• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem el iyisi, hem çok kaba!

uffff çok kötuu yaaa benim babam öyleydi el iyisi ev delisi:mymeka:ne zaman emekli oldu parayı yetiştirmekte zorlandı ozaman aklı başına geldi.ne yapablirsin hiç bilmiyorum ki ama sen dengeli git harcamalarına dikkat et(eminim öylesindir ama)ileride bi gun demesin sende bunları bunları yaptın die.psikologa falan danışsan aslında bi işe yararmı ?

:a015:

Kızlar artık ağlamaktan gözlerim şişti. 10 yıllık evliyim. Eşim her zaman kabaydı ama demekki bir insan bir dönemden sonra kaldıramıyor. 2 çocuğum var.
Eşim kazancını paylaşmayı çok sever. Dayanamıyorum artık. Eli çok açık vermeyi sever ama her zaman ele...

1 değil 2 değil her zaman herkese aynı
her verdiği insan işi bitince bi dahada görüşmüyo
Anlayamıyor galiba ama ben ona bunu nasıl anlatırım.

Aslında herşey çok açık ama o görmemek te ısrar ediyor.

Birde hiç ama hiç bir güzel kelime duymuyorum
kendisine ifade ettiğimde benim kişiliğim bu değişemem istersen ayrılalım diyo... Allahım yaa...

Çok sinirliyim ayrıntı isteyen olursa yazarım

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ne yapayım nasıl davranayım şaşırdım

sizin nazarınızda ne hak edıyorsa öyle davranınız..
:oklava:

Ayrılalım ben artık böyle bi kalasa tahammül edemiom de.
kusura bakma eşine kaydı biraz ama. Kadınları böle el için kıranlara. heleki fedakar kadınlara bunu yapanlara gr iyi lafım yok!

Bakalım nolcak. cokmu istemiş ayrılmayı

ALLAH yardımcınız olsun, işin çok zor arkadaşım. ayrılalım dıyorsa bır kere de bu blöfü gör bence bakalım belkı burnu surtulur ama yıne sen daha ıyısını bılırsın. ben olsam bu blöfü ona yedırtırdım.

ya çıldırıcam yaaaa..nedir bu erkeklerin bizle sorunu yaaa...en sıcak en güzel en tatlı bize davranmaları gerekirken görülen şu muameleye bak yaaa...biri kazık atsa kahrını çeken biz,yoklukta biz,sıkıntıda biz,sinirliyken biz biz biz...nedir bu yaaa....kızlar toplanalım atalım şu kocaları nedir bunlardan bu kadar kadının çekisi çilesi off beeeeeeeeeee kötükedihüso

el açıklığı,eşe değer vermeme ve senelerdir tatlı söz söylememek konusunda bitek numune babam zannediyordum ama tek değilmiş.
bu insanlar hiç ama hiç değişmez allah yardımcınız olsun sizinde anneminde ...

benim babamda böyle eli açık..
birinden kazık yemedikçe devam eder bu durum. yani sırtından vurulmadıkça aynı şey devam edicektir. siz ne kadar söylerseniz uyarırsanız uyarın dinlemeyecektir..

canlarım benim çok sağolun hepiniz... geçtiğimiz sene bir ortağımız vardı ve ben hamileydim. bu arada 6 yaşındada bir oğlum var. 5 aylık hamileydimki artık o çoook meşhur blöfü yapayımda aklı başına gelsin dedim. çektim gittim. arkamdan 3 koli kıyafetlerim geldi.:1shok:..... 2 ay orada kalmak zorunda kaldım. KALAS demişya bi arkadaşım benimki kütük olmuş artık. Bence onun psikolojik sorunları var. Benim buı durumda çocuklarım için en hayırlısını yapmam lazım.. ıyi dilekler için Allah Razı Olsun hepinizden....
6 yaşındaki oğlum geçen yıl havuzda korktu ve kekemeliği başladı. Ara ara ama bakıyorum biz ne zaman tartışırsak çocuk daha çok kekeliyor.
Diyorum ki çocuğumun yanında yapma
Çünkü ortada olay yok dur ben bir bağırayım huzur bozayım diyor.
Sabah 8 de kalktım.
Ütüsü hazır
kahvaltısı hazır
dün oğluma harçlık vermişti sabah almış
çocukta babam paramı aldı diye geldi.
Bende e öle elinde tutarsan alırlar iyi olmuş dedim.
ıçerden bi hışımla geldi Sen benim çocuğumla arama ne giriyorsun deyip hoop bir tekme... öküz yaa
ben diyorum ki ben aranıza girmiyorum. dinleyen kim...
sabah sabah iki çocuk diğeri de 1 yaşında salya sümük ağlıyoruz.
çekti gitti.....

akşama gelecek
hadi maçan yiyorsa surat yap....
Hayatı zindn eder...
bide her seferinde ben özür diliyeceğim.
8 yıllık anneyim hiç bir anneler günüm kutlanmadı..
Aman bıktım artık vallahi ne olursa olsun bundan kötüsü tufan yaa....

Allah'a Havale Ediyorum. Rabbim çocuklarım için en hayırlısı ne ise onu göstersin..

ben tımarhaneye giderim kesin....

benim kocada dahil olmak üzere tüm öküz,kalas,odun vs. kocaları sallandırmak lazım cumhuriyet meydanında... yada toprağa gömüp taş atmaları vurup kahpeye dermiş gibi.......

Back
X