Hem el iyisi, hem çok kaba!

MaxBinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
22
0
86
Muğla
:a015:

Kızlar artık ağlamaktan gözlerim şişti. 10 yıllık evliyim. Eşim her zaman kabaydı ama demekki bir insan bir dönemden sonra kaldıramıyor. 2 çocuğum var.
Eşim kazancını paylaşmayı çok sever. Dayanamıyorum artık. Eli çok açık vermeyi sever ama her zaman ele...

1 değil 2 değil her zaman herkese aynı
her verdiği insan işi bitince bi dahada görüşmüyo
Anlayamıyor galiba ama ben ona bunu nasıl anlatırım.

Aslında herşey çok açık ama o görmemek te ısrar ediyor.

Birde hiç ama hiç bir güzel kelime duymuyorum
kendisine ifade ettiğimde benim kişiliğim bu değişemem istersen ayrılalım diyo... Allahım yaa...

Çok sinirliyim ayrıntı isteyen olursa yazarım

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ne yapayım nasıl davranayım şaşırdım

cnm aynı babamı anlatmışsın oda öyleydi de son başına gelen oalydan sonra anca adam oldu böyle insan çok var çevremizde ailesine gelince yok ama dışarıya elegelince var hayır diyemez onlara sende sinirini belli et diş göster derim yoksa kaba insanlar güzel güzel konuşmaktananlamaz hatta tehdid bile et yani asıl ben ayılacam böyle olursa falan diye ağır konuş senle işi biten birdaha yüzüne bakmıyo gibi de yani sonuçta seni dövemez kendine güven ve bu konuyu serçe rahatsız olduğunu ısrar ederek anlar inan annem böyle çok uğraştı güzel olmadı en sonun da babamı süt dökmüş kedi yaptı bence ipleri hemen elle almaya bak güzelim:oklava:

ben bu insanları kesinlikle anlayamayacağım...
neden boşanalım demek bu kadar kolaylarına gidiyor....
insan değer verdiği ailesi için,çocukları için
mücadele etmez mi...
tamam yapı itibarıyle yardım etmeyi sevebilir ama
daha sonra ne arayan var,ne konuşan diyorsunuz,
resmen adamı kullanıyorlar ,adamda sesini çıkarmıyor,
buna yapılacak birşey var mı bilemiyorum....
güzel söz her erkek söyleyemez,ama başka hareketlerle gösterebilir...
herkesin sevgi dili farklıdır diyoruz ya,
işiniz gerçekten zor...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

Son düzenleme:
pes yani bu insanlar çıldırmış olmalı hem iki çocuğun var hemde kötü davranıyorsun bir müsibet gelmeyince başlarına akıllanmaz böyleleri üzüldüm canım durumuna alttan almı desem bağır çağırmı desem ama iki çocuğun hatrına dağıtma yuvanı içki kumar kadın ayağı yoksa biraz sen biraz o anlayışlı olarak durumu düzeltmeye bakın canım rabbim yardımcın olsun

istersen ayrılalım demek ne demek??
bu kadar kolaymıymış eşin için?
bence sende boşuna kendini yıpratma..
sende onun gibi rahat olmaya çalış..bırak o şekilde davransın..sen
üstüne düşmeyince o senin üstüne düşecektri bence..

Canım kabalıktan kastın,sana hakaret falan etmesimi?
yoksa sıcak olmayışı,iltifatlarda bulunmayışımı?
Şayet bu 2 ci şıksa
Bazı insanlar duygularını kolay kolay dile getirmeyebilirler,bu yapıyla ilgili birşey
Siz şiddetli kavgalarda etseniz,iş ayrılığa kadar varsada duymanız zordur bu tip kelimeleri.
Durum buysa,10 yıllık bir evlilikten söz ediyoruz,onun açıklarını siz kapatmaya çalışın.
Tamam haklısınız zordur,karşılık bulmadan sıcak davranmak ama,tek problem buysa hayatınızda aşılmayacak birşey değil bence.
Ama kabalıktan kastınız hakaret ise ozaman diyebileceğim birşey yok maalesef.

madem öle tamam de blöf yap özür dileyene kadarda gelme bu asamada pisman oluyorlar...2 çocucğun var bunun için bosan bitir demek saçma ama dediğim gibi bidaha konu aç yine aynı seyle karsına gelirse tamam de bosanalım...emin ol kuyruğu sıkısır ne kadar kolaya ya alla alla seni alırken o iki çocuğu yaparken aklı nerdeymis....

istersen ayrılalımda ne demek yaa bu kadar kolay mı?
bu kadar mı gözden çıkarmış istersen ayrılalım lafa bak :kızgın:

sizde tamam ayrılalım diyip bir gidin bakalım ne yapacak o zaman

ayrılmayı bu kadar kolay görüyorsa ya sizi gerçekten gözden çıkarmış
ya da sizin gidemeyeceğinizi bildiği için yapıyordur..
birkaç günlüğüne annenize gidin bakalım ne tepki vercek?

ya artik bu "ayrilalim" kelimesi niye bukadar kolay söyleniyo..
kücük bir tartismada bile olsa hemen "ayrilalim ozaman" deniyoo.. yazik yaa ne hale gelmisiz... :kızgın:
eskiden böylemiydii..aahh aahh ne diyim

Eşiniz sizi sevmıyomu yaa?

Ne kadarda rahat tamam bıtsın fılan...:1shok:

Şaşırdım,Senı gözden cıkardıysa blöf yap,uzat elıne bı bosanma dılekçesı örneği,yaz aynısını de ımzala fılan de,madem bu kadar hafife alıyosun evlılıgımızı bıtsın ozaman de. :kızgın:

Eşinizin kabalık huyunu değiştirmeniz biraz zor, bazı arkadaşlar blöf yapın demişler ama ben blöflerden korkarım. Ya blöfü karşı taraf yutmazsa ne olacak. Kabalığını kulak arkası yapabilirsiniz, bence daha önemli konu yarasını başkalarına yedirmesi. O para sizin çoluğunuzun çocuğunuzun rızkıdır. Bu konuda önlem almanız gerekir bence.

ne kadar kolay hemen ayrılalım demek karşı tarafın canını ne kadar çok acıtır....bence hiçbiyere gitmeyin blöf yapmayın eşinizin başkalarına yedirdiği parayıda siz yeyin çoluk çoçuk ohhhhhhhhhh sefanız olsun valla.............

para harca harcaki dağıtacak yer bulamasın.Kabul ediyorum cömertlik paylaşım çok güzel ama insan önce eşinin isteklerine karşılık vermeli.

Ayrılalım demekle "işine gelirse ben böyleyim" demek ıstıyor...

Bu kadar kolay deıl kurdugu yuvayı bır ıkı tatlı söz söleyemedıgı ıcın bıtırmesı...

Ayrılmak ısteyen erkek var,ayrılmak ısteyen erkek var....

Eşinizin agzına yer etmıs ayrılalım demek,sızde böle bıseye cesaret edemeyecegınız ıcın belkıde hemencecık böle bır cözum önerısı sunuyor,çünkü askım hayatım demeyecek ya,erkekliğine laf gelır maazallah...

Hıcc sıkma canını canım,guzel yollada söleyıp anlamadıysa,birgün birinden yıyecek bı koca kazığı o zaman anlayacak anyayı...

10 yıl emek verilmiş bir evlilikte istemiyorsan ayrılalım sözü bence gitmeyeceğinizi bilidğindendir.
Eşinize ailenizin önceliklerini hatırlatsanız, evle ilgili yapılması gereken harcamalar konusunda
tutumu nasıl bilmiyorum. Ama önceliğinin evi ve ailesi olduğunun farkında olmayan pekçok kişi
var malesef. Ben blöf yapma tarftarı değilim. Ya gerçekten gidilmeli yada boşuna giderim
dememeli, yada gidip ne zaman gelecek diye beklememeli bence.
Eşinizin kabalığını değiştirmek çok zor. İnsanlar hele ki belli bir yaştan sonra kolay kolay
değişmiyorlar. Ancak biraz daha ılımlı olabilir. Konuşmadan bu sorunları çözmeniz çok zor.
Suçlayarak değil ancak yaptıkları karşısında hissettklerinizi, sakin bir dille anlatırsanız
inşallah sizi anlar.

eşini değişmiyosa bu şekilde kabul edeceksin o zaman...
birinden iyi bi darbe aldığında aklı başına gelir...

canım benim sen harca ozaman el yiyeceğine sen ye...kendine altın felan aldır hem yatırım olur bi taraftan hem de başkalrına vereceği parada azalmış olur..çocuklarınızın adına bi hesap açtırın mesela eşini ikna etmeye çalış maaşından her ay oraya bi miktar aktarılsın en azından gelecekte faydasını görürsünüz...sen çalışıyorsan maaşını ona verme kendine yatırım yap..eli sıkışsa bile verme daha önce verdiğin borçları toparla dersin..

Back
X