hem evli hem bebekli hemde öğrenci olanlar

ben şikayet etmiyorum tercihlerimden pişman olacak olsaydım yada kendime güvenmeseydim böyle bi yola girmezdim. ben sadece benim gibi olan insanlardan görüş ve tecrübelerini istiyorum yargılamalarını değil.....? ayrıca ben evlendikten sonra kazandım okulu

insan 4 olur evlenir,3 ü bitirir evlenir ama sen daha 2 ye geçmişsin hem evlenmişsin hem de çocuk yapmışsın
ailen nasıl izin verdi evlenmene şaşırdım doğrusu,etrafımda öğrenciyken evlenen var ama son sınıflar
inş pes etmezsinde bitirirsin oklu

evlendikten sonra sınava girdim kazandım yerleştim. öğrenciyken evlenmedim evliliğimin 3. yılı bitti.

Ben de hamıle evlı ve ogrencıyım.Allaha sukur son sınıftayım,Hamıleyım aralıkta dogumum olacak.Alttan dersm kalacak gıbı gorunuyor.Ve seneye aralık sonunda sınavlar baslıyor.Insallah gecerım

Nasirem yargılamak bizim haddimize değil canım.Kimin başına ne geleceği belli olmuyor şu dünyada.Bence herşeyin üstesinden gelinir yeterki sen iste.ben neler neler başardım bir bilsen evli ve çocuklu halimle.

bencede insan yeterki istesin başaramayacağı şey yok merak ettiğim bebeğim beni çok özler mi?, yoksa yokluğumamı alışır?, babaannesini benden çok sever mi?, kaynanamla anlaşabilecekmiyiz? vb şeyler... yoksa sınıf geçmek sorun değil benim için

bende öyle yapıcam sanırım okurken evlenicem
bence çok zor olmaz tabiki zor olur ama aman aman bi zorluğu olucağını zannetmiyorum
ben lisede okurken bi satajyer gelmişti resmen karnı burnundaydı hamileydi yani
ama yüzünden gülücük eksik olmuyodu

bebeğin tabiki seni özleyecektir ama zamanla alışıyorlar.benimde kayınvalidem baktı okuduğum zaman.herkez fedakarlık yapmak zorunda bir şekilde canım.ben evladımı yeri geldimi gece 12 de uyutup ( çünkü uyku problemimiz vardı ) sabah 4 lere kadar ders çalışırdım özellikle çocuğum dalsın diye uğraşırken ilk yarım saat gece lambası ışığında ders çalışırdım fakat dile kolay 4 sene mi verdim eğitim için.Çok şükür evladımla da eşimle de evimle de sevdiklerimle de sınırlı olsada ilgilendim hiçbir şeyim eksik kalmadı.
Çok güzel evladınada bakarsın okulunuda okursun hiç can sıkma yeter ki seninle beraber sana destek olan bir ailen olsun arkanda.seni ayrıca bu girişiminden dolayıda tebrik ediyorum canım.Allah kolaylıklar versin.

en iyisini yapmışsınız :/ ben zamanımı boşa geçiyor gibi görüyorum resmen. Millet neleri sığdırıyor hayatına dolu dolu yaşıyor. Hayırlısı olsun, zor olur sanırım ama yaparsın istedikten sonra :)))

bende ayni durumdayim.
aralik sonunda dogurucam insallah. Okula cok yakin ev tutucaz. dogumdan 2 hafta sonra yeniden basliyicam. ara vermeyi dusunmuyorum. ailemiz yanimizda olduktan sonra hersey kolay insallah...

bende ayni durumdayim.
aralik sonunda dogurucam insallah. Okula cok yakin ev tutucaz. dogumdan 2 hafta sonra yeniden basliyicam. ara vermeyi dusunmuyorum. ailemiz yanimizda olduktan sonra hersey kolay insallah...

inşallah ama benim okul eve 2 saat otobüsle maalesef kirayada çıkmak istemiyoruz. aslında bizim okul lise gibi sabahtan akşama kadar olmasa bide devam zorunluluğu esnek olsa süper olacak ama lise gibi işte. bazı arkadaşlarım haftada bir iki gün gidiyo sadece ama ben 5 gün 6 ya kadar ders var. kızımı çook özleyeceğimguclubacismile

qallah kolaylık versin cnm bende senindurumunda açıköğretim okuyorum o bile nasıl zor geliyor bilemessin senin durum çok vahim

a.shayırlı olsun öncelikle bebişinizz kızlar benm ablam hem ewli hem mutlu hemde çocuklu:ecrin_bebek: hemde burslu okudu çocugu oldugu için bikaç arkdaşına extra ödevler yaptı sabahlara kadar oturdu annemde bebişine baktı okuldan gelip temizliğini yemeğini yaptı geçen hafta mezun oldular ödevini yaptıgı arkdası dereceye bilem girdi ohaoldumsmile ablamda onur belgeli mezun oldu okulundan yüksek lisans iş bebiş yine devam edicek inş

valla bravo ablana darısı başıma inş :Saruboceq:

bizler de zamanında hem çalıştık hem de aile büyüklerimizin verdiği destekle her zorlu aşarak çocuklarımızı büyüttük...şimdi de aynı şeyleri bizler çocuklarımız için yapıyor, toruncuklarımıza bakıyoruz....
sonradan pişmanlık duyup ah vah etmektense, şimdi sıkıntıya katlanıp sonrasında mutlu olursunuz.....elbette ki zorlukları olacaktır, ama emeksiz hiç birşey olmadığına göre siz azminizle, kararlılığınızla bu yolda devam edin....sizin için fedakarlık yapan büyüklerinize siz de yüreğinizi ve evinizi açarsanız ve buna hoşgörü ve sabrınızıda katarsanız herşeyin üstesinden gelirsiniz....
dünyaya gelenler büyür gider ama anneler mutlaka okumalı ve çalışarak kendi ayakları üzerinde durmalı nacizane fikrim bu...
size bebeğinize sağlıkla kavuşmayı ve her işinizin yolunda gitmesini diliyorum....:1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…