Muhtemelen kimyasal geciriyorsun. Tekrar kan ver betan düşmüş mü kontrol et.
Malesef anlattiklarin bunu cagristiriyorzaten 2 ay önce de kimyasal geçirdim umarım öyle bir şey olmamıştır.
yani adet olduğum dönemde beta yüksekti yavaş yavaş düşüşe mi geçti diyorsunuz?Malesef anlattiklarin bunu cagristiriyorihmal etme bugun ayni hastanede tekrar kan ver
merhaba tekrar kan verdim ve 21 saatte 217’den 281’e yükselmiş. hâlâ kimyasal olma ihtimali var mı sizceMalesef anlattiklarin bunu cagristiriyorihmal etme bugun ayni hastanede tekrar kan ver
Adet zamanı mı yumurtladınız acaba, betanız artıyor kimyasal değil bencemerhaba tekrar kan verdim ve 21 saatte 217’den 281’e yükselmiş. hâlâ kimyasal olma ihtimali var mı sizce
Adet zamanı mı yumurtladınız acaba, betanız artıyor kimyasal değil benc
yavaş bir artış mı sizce :/Adet zamanı mı yumurtladınız acaba, betanız artıyor kimyasal değil bence
bugün 4te tekrar göstereceğim sonucumu umarım öyle olur.Bilemeyiz ki 48 saatteki artışı baz alıyorlar bence iki gün sonra tekrar kan verin, kadın doğum bir şey dedi mi? Belki de adetliyken ya da adetten bir gün önce falan yumurtladınız zor ama imkansız değil. Sağlıklı bir gebelik de olabilir yani ama lekelenme de var, umarım sağlıklı gebeliktir
Kimyasal deği gibi duruyor valla sağlıkla ilerlesin tutunma kanaması olabilir mimerhaba tekrar kan verdim ve 21 saatte 217’den 281’e yükselmiş. hâlâ kimyasal olma ihtimali var mı sizce
bilmiyorum ki reglimle bağlandı yani resmen on gündür regl gibiyim.Kimyasal deği gibi duruyor valla sağlıkla ilerlesin tutunma kanaması olabilir mi
Merhaba, benimde adetim temizlendi 3 gün sonra beta 12 çıktı 80 e kadar arttı. 1 hafta sonra sonlandı. Kimyasal oldu ve kanaması 10 gün sürdü . Sizinde öyle olmuş olabilir. Tekrar kan verinKIZLAR NE OLUR BANA BİR ŞEY SÖYLEYİN
10 Kasımda adet oldum normal adetim 7 gün sürdü bugün artık 11. günüm hâlâ lekelenme devam edince dün doktora gittim ve betam 217 çıktı
idrar testlerim de pozitif.
bu nasıl olabilir yaa hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim ?? ne olur yardımcı olun Allah için
korkuyorum
merhaba, yarın tekrar kan vereceğim. çok geçmiş olsun. ben de eylülde kimyasal gebelik geçirdim değerim 12 çıkmıştı. şimdi de böyle olduMerhaba, benimde adetim temizlendi 3 gün sonra beta 12 çıktı 80 e kadar arttı. 1 hafta sonra sonlandı. Kimyasal oldu ve kanaması 10 gün sürdü . Sizinde öyle olmuş olabilir. Tekrar kan verin
Dış gebelik olsa böyle olma diye tahmin ediyorum ama düşük olsa da hcg düşerdi bilemedim zaman gösterecekbilmiyorum ki reglimle bağlandı yani resmen on gündür regl gibiyim.
doktor da sağlıklı gebelik gibi durmuyor yarın tekrar beta ve ultrason bakalım dedi
dış gebelik veya düşük olabilir dedi
Buseferde dış gebelik çağrıştırıyor kanamaya göre düşmemiş ve düzensiz artış var takipte kalın Allha emanet olunmerhaba tekrar kan verdim ve 21 saatte 217’den 281’e yükselmiş. hâlâ kimyasal olma ihtimali var mı sizce
Hem adet görüp hem gebe olanlar var iyi düşün iyi olsunKIZLAR NE OLUR BANA BİR ŞEY SÖYLEYİN
10 Kasımda adet oldum normal adetim 7 gün sürdü bugün artık 11. günüm hâlâ lekelenme devam edince dün doktora gittim ve betam 217 çıktı
idrar testlerim de pozitif.
bu nasıl olabilir yaa hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim ?? ne olur yardımcı olun Allah için
korkuyorum
Kan verdin mi ne çıktı acabamerhaba, yarın tekrar kan vereceğim. çok geçmiş olsun. ben de eylülde kimyasal gebelik geçirdim değerim 12 çıkmıştı. şimdi de böyle oldu
çarşamba günü 217 idi bugün 340 olmuşKan verdin mi ne çıktı acaba
Canım artısı takip et %60 tan biraz az artmış ama saat vs farkından da olabilir. Düzenli artış varsa üstüne görme gibi bi şey yaşamış olabilirsin . Kimyasal olmayabilir , betan artıyor ama düzenli artış olmazsa dış gebelik olabilir. Muhakkak kan tahliliyle artısına baktır. Sağlıklıysa zaten güzel bi şekilde artar. İnşallah sağlıkla gelsinçarşamba günü 217 idi bugün 340 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?