıp çıkabilir düşebilir diyorum yok çıkmaz o diyo.bu lafından sonra tutamadım kendimi o lafı söyledin.beni bu lafı söyledim diye uyaran hanımlar hep erkeklermi bu tarz yaklaşımlarda buluncak acaba merak ediyorum.yani bayan söyleyince sivri dillilik erkek söyleyince sinirlilik mi olacak.ewet alt katı sorun yaptım çünkü aramızda kötü olaylar yaşandı ve böyle bişeye şahit olmalarını asla istemezdim.eşime çoook sinirliyim ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum.şuan ondan nefret ediyorum. dün gece aklıma geldikçe soğuyorum ondan.ne yapmalıyım peki sizce siz bi akıl verin

ne demek hanmefendi? demişse nolmuş?
eşinize ya da sevgilinize ağzının üstüne bir tane çarparım diyin bakalım isterseniz! bayanın eşinin yaptığı resmen haznoluk öküz herif vurmak dövmek nedir Allah yaşatmasın.ama bayanın uslubu konuşmaları ve tarzı da çok saygısızca.

dışarıya çok mutlu her şeyi yolunda bir çift olarak mı görünmek istiyorsunuz? o yüzden mi başkalarının, sizin yaşadıklarınıza şahit olmasından rahatsız oluyorsunuz, bu kadar dert ediyorsunuz bunu? tabi ki çiftlerin özel hayatına kimse şahit olmasın ancak yaşadığınız olayda üzüleceğiniz şey alt komşularınızın şahitliği olmamalı.burada asıl sorgulanması gerekenler, tartışma sırasındai sizin tavrınız, üslubunuz ve en önemlisi de eşinizin üslubu, uyguladığı şiddet. "domuşmak ifadesi, çocuğun düşme ihtimalini umursamamak bir de üstüne morartana kadar dövmek"
komsu sizi iyi bilse ve mutsuz olsani ne olur? o yuzden su etapta dusunulecek sey onlar dgl, evin icindeki ates..

Bağıra bağıra terbiye edin zaten çocukları, sonra o çocuklarda büyüyünce döve döve eşlerini terbiye etsin.
ona bakarsan kocası da bağırmaya karşı ama karısını bir güzel dövüyor!cocuğa bağırdık die karısını dövecek die birşey yok,zira çocuğuna bağırmayan anne de yoktur.ben hiç görmedim.

Anladığım kadarıyla çocuk için boşanmayı düşünmüyorum diyorsunuz. O zaman tavsiye değişir. Sakin olacaksın eşin yorgun kızgın olduğunda yanında civarında dolaşmayacaksın baktın sen sinirlisin gerginsin başka odaya geçip sakinleşeceksin. Ola ki kavga çıktı alttan almalısın. Biraz da huyuna gideceksin. Eve geldiğinde güzel karşıla adam yorgun gelmiş. Falan filan işte. Ya normal evlilikte bu denir de bilmiyorum bana şiddet uygulamış bir insana bunları da nasıl yaparım annem babam bana vursa ki candır herhalde küsüp yıllarca konuşmam adam gelecek sana vuracak. Boşan demiyorum diğerlerinin aksine ama al raporunu bir hakkında tutanak tutulsun bir daha sana vurulmayacağını anlasın az kamu davası açılsın uğraşsın ha bu kadına vurursam başıma iş açarım desin bir rahatı bozulsun sen niye sürekli annenin evine gitmek zorundasın ki o evden uzaklaştırılsın aklı başına gelsin.

Back
X