Hem de ne dert kızlar yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Öncelikle lütfen bana saldırmayın hemen anlamaya çalışın rica ediyorum. Benim eski doktorum 1 yıl kadar önce beni beğendiğini vs söylemesene belli etti. Ben kocama hâlâ aşık biri olarak duygusal karşılık vermedim asla. Ama şeytan bu ya ne telefonunu engelledim nede sosyal medyasını. Arada da arkadaşlarimin sağlık sorularına vs yardım istedim. Olaya geleyim :
Dün ilk defa müsait bir günümdü. Mesaj attım 1 saatim var çay içebiliriz dedim. Görüşemedik eve geldim. Silmemişim eşim gördü mesajı işte sonrasını tahmin edersiniz. Benim eşim sakın ve soğuktur. Karar verince yapar. Korkuyorum şimdi hiç konuşmuyoruz.
Bide şunu söyleyeyim, eşim aylardır bana yaklaşmıyordu cinsel olarak. Bir problem yok diyordu ama yaşlandı heralde diyordum. Çok ağır konuştu. Çocuğumun hatrina şimdi gitmitorum ama hazır ol bunun sonu ayrılık gibi laflar etti.
Kızlar ben kocamı çok seviyorum. Elimi bile tutmaz ama ben ona çok aşığım. Giderse ben naparim( çok fena bir çocukluk yaptım nasıl geri sararım bunu, mümkün mü.

Umarım adam çocuğunun hatırı için falan affetmez seni. Yakalanmasan aynen devamdı, yakalanınca "Bon kocumu cook sevuyom"

Zaman makinesi olsa geri sarin diyecemde yasanmis bitmis gitmis unuturmu hic adam hakli olarak da affetmez bunu esim yapsa bana bende kafamda bitirirdim bosanamayada giderdim oda kafasini toparlayip gitmeyi dusunuyordur

Nesini anlamamızı bekliyorsunuz acaba? Eşinizi size rağmen olgun, sakin, sabırlı kalabildiği için tebrik ediyorum. Siz “omo bon oşomo çok oşoğom” demeye devam edin. Çocuğunuz da varmış, yazık...

Kendinizi kandirmayin
Kocanizi sevmiyorsunuz

Ne hikmetse bu kocalarini aldatan kadinlarin da bahanesi hep cinsellik yoktu.
Yoksa yok bosan o zaman
Ne diye ikili oynuyorsun
Millet adam bulamiyor diye uzuluyor siz cifter cifter goturuyorsunuz

Aşık bir insan nasıl böyle bişeye teşebbüs eder orayı anlamadım
Sizin oralarda aşk,sevgi,sadakat farklı bir mana içeriyor sanırım

Adam seni affetse bile midesi almayacak ki

Kocamı cok seviyorum demeyin bari buraya gelip
Şu saatten sonra kocanızda yemez zaten .
İyi ki görmüş mesajı . Görmeseydi aynen devam edecektiniz . Çocukluk falan yazmışsınız ama bu çocukluk değil , aldatmadır.

Eşinize çok aşıksanız(!) 3.bir şahsın en ufak ilgisine nasıl gönlünüz kaydı?
Size inanmadım.Bu arada cinsellik yok ise ve bundan memnun değilseniz çözüm bulmaya çalışırsınız.Aldatmak bunun çözümü değil..
Ayrılın bence.Ne siz aldatın ne eşiniz aldatılsın.

Vebal almayın daha fazla.

keşke herkes yaşadığı gibi yazsa...
niye yazdım şimdi bunu

konu sahibesi size gelince çocukluk yaptım deyince masumlaşmamış yaptığınız.
kocanıza aşık olduğunuzu da sanmam.. adam zaten 2 senedir salonda yatıyormuş.
boşanmayı neden düşünmediniz? hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor.
evliliğinizin sağladığı konfordan vazgeçecek cesaretiniz yoksa evliliğin şartlarına uygun davranmak zorundasınız.

Bir de saldırmayın yazmış la havle...
Neyse ban orucundayım, kibar olmaya çalışıyorum.
İnşallah kocan seni kapının önüne koyar diyorum sadece. Geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…