Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hem dümdüz hem kıvırcık saça sahip olmak :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

livaelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
3
0
1
26
Selam arkadaşlar, yıllardır çözüm bulamadığım bir sorunum var. saçlarımın yarısı kıvırcık yarısı dümdüz..:KK43: hangi saç tipine göre bakım yapacağımı şaşırdım doğrusu ve bu beni çok üzüyor siz olsanız ne yapardınız? Araştırdım böyle bir durum yaşayan da yok sanırım..Fikirleriniz çok önemli benim için

Düz veya kıvırcık saça yönelik bakım yapmak yerine saçlarının kuru mu yağlı mı yoksa normal mi olduğuna karar verip buna yönelik ürünler kullanmalısın. Bu arada saçlarını düz seviyorsan brezilya fönü, dalgalı seviyorsan sıkı perma yaptırabilirsin.

Düz veya kıvırcık saça yönelik bakım yapmak yerine saçlarının kuru mu yağlı mı yoksa normal mi olduğuna karar verip buna yönelik ürünler kullanmalısın. Bu arada saçlarını düz seviyorsan brezilya fönü, dalgalı seviyorsan sıkı perma yaptırabilirsin.
Aslında sorun da zaten saçlarımın tamamen yağlı veya kuru olmamasında.. yani kıvırcık yerleri telefon teli gibi kabarık kuru uçuş uçuş saman gibi, düz yerleri ise dümdüz parlak bişey yapmasam da bakımlı duruyo. denemediğim ürün kalmadı brezilya fönünü ise yaptırmak istedim ama kuaförüm çok zararlı dedi o yüzden yaptırmadım kimyasal olmadan saçlarımı kurtarmanın bir yolu yok mudur ki..

Back
X