Tabi evde baktırmıyorum anneanne ve babaanne bakıyo şükür
canım anane babaanne çağırsak gelir ama onlar ev hanımı... sonra laf yemeyelim ŞİMDİKİ GELİNLER diye... kendi annem zaten iki güne bir balkon siler...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi evde baktırmıyorum anneanne ve babaanne bakıyo şükür
Benim eski erkek arkadaşım da aksine çok titizdi çok kavga ediyordum onunla
canım anane babaanne çağırsak gelir ama onlar ev hanımı... sonra laf yemeyelim ŞİMDİKİ GELİNLER diye... kendi annem zaten iki güne bir balkon siler...laf işiteceğime kendim sizlerle karar vermek istedim...
15 günde bir yardımcı tutsanız yeter.
Ben de eskiden haftasonu temizlik yapmaya çalışıyordum ama baktım haftasonu ölüyor resmen
E ben ne için çalışıyorum dedim, kendi kıymetimi ben bilmeyeceksem kim bilecek dedim.
15 günde bir geliyor bana, yetiyor. Ben de süpürüyorum gerekirse, lavabo ovuyorum ama elbette hepsinin bana kalmasından kat kat iyi.
Çok rahatım valla.
Ortası yok mu bunların
canım sorun orada bizimki de titiz... hepsini ben ona veremem ki.. çocuk olunca ayrı dünyaların kapıları açılıyor.. Anne olmak kolay da anne olup bu dünya düzenine alışmak zor...
merhaba hanımlar.
5 yıllık evli ve 29 yaşındayım. Bir adet dünyalar tatlısı kızım var. Eşimle bu aralar sürekli kavga ediyoruz. Konu ise temizlik ve ev düzeni.Eşim ev temizliğine pek karışmak istemiyor ancak düzenleyebilirim diyor. Ancak ben evli + çocuk (hafta içi bakıcı) + çalışan + KPSS hazırlanan (videolarla) biri olarak eşime ev içinde hangi görevleri vermeliyim haftalık nasıl bir programa tabi olmalıyım? açıkçası ayarlayamadım. Eşimin de iş yükü çok ağır ve eve iş getirebiliyor kimi zaman.
Bu durumda olanlar eşlerinden neler yapmasını istiyorlar? Katı kurallara başlamalı mıyım?![]()
içimi rahatlattın... :)aynı durumu bende yaşadım halen yaşıyorum.temizliğe kadın gelmezse olmaz.oldugu kadar bazen çok pis.bazen çok temiz ömür geçiyor.takmamalısın.kpss e odaklanmalısın.ben odaklanmıştım ve hiç takmadım gayet de iyi puan aldım
ya ellerini bir işe sürmüyorlar ya da benim evde olduğu gibi her işten anlıyorlar, hayır böyleside zor inanın
şKolejde öğretmenim aslında maaşımız iyi eşim özel bir üniv. akademisyen... çalışmadan da olmaz... malum eğitim siyasetin elinde.. bir kelimeyle milyonlar etkileniyor... Geleceğe dönük kızımıza güzel imkanlar oluşturmak istiyoruz...
Haftalık yaparız bir gün tamam da zaten iki günümüz var tüm günümüzü temizliğe mi vermeliyiz? Birde balkon temizliği, dip köşe, halıları silmek, mutfak dolaplarını içini silmek gibi ayrıntılara giremez oldum.. Zaten sosyallik bitti.. Üniv arkadaşlarım dağıldı... Hayat böyle mi devam edecek?![]()
ben de çalışıyorum ve iki çocuğum var. temizliği akşamları yapıyoruz. mesela cuma akşamı eşim evi süpürüp, siliyor. ben de arkasından toz alıyorum. perşembe akşam banyoyu temizliyorum. camlar temizlenecekse her akşam bir odayı siliyorum. yemekleri iki günlük yapıyorum. yemek yapmadığım akşamlar da temizlik, ütü yapıyorum. ütüyü hiç biriktirmem o yüzden haftada yarım saat en fazla bir saat ütü yapıyorum. böylece haftasonu iki gün bana kalıyor. haftasonları da erken kalkıyoruz, rahatça ayrıntılı temizlik yapıyorum. öğleden sonraya işim kalmıyor. haftasonu bir gün eşimle dışarı çıkıyorum bir gün de arkadaşlarım ya da annemle vakit geçiriyorum.Kolejde öğretmenim aslında maaşımız iyi eşim özel bir üniv. akademisyen... çalışmadan da olmaz... malum eğitim siyasetin elinde.. bir kelimeyle milyonlar etkileniyor... Geleceğe dönük kızımıza güzel imkanlar oluşturmak istiyoruz...
Haftalık yaparız bir gün tamam da zaten iki günümüz var tüm günümüzü temizliğe mi vermeliyiz? Birde balkon temizliği, dip köşe, halıları silmek, mutfak dolaplarını içini silmek gibi ayrıntılara giremez oldum.. Zaten sosyallik bitti.. Üniv arkadaşlarım dağıldı... Hayat böyle mi devam edecek?![]()