Evet hanımlar,
özellikle belim incelsin diyen hanımlar,bu alet tam size göre.
yer kaplamıyor,sadece 12 TL ve eğlenceli,ben aldım kullanıyorum ve faydasınıda gördüm açıkçası: )
Evet hanımlar,
özellikle belim incelsin diyen hanımlar,bu alet tam size göre.
yer kaplamıyor,sadece 12 TL ve eğlenceli,ben aldım kullanıyorum ve faydasınıda gördüm açıkçası: )
yürümek en iyi ilaç basene.
benim belim ince,basenim geniş yürüyerek bu yaz 5 kg verdim.
birde youtube da oryantal step görselleri var onlarda çok işe yarıyor: )
ben koşu bandı aldım 2 hafta önce hergün en az 40 dk yürümeye çalışıyorum iyi geliyor,
tavsiye ederim.
bir de hepsiburada.com a bak canım,orda çok değişik spor aletleri var hemde fiyatlar çok uygun :)
eşimi kandırabilirsem öbür ayada ufak tefek bişeyler aldıracağım,plates lastiği,topu,zayıflama ayakkabısı vs: )
bu arada zayıflama ayakkabısını kullanan var mı?
çok rahatmış,ayağı yormadığı için,spor yapma süresi uzuyormuş :44:
yürümek en iyi ilaç basene.
benim belim ince,basenim geniş yürüyerek bu yaz 5 kg verdim.
birde youtube da oryantal step görselleri var onlarda çok işe yarıyor: )
ben koşu bandı aldım 2 hafta önce hergün en az 40 dk yürümeye çalışıyorum iyi geliyor,
tavsiye ederim.
bir de hepsiburada.com a bak canım,orda çok değişik spor aletleri var hemde fiyatlar çok uygun :)
eşimi kandırabilirsem öbür ayada ufak tefek bişeyler aldıracağım,plates lastiği,topu,zayıflama ayakkabısı vs: )
bu arada zayıflama ayakkabısını kullanan var mı?
çok rahatmış,ayağı yormadığı için,spor yapma süresi uzuyormuş :44:
benide gören kilo al zayıfsın diyor,fakat tesettürlü olduğum ve etek giydiğim için kimse kara gerçeği göremiyor
basenim geniş değil ama kalçam var,bacaklarım kalın ve etek kapatıyor bu kusuru: )
ayakkabıyı eşimle birlikte alalım diyoruz,benim içinde iyi olur,yürüüyüş yaparken.
kulllanan varsa yorum yaparsa seviiniriz