hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim?

Mayssaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
78
13
3
26
KIZLAR NE OLUR BANA BİR ŞEY SÖYLEYİN
10 Kasımda adet oldum normal adetim 7 gün sürdü bugün artık 11. günüm hâlâ lekelenme devam edince dün doktora gittim ve betam 217 çıktı
idrar testlerim de pozitif.
bu nasıl olabilir yaa hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim ?? ne olur yardımcı olun Allah için
korkuyorum

Muhtemelen kimyasal geciriyorsun. Tekrar kan ver betan düşmüş mü kontrol et.

Malesef anlattiklarin bunu cagristiriyor ihmal etme bugun ayni hastanede tekrar kan ver
yani adet olduğum dönemde beta yüksekti yavaş yavaş düşüşe mi geçti diyorsunuz?
ama adet olmadan önceki gün test yapmıştım evde negatif çıkmıştı.
acaba adet öncesi birliktelikten sonra adet sırasında döllenme yaşamış olabilir myiim?

Bilemeyiz ki 48 saatteki artışı baz alıyorlar bence iki gün sonra tekrar kan verin, kadın doğum bir şey dedi mi? Belki de adetliyken ya da adetten bir gün önce falan yumurtladınız zor ama imkansız değil. Sağlıklı bir gebelik de olabilir yani ama lekelenme de var, umarım sağlıklı gebeliktir

bugün 4te tekrar göstereceğim sonucumu umarım öyle olur.

Kimyasal deği gibi duruyor valla sağlıkla ilerlesin tutunma kanaması olabilir mi
bilmiyorum ki reglimle bağlandı yani resmen on gündür regl gibiyim.
doktor da sağlıklı gebelik gibi durmuyor yarın tekrar beta ve ultrason bakalım dedi
dış gebelik veya düşük olabilir dedi

Merhaba, benimde adetim temizlendi 3 gün sonra beta 12 çıktı 80 e kadar arttı. 1 hafta sonra sonlandı. Kimyasal oldu ve kanaması 10 gün sürdü . Sizinde öyle olmuş olabilir. Tekrar kan verin

Merhaba, benimde adetim temizlendi 3 gün sonra beta 12 çıktı 80 e kadar arttı. 1 hafta sonra sonlandı. Kimyasal oldu ve kanaması 10 gün sürdü . Sizinde öyle olmuş olabilir. Tekrar kan verin
merhaba, yarın tekrar kan vereceğim. çok geçmiş olsun. ben de eylülde kimyasal gebelik geçirdim değerim 12 çıkmıştı. şimdi de böyle oldu

bilmiyorum ki reglimle bağlandı yani resmen on gündür regl gibiyim.
doktor da sağlıklı gebelik gibi durmuyor yarın tekrar beta ve ultrason bakalım dedi
dış gebelik veya düşük olabilir dedi
Dış gebelik olsa böyle olma diye tahmin ediyorum ama düşük olsa da hcg düşerdi bilemedim zaman gösterecek

Hem adet görüp hem gebe olanlar var iyi düşün iyi olsun

merhaba, yarın tekrar kan vereceğim. çok geçmiş olsun. ben de eylülde kimyasal gebelik geçirdim değerim 12 çıkmıştı. şimdi de böyle oldu
Kan verdin mi ne çıktı acaba

çarşamba günü 217 idi bugün 340 olmuş
Canım artısı takip et %60 tan biraz az artmış ama saat vs farkından da olabilir. Düzenli artış varsa üstüne görme gibi bi şey yaşamış olabilirsin . Kimyasal olmayabilir , betan artıyor ama düzenli artış olmazsa dış gebelik olabilir. Muhakkak kan tahliliyle artısına baktır. Sağlıklıysa zaten güzel bi şekilde artar. İnşallah sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…