• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem evli hem okullu.

Ben zaten sen de evlen demedim?
Sordu ve yanıtladım?
Oyle mi cevaplanir ? Ben evlendim cok mutluyum senin yasindaydim filan kizda iyice ozeniyor aaa bak benim gibi olan varmiş oluyomuş demekki diyo ama atladiginiz birsey var ben yaptim mutluyum derken ne o kizi ne evlenecegi adami tanimiyosun bile ... sonuclarinida bilemessin ve ozmn genele bakmak durumundayiz 19yaş evlilik icin bu devirde kucuk .. ve demiski babamin annemi aldattiginida gormicem boylece ... kacış... ve en kotusuny dusunmeliyiz cogu zaman oyuzden buradaki bazi uyelere kiziyorum buraya boyle konu acan kizlara kendileri yaptilar diye ben yaptim mutluyum soyleyim gazı vermeyinnnn o diyenlerde elin parmaklarini gecmez siz boyle anlatinca ozendiriyosunuz basbaya

inanin cok uğraştm babam benim öğrendiğimi anlayinca ikide bir nerde senin eleman evlensenize onun memleketi kazan düğün yapın diyor. Ben de zaten bizim memleketten tiksiniyorm. Ygs ye yeniden hazirlanp yazin sevglmn sehrindebir bölüme yerleşiphemen evlenmeyi düşünüyorum. ]
Omceki konuma bi bakın allag aşkına ne haldeyim anlarsiniz
Babaya bak, şerefsiz, beni evden şutlayacağına, o gittiğin senin gibin şerefsizin koynunda kalsana kendin, biz anamla evimizde otururuz, deseydin.

Eş adayın gerçekten sözünün eriyse, hem okul hem evlilik olur, ama yaşınız çok mu genç? Olmadı başka şehirde okusanız, aileniz yurt + okul masraflarını üstlenmez mi?

Evlen evlende bide koca problemini yasa kocanin ailesiyle ugras evlilik kurtulus dgl cnm beni dinlersen sakin yapma bunu aradan 1 yil gectikten snra cok pisman olursun ki eqkek arkadasin kendisini hep senin kurtaricin tabiri caizse süpermanin gorucek ve bi olumsuzluk yasadgnzda basina kalkick kalkmaz o deme kalkar cnm kalkar..
Ki 19 yasndaymssn sakin yapma bu hatayi okulu baslasanda bitiremezsn yasitlarin mezuniyet torenli fotograflarini paylasirken sen cocugunla cekilms fotografini paylasrsn bendn soylemesi karar senin

[Q="Samsonn, post: 37515735, member: 371575"]Babaya bak, şerefsiz, beni evden şutlayacağına, o gittiğin senin gibin şerefsizin koynunda kalsana kendin, biz anamla evimizde otururuz, deseydin.

Eş adayın gerçekten sözünün eriyse, hem okul hem evlilik olur, ama yaşınız çok mu genç? Olmadı başka şehirde okusanız, aileniz yurt + okul masraflarını üstlenmez mi?[/QUOTE]
21 yaşındaym. Üstenmesin babam benim hiç bir şeyimi. Tiksiniyorm ondan

Keske biraz açsaydın konuyu. Gerceklerden keçamazsn unutma. Bende evli çocklu okullym ama zoorrr

[QUuzunguz, post: 37521178, member: 472915"]Keske biraz açsaydın konuyu. Gerceklerden keçamazsn unutma. Bende evli çocklu okullym ama zoorrr[/QUOTE]
Ne yönden zor mesela

Babaya bak, şerefsiz, beni evden şutlayacağına, o gittiğin senin gibin şerefsizin koynunda kalsana kendin, biz anamla evimizde otururuz, deseydin.

Eş adayın gerçekten sözünün eriyse, hem okul hem evlilik olur, ama yaşınız çok mu genç? Olmadı başka şehirde okusanız, aileniz yurt + okul masraflarını üstlenmez mi?

ben yurtlarda da evlerde de yapamıyorum. Yani çünkü migren hastasıym ve kendime çok iyi bakmam gerekiyor. Malesef öğrenciyken bu olmuyor. Mesela uyku düzenim yiyecek içeceklerim hepsi belli benim. Dikkat etmezsem veyahut çok yorulursam hemen bi atak yaşıyorum. Sadece uyku hapları fayda ediyor. Yani benimle hemhâl olacak sıkıntımı bilen bazen gecenin bir saatinde beni acile götürecek birinin varlığı lazım bana.

ben yurtlarda da evlerde de yapamıyorum. Yani çünkü migren hastasıym ve kendime çok iyi bakmam gerekiyor. Malesef öğrenciyken bu olmuyor. Mesela uyku düzenim yiyecek içeceklerim hepsi belli benim. Dikkat etmezsem veyahut çok yorulursam hemen bi atak yaşıyorum. Sadece uyku hapları fayda ediyor. Yani benimle hemhâl olacak sıkıntımı bilen bazen gecenin bir saatinde beni acile götürecek birinin varlığı lazım bana.
[Q="Samsonn, post: 37515735, member: 371575"]Babaya bak, şerefsiz, beni evden şutlayacağına, o gittiğin senin gibin şerefsizin koynunda kalsana kendin, biz anamla evimizde otururuz, deseydin.

21 yaşındaym. Üstenmesin babam benim hiç bir şeyimi. Tiksiniyorm ondan[/QUOTE]

ne zaman evlendnz bana biraz anlatr mısınız merak eediyorum ..

kusura bakma lütfen şimdi gördüm 4 aylık evliyim düğünümden tam 1 hafta önce finallerim vardı.Ben gündüzleri işe gittim akşamları derse gece ev tadilatı çeyiz yerleştirme falan son 2-3 ay böyle ağır tempoda gitti..şu an anlatması belki 2 satır ama zor ve uzun bi süreç merak ettiğin şeyler olursa yazarım..şu anda çalışıyorum ve akşamları belli günler derse gidiyorum

kusura bakma lütfen şimdi gördüm 4 aylık evliyim düğünümden tam 1 hafta önce finallerim vardı.Ben gündüzleri işe gittim akşamları derse gece ev tadilatı çeyiz yerleştirme falan son 2-3 ay böyle ağır tempoda gitti..şu an anlatması belki 2 satır ama zor ve uzun bi süreç merak ettiğin şeyler olursa yazarım..şu anda çalışıyorum ve akşamları belli günler derse gidiyorum
kaçıncı sınıfta evlenmiştnz dört yıllık mı fakultenz .

Back
X