Hem de kardeşinin karısına...

Hakkında hayırlısı olsun.

Ama çocuğunu alıp memleketine dönebilirdi, ama sanırım o ne şiş yansın ne kebap demiş. türkiyede kalmak istemiş..

İnş o bebek sağlık ve mutlulukla büyür büyüklerin hesapları onun mutluluğunu bozmaz.

o adamın allah belasını versin ya peki yenge duydumu bu olanları :S

Duymadı, hiçkimseye birşey anlatmadı gelin.. kocasıyla barıştı rezillik çıksın istemiyorum dedi..

Kızlar suan o kadar şaşkınim ki son gelişmenin böyle olduğuna gerçekten inanamıyorum. Belki merak edenler olur diye sizinle de paylaşmak istedim. ..
Az önce gelin bizim eve geldi cocuguyla birlikte. Ben dün burada söylenen bilgileri nasil bir yol izlemesi gerektiğini ona anlattim. Sabah ilk is konsolosluga git dedim. Bekliyorum ki gitmis olsun, daha sonrası icin ne yapacağını anlatsin. Ne dese beğenirsiniz? Ben kocamla barıştım dedi. Mahkemeye gitmişler boşanma henüz kesinlesmemisti zaten biz bosanmaktan vazgeçtik demişler. Duyduklarıma inanamadim ama birsey de diyemedim. Hayat kendi hayati seçim kendi seçimi. . Günlerdir düşünmekten beynim parçalanacakti neredeyse. Bir senedir bebebiginden ayrildi diye onlarin sorunlarına üzülüyordum. Acaba nasil bosanacaklar velayeti alabilecek mi diyordum. Tam velayeti aldı herşey bitti demiştim ki yeniden barismislar.. ne diyebilirim ki su saatten sonra. Öyle bir adamla evli ki ickici kumarbaz her bankaya milyarlarca borcu var. Kocasının abisi tarafindan tacize uğradı ve bu evlilik devam ederse o adamın iğrenç yüzünü de görmek zorunda kalacak ve bunada susacak. Çocuğum icin yaptım dedi birsey diyemedim.. Sadece çok saskinim. Ne kınamak ne de yargılamak istemiyorum. Ama daha sonrasında yaşayacağı şeylerin zorluğunu düşündükçe üzülüyorum. Ne diyeyim, hayırlısı olsun :KK43: kendisi evli kalmak istedikten sonra bana laf düşmez. . Sizin de günlerdir vaktinizi alıyorum, konunun böyle sonuclanacagini bilsem hicbirinizi yormazdim. Herşey için teşekkürler hepinize..

Aynisi bana da oldu. Kocasindan ayrilmak icin yana yakila yol yordam soran kuzenim meger kocasiyla coktan barismista haber verme geregi bile duymamis, ben alakasiz insanlardan ogrenmistim. Ama barisana da birsey denmiyor iste.

Kaynının yaşadığı şehir buraya 10 saat uzaklıkta. Tek gitmesini bende istemiyorum ama ben gideyim desem de ailem göndermez beni zaten öyle insanların yanına. Arayıp söyle dedim kargoyla gondersinler evraklari kıyafetlerde kalırsa kalsın canından önemli değil ya. Insan korkuyor bunları duyduktan sonra. Ben hala olayın şokunu atlatabilmis değilim dinlerken bile cok korkunctu çünkü. Aklim almiyor bi insan kendinden yirmi yas küçük olan yengesine nasil saldirir böyle. Hayvan herif.Geberseymis bunu yapacagina doktor olacak birde
Polisle gitsin

ben böyle şeylerde tek tarafın lafına inanamıyorum . bağırınca komşular duymadı mı ? apar topar ordan çıkınca yengeye söylemediler mi ? biraz şüpheli geldi bana ? bir de hemen onlarla yaşamayı kabul etmesi garip . eşinin ailesinden uzak olmayı seçmemiş ki . belki artık orda tutmak istemediler . belki onun bir yanlışını gördüler . bu şekilde üste çıkmaya çalışıyor. dünya hali bu . durum bana çok şüpheli geliyor .Allah yardımcısı olsun.

Tam ben kocasiyla barisir yakinda yazacaktim , zaten olay gerceklesmis.
Kaynin tacizinin tezgah olduguna zerre pay vermiyorum cunku dr. adam oyle isin icine girmez.Aslinda kizin basina piyango konmus bence.Kiz bunu kullanabilirdi.Sadece opme olmus ancak adami korkutabilse idi biraz daha farkli olurdu.Size sunu da belirteyim.Siz bu kiz icin cok daha acikli konular acmak zorunda kalacaksiniz.Cunku kizin durumu cok zayif.Ve zayif olan malesef yutuluyor.Bu kizin cok ama cok cesur ve akilli olmasi lazim herseyden once.Ancak anlattiginiz kadariyla hic oyle degil anladigim kadari ile.
Benim de bir tanidigim siddet nedeniyle esinden surekli ayrilip barisiyordu , bir seferinde cok ciddi ayrilma noktasina geldiler.Cok buyuk olaylar oldu.Sonrasinda kiz barismis ve baristigini bana soyleyemedi.Cunku ben asiri tepki veriyordum.Ben bu durumlara kendini layik gordugu icin iliskimi kestim onlarla.Ve kisa bir sure sonra kizin annesi yatili ziyarete gelmis , Kadin salonda yatarken , dayakci herif arkadasimi yatak odasinda olduresiye dovmeye baslamis.Annesi kurtarmis kizi ve herifi de sokaga atmislar.Simdi de ayrilar.Yani bu kizin basina gelecek daha cok sey var ne yazik ki.Uzulerek belirtiyorum.

Back
X