Kızlar suan o kadar şaşkınim ki son gelişmenin böyle olduğuna gerçekten inanamıyorum. Belki merak edenler olur diye sizinle de paylaşmak istedim. ..
Az önce gelin bizim eve geldi cocuguyla birlikte. Ben dün burada söylenen bilgileri nasil bir yol izlemesi gerektiğini ona anlattim. Sabah ilk is konsolosluga git dedim. Bekliyorum ki gitmis olsun, daha sonrası icin ne yapacağını anlatsin. Ne dese beğenirsiniz? Ben kocamla barıştım dedi. Mahkemeye gitmişler boşanma henüz kesinlesmemisti zaten biz bosanmaktan vazgeçtik demişler. Duyduklarıma inanamadim ama birsey de diyemedim. Hayat kendi hayati seçim kendi seçimi. . Günlerdir düşünmekten beynim parçalanacakti neredeyse. Bir senedir bebebiginden ayrildi diye onlarin sorunlarına üzülüyordum. Acaba nasil bosanacaklar velayeti alabilecek mi diyordum. Tam velayeti aldı herşey bitti demiştim ki yeniden barismislar.. ne diyebilirim ki su saatten sonra. Öyle bir adamla evli ki ickici kumarbaz her bankaya milyarlarca borcu var. Kocasının abisi tarafindan tacize uğradı ve bu evlilik devam ederse o adamın iğrenç yüzünü de görmek zorunda kalacak ve bunada susacak. Çocuğum icin yaptım dedi birsey diyemedim.. Sadece çok saskinim. Ne kınamak ne de yargılamak istemiyorum. Ama daha sonrasında yaşayacağı şeylerin zorluğunu düşündükçe üzülüyorum. Ne diyeyim, hayırlısı olsun

kendisi evli kalmak istedikten sonra bana laf düşmez. . Sizin de günlerdir vaktinizi alıyorum, konunun böyle sonuclanacagini bilsem hicbirinizi yormazdim. Herşey için teşekkürler hepinize..