Hem de ne dert kızlar yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısa ve net olarak ayrılmayı değil de aldatmayı seçen insanlardan midem bulanıyor bir de kadın erkek yakalanınca ama aslında boşluktaydım çok seviyorum lafından iğreniyorum bu ne tezatlık

erkeklerin kadın versiyonu sanırım bu da yazık çok yazık...
çocuğunu da senden alıp seni bırakacak hazırlıklı ol bari

15 yıllık evli ve 41 yaşındasınız ve çocukluk yaptınız öyle mi?
Cinsel hayatım kötü dediğinize göre doktorla bişeyler yaşama niyetiniz varmış.Kocasına aşık birinin yapacağı şeyler değil bunlar. Biz bile inanmadık kocanız nasıl inansın.

Silmissin konuyu ama alintilayanlar sağolsun. Neden cinsel birliktelik yasamadiginiza vurgu yaptiniz. Esiyle iliskiye giremeyenler aldatsin mi yani. Yaptığıniz yanlış, etkilenmissiniz ki görüşmek istemissiniz..

Valla engellemeyin, açık kapı bırakın, arkadaşlarınızı bahane edip iletişim kurun ‘şeytan bu ya engellemedim’. Sizin engellememeniz bile büyük hatayken birde görüşmüşsünüz... Cinsel hayat sıkıntılı diye ‘aaa adam sevişmiyormuş o zaman git başkasıyla seviş’ diyeceğimizi düşündünüz sanırım. Kadın yada erkek olsun seven insan ‘Şeytan’a uymaz.

Konuyu silmiş
Hikayenin tam böyle olduğuna inanmıyorum aranızda daha fazla şey geçti ve bu sefer silmeyi unuttunuz.
Kesin linç ederler diye bu kadarını yazdınız.

Kadınlara aldatmada nasıl bosanmak haksa, erkekler için de hak. Esiniz size dava açsa bu durumdan ötürü kusurlu da görünüceksiniz. Sahsen affetmezdim. Cünkü yakalamasa arkası gelirdi. Siz cinsellik yaşanmıyor diye kafanızda aldatma bahanenizi hazirlamissiniz bile. Geçmiş olsun esinize. Ek not: insan çocuğandan utanır, ha eşinden utanmadın diyelim. Cocuk varmış birde

Cinsellik her şey mi gerçekten? Bu kadar önemli mi? Bunun yaşlılığı, hastalığı var. Çok seviyorum ama tatmin edemiyor diye sürekli başkalarına mı gideceksiniz. Eşinizin yerinde olsam çocuğu da alır o evden ayrılırdım. Aynı evde sizinlebnefes alıyor olmaya bile tahammül edemez, iğrenirdim, midem kalkardı.

Burası kadınlar kulübü , gav.tlar kulübü değil... teselli arıyorsan başka kapıya git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…