justing76 canım Defnem.... Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 2.535 8 641 Bursa 30 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi justing76 #1 slm kızlar.benim eşimin spermogramı inişli çıkışlı ama genelde düşük.ayrıca benim yumurtalarımda istenilen büyüklükte değilmiş.bu yüzden ya aşılama yada tüp bebek önerdi dr um.benim durumumda olupta aşılama yada tüpbebek yöntemiyle hamile kalan varmı acaba???a.s.
slm kızlar.benim eşimin spermogramı inişli çıkışlı ama genelde düşük.ayrıca benim yumurtalarımda istenilen büyüklükte değilmiş.bu yüzden ya aşılama yada tüp bebek önerdi dr um.benim durumumda olupta aşılama yada tüpbebek yöntemiyle hamile kalan varmı acaba???a.s.
nurnberg Kızım yaşama sevincim Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2009 201 1 96 Sakarya 30 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi justing76 #2 bende 4. tüp bebek tedavısı sonucu hamıle kalabıldım. ama sorun sadece bende ıdı. ama tüp bebek merkezlerınde var böyle hem eşinde hem kendınde sorun olupta haıle kalanlar...
bende 4. tüp bebek tedavısı sonucu hamıle kalabıldım. ama sorun sadece bende ıdı. ama tüp bebek merkezlerınde var böyle hem eşinde hem kendınde sorun olupta haıle kalanlar...