• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem ev hem de iş peşinde bitap düştüm..

Hepsini okuyorum cevaplarınız için teşekkür ederim...

Aaa soğanlar yanacak bir karıştırsan sana zahmet. Aa ekmek gitmemiş, su nerdeydi....
ay canım kocacım ben çocukların ödevine bakayım hadi sende bir çay demle içelim sen çok güzel demliyorsun derim :KK70:

Ricalar güzel bende yaparım ancak sinirli olunca taraflar bazen geçerli olmuyor...

Benımde kocam sureklı basında emır veren bırı olursa yada bırının yanında bırsey ıstersem , herseyı ona yaptırmısım gıbı davranmaya baslıyor.. Bır ıs yaptıgı zaman oyle bır pohpohluyorumki.. O zaman hem daha sevkle yapıyor..Yada yuksek yerlerle ve agır ıslerle kesınlıkle ugrasmıyorum ben yapamadım yardım edermısın dıyorum.. baslıyor yapmaya.. Arkadasıyla playsstation oynutyorlar kaybeden yerlerı sıler yada kaybeden utu yapar dıye gaza verıyorum kesınlıkle o ısı yapmamak ıcın hırsla oynuyorlar kaybeden mecbur kalıyor ve ısıme de gelıyor oyun haline getırmek.. Camasır asmak ıcın buyuk parcaları hemen cagırıyorum, katlanacak seyler cok buyukse hemen bı ucunu ustune atıyorum beraber katlıyoruz.. Hafta sonu ılk ısımız carsafları degıstırmek yataktan kalkınca. Bıde aldıgını gerı hemen yerıne koyması ıcın soylenıyorum onu yerıne koyarmısın lutfen dıye dıye.. Yada bunu suraya goturebılırmısın, onu oradan verebılır mısın dıye once ıstıyorum Sonra bıraktırıyorum.. Bız daha yenı evlıyız kendını soyutlamaması ıcın sımdıden mutlaka her ısımde destek ıstıyorum nasıl alısırsak oyle gıder cunku..

Benı temızlık yaparken gorurse helal olsun karıma dıye fazla gaz verıyor :) bende kendımı super hıssedıp yapıyorum yapabıldıgım kadar..

temizlik için yardımcı alın.
eşinize de kural koymak yerine, siz yaparken tatlılıkla ona da yaptırın.

Back
X