Hem emzirip hem mama verenler öğünleri nasıl ayarlıyorsunuz

Level2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
37
17
38
41
4 nisanda 38 haftalık doğum yaptım. İlk hafta muayenesinde %10 dan fazla kilo kaybetmiş ve sarılığı arttığı için 1 gün fototerapi aldı. Bu haftaki kilo kontrolündede sadece 80 gr almış. Sarılıktan sonra geceleri 2 kere 60 lık mama veriyordum. Şimdi gündüzleride mi vermeliyim. Dr çocuk aç kalmış ama mama vermeden önce sütünü artırmaya bak dedi. Ama çok açlıktan ağlarsa mama verirsin dedi. Kafam karıştı nadıl yapmalıyım

su an 20 günlük kadar bebeğiniz. bence 120 cc yi 4 e bile bölebilirsiniz yani gece emzşr uyut sonraki uyandıgında 30 cc mama sonrakı uyandıgında emzir sonrakı uyandıgında yıne 30 cc mama. cunku gece 60 -60 mama verırsen gece hıc emmıcek ve sutun azalıcak gece sut uretımı cok fazla meme bosalsınkı yenısı gelsin. mutlaka bol bol emzir bol bol çiğ yeşillik yogurt süt ye. bol sütlü günler :)

Merhaba bende 1 nisanda 40+1 le normal dogum yaptim kanamam cok dogugu icin 2 saat bekledim dogumhanede ben gepene kadar 2 defa 30 cc mama vermisler ordan alisti bizim ki ne kadar mezirirsem emziriyim mama istedim kutunun ustunde olduleri yaziyo zaten ayina gore bende hic kesmedim mamayi sutumde cok yetmiyodu zaten simdi 2 ay 1 haftaligin gunde 3 ogun 120 cc mama aliyoruz bi oglen veriyorum rahat uyuyo bende o yurken isimi gucumu yapiyorum bi aksam 7-8 gibi veriyorum bide gece yatarken 12 de falan veriyorum sutum anca yetiyo arada rezene falanda verdigim halde mamaya cok yuklenmek istemiyorum ama alalha cok sukur hic kilo kaybi sarili yasamadik 1. Haftasona sarili tamamen gitmis demisti doktor bronsit olduk sadece onda 200 gr zayifladi simdi iyi benegin seni cok emmiyosa sagmayi dene canim bende cok ise yaradi

Bide sut olmasi icin lactamil ve maltana ananas kullaniyorum cok ise yariyo tavsiye ederim digerleri gibi kiloda aldirmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…